Серенити Бей 2014

• 47 166
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета, имам резервация за Серенети бей, 28.07.-07.08., 10 нощувки, апартамент парк за 2439.00 BGN. Но няма да я ползвам.

Цената е с 10%-то намаление, което важи до утре - края на месеца. През Визит излизаше 2300, но когато реших да потвърдя резервацията периода вече беше продаден и тази резервация е директно с хотела.
Пиша, в случай, че и хотелът вече не продава, а някой прояви интерес. Според условията, може да се прехвърли на трето лице. Но трябва превод на 50% от общата сума до утре.

# 91
и ние резервирахме за там от 23 до 28 юли

# 92
здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам някои неща за хотела- анимацията само на английски ли е, няма ли български? И резервациите само през туроператори ли стават, не може ли директно през хотела? А какво помещен ие трябва да резервирам за 2ма възрастни с едно 6 годишно дете и 1 бебе ? И последно, може ли пеша да се стигне до центъра на Царево, или ако не може, как става придвижването за хора без кола? (но за сметка но това с бебешка количка  Mr. Green) Благодаря ви  bouquet

# 93
здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам някои неща за хотела- анимацията само на английски ли е, няма ли български? И резервациите само през туроператори ли стават, не може ли директно през хотела? А какво помещен ие трябва да резервирам за 2ма възрастни с едно 6 годишно дете и 1 бебе ? И последно, може ли пеша да се стигне до центъра на Царево, или ако не може, как става придвижването за хора без кола? (но за сметка но това с бебешка количка  Mr. Green) Благодаря ви  bouquet
Анимацията е на български и е страхотна.Резервация може да се направи по всякакъв начин и през туроператор и директно в хотела.Може да попиташ за студио като бебето може да е в бебешка кошара,която предоставят при поискване.Не е близо до центъра на Царево , но има бусче, а също и открито влакче, което обаче не сме ползвали, но мисля, че ако количката се сгъне става.

# 94
Откритото бусче е твърде тясно за  колички, особено в обичайно натоварените часове, когато има и правостоящи. Влакче в последните 4 год не съм виждала никога да ходи до хотелите!
А предвид на това че сте с две деца(въпреки че едното е бебе) надали ще ви настанят в студио Peace
Пеша не е невъзможно да се стига, но ако сте издържливи на много ходене, мисля че е около 3 км, които вкл и склон..

# 95
  • Пловдив
В откритото бусче без проблем се качва количка. Миналата година го използвахме. Даже първия път не беше сгъната. Все се нагласят нещата, само желание да има.

# 96
Благодаря ви за отговорите Simple Smile Тези дни ще звънна да запазя, пък дано има места. Как седи въпроса , ако се наложи да анулирам резервация, някой знае ли?

# 97
Хора всякакви....по-скоро ме разсмиват такива коментари....
Първо човек трябва да погледне себе си преди да напада другите.Аз не виждам какво толкова лошо съм написала, че времето било хубаво след 24 юни, ама г-н Ненов нещо в заблуда живее сигурно.  Grinning
Миналата година се вихреше един спор за изхранването в хотела.Няколко пъти писах, че хотела е мн.хубав, че ни е харесало,а за храната, че по-малко разнообразна в междинния сезон, но явно моите представи се различават от тези на други хора.Като цяло хотела наистина си заслужава.Даже едно от запитванията ми към Съни Турс декември месец беше за Серенити, въпреки че в Царево е малко скучно.
Не живея в заблуда Росина...Ти знаеш за кой твой коментари става въпрос..Аз пак ще почивам на Серенитито от 01.07.2014г.

# 98
  • В.Търново
iconenov , има ли значение сега.Аз продължавам да си мисля, че в междинния сезон е бил по-слаб инклузива в ресторанта.Всичко друго беше добре, като изключим бурното и мръсно море, но това не зависи от хотела.  Grinning
Радвам се, че ще почиваш пак в Серенити.Аз също бях пуснала запитване, въпреки че в Царево е голяма скука, но избрахме друго място.

# 99
  • ГО
Записвам се в новата тема, че не мога да я намеря иначе Simple Smile

Ние резервирахме през Алфатур, от Съни тур не ми обърнаха никакво внимание, много ми стана неприятно.

# 100
Има ли вече почиващи в хотела?

Давайте отзиви Simple Smile

# 101

Нали се сещате, че в такова отвратително време отзивите няма как да са розови  Mr. Green

# 102

Нали се сещате, че в такова отвратително време отзивите няма как да са розови  Mr. Green
Не се знае.
Миналата година бяхме от 9 юни, в София валеше град и беше студено, на морето беше слънчево и 25 градуса:)

# 103
  • Beyond the Frontiers
И пеша се стига до Царево. Особено с количка една хубава разходка за 20 минути. Иначе в автобуса аз моята количка я сгъвам, но съм виждала и да не сгъват - пъха се при седалката зад шофьора.

# 104
И пеша се стига до Царево. Особено с количка една хубава разходка за 20 минути.

Извинявай, но си е далече за пеша.

Общи условия

Активация на акаунт