Зимата полека се изнизва СЕПтемврийче за пюренце се облизва !

• 58 530
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
Това с лепването ми е болна тема Sad
Ужасна работа, никого не признава, крещи като луд, ред сълзи, ред сополи, онзи ден на два пъти беше повръщал от сълзи и сополи като беше оставен за половин час с баба си. Само татко си признава освен мен и то частично. Направо в чудо съм се видяла. А това състояние продължава вече повече от месец и вместо да виждам наченки на подобряване, обратното - имам чувството, че все по-залепен става...  Sad

# 316
Ние за съжаление спряхме да се кърмим SadМного ми е кофти.Такава борба водихме за това кърмене и минахме през какво ли не и накрая....Аз така или иначе нямах много кърма, но тя се успокояваше като суче.Оказа се, че проблема с цикъла ми вероятно е хормонален и лекарката каза да спирам да кърмя стигало толкова.Мислих още няколко дни, но накрая реших,  въпреки че няма гаранция че е от това трябва да изключим първо това. CryИ така сега още ми е кофти и се тормозя.

Иначе малката ходи при всеки и на мен даже ми се иска да не е така-чувствам се някак пренебрегната #Cussing outНо да са живи и здрави пък другото както и да е.

# 317
  • София
Здравейте! Ако приемате нови септемврийчета, ще се радвам и ние с моята Ема да се намърдаме във вашата тема.  Simple Smile
Ема се роди на 3 септември 2013 г, когато беше и термина всъщност. Раждането беше естествено, изтекоха ми водите, отидох в болницата и след 8 часа малката шушулка надникна отвътре и реши, че е безопасно да се покаже вече.  Heart Eyes Живеем в София. В момента въвеждам месцето, но нещо момата не му е фен. За разлика от месото, добре си похапва сиренце, особено на попара - умира си за тази попара.  Grinning За жалост кърмата ми спря, когато Ема беше на 4 месеца (велика битка беше това кърмене, какво ли не направих, но в крайна сметка свърши), но продължих да вземам кърма от банката за кърма в София и се надявам с това да сме наваксали поне малко липсата на моята кърма.

Гледам, че обсъждате и "лепенето" за мама. Вече 1 месец е страшна работа - само да из лезна от стаята и се почва мрънкане. Все трябва някой да я баламосва, за да мога да свърша нещо из къщи.

Заспиването също ни е проблем. Не иска да заспива и туй то. Голям зор виждам с приспиването, а не беше така. Явно поредния период.  Rolling Eyes

Обожава разходките. При всяка възможност сме навън и попива всичко, което види. Вече се замислям  все по-сериозно  за компания от други мами с бебоци, защото момата все повече реагира на деца, особено на други бебета в количка и смятам, че ще й е интересно да се разхождаме с други бебета.

Още не пълзи, но седи  седнала и понякога се провлачва по корем или по гръб на някакво близко разстояне, за да докопа желана играчка, която не е в нейния периметър на действие в седнало положение.

Нямаме зъбки, но долните резци вече са се очертали и стремглаво си пробиват път нагоре.

Като за първо представяне май бях доста обстойна, така че смятам да приключвам. Тук сте доста мами и бебоци, съдейки по първата страничка, но ще е опитам да ви опозная максимално.

Пожелавам на  всички хубав следобед, макар и да е малко мрачен, поне в София. Важното е, че до себе си имаме едни  прекрасни слънчица, които греят и в лошото време.  Grinning

# 318
Добре дошла  Hug
За цикъла,при мен още липсва ,кърмим се и го отдавам на това
Ние още сме със сополи ,ЛЛ каза промиваи и нищо друго,да ама те не свършват  Crossing Arms
И времето не е на наша страна
Да ви споделя,дадоха ми да ползвам седалакa BUMBO за сядане (понеже не сме много стабилни) и върши страхотна работа -стои си стабилно ,играе си с играчки ,мн съм доволна!
Лек ден момичета   love001

# 319
Цикъл и аз още нямам,ама не го и чакам с нетърпение. Mr. Green Още кърмя,макар,че последните дни кърмата ми доста намаля,но и друг път се е случвало за няколко дни да намалее и после пак се нормализира.Надявам се и сега да стане така.Не,че много ми се кърми,ама нали е за доброто на малката... Naughty Оня ден и дадох за пръв път заешко,но не го хареса особено!На плодовите пюрета не мога да и насмагам,докато и дам и отново е отворила устичка,ама на зеленчуковите и месните нещо не се кефи.Колко пъти в седмица давате месно пюре?На мен една лекарка ми каза,че се давало 2 пъти седмично.,така,че чак другата седмица ще пробва пилешко.Стои при абсолютно всеки,въобще не ме търси,освен ако не е гладна или,ако нещо не е на кеф. Mr. Green Весели празници на всички от мен! Hug

# 320
Христос Воскресе, момичета!Много здраве, благоденствие и светлина в домовете и сърцата ви.Нека бъдем по-добри към ближните си и да живеем един по-добър живот изпълнен с много любов и спокойствие.  bouquet

# 321
Воистина воскресе. Да са нитопли сърцата, да ни е цветно в душата и да са ни светли делата. easter

# 322
  • София
Воистина Воскресе! Нека въскръсне и доброто в нас!  easter

# 323
Мамчета здравейте!!!Не съм писала толкова отдавна...последно беше когато родих.Ето колко бързо минава времето..и вече сме почти на 7 месеца(на 7.05 ще ги навършим).Растем много бързо,ядем пюренца още от 4 месец..вече почти всичко сме включили в менюто си.На последната консултация сме 8 кг/71см,мисля че вървим много добре.Вие как сте,предполагам всички сме се въстановили и забравили болките и неразположенията.Сега само се радваме на вече пораснали бебенца,които тепърва стават най-сладки за игра  Hug Heart Eyes Laughing И друго да ви попитам има ли някои мамчета покрай катедралата/колхозния,може да направим някоя разходка като се оправи времето Simple Smile

# 324
Simple SmileНие сме на колхозния Simple Smile ние на 07.05 ще навършим 8 месеца Simple Smile и сме почти със същите мерки  Laughing
Да ви кажа ,че си купихме babycoock и за тези които се чудят дали да инвестират в него да споделя ,4е съм  много доволна,всичко става бързо ,чисто и лесно Simple Smile
Тук сме си за празниците ,но нещо времето се мръщи  Sad ,дано пекне малко ,че ще ни се стегнат душичките

# 325
Ох, покрай всичката суматоха забравих, че съществува форума  Mr. Green семестриално вече завърших, остана държавния ми изпит, има си зъб мойто мишле и второ почти пробило, пътува като куфарче със мене , горкото дете пътник стана hahaha големи претенции иам е с храната, просто копие на баща си е тоталноот сега  bowuu добре, дошли на новите мами  bouquet Христос воскресе на всички  Simple Smile

# 326
здравейте ,мамчета някой ползвал ли е за бебо замразени зеленчуци,дали е по добре отготовите пюрета ,някой май беше ползвал бондуел ако не се лъжа newsm78

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 13:32 от el 8004

# 327
Пууу,и аз от бая време не съм влизала.
Нямам времр от разходки,пюрета,игри...
Ванката расте с пълна сила,преди половин месец на ДК беше 9500
Сега ще почвам да въвеждам месо и жълтък.
Имам въведени малко зеленчуци,плодове,оризова и елда каши.
Вървим бавно и славно   Laughing

# 328
  • Пловдив
Пловдивчанки, утре в 13:15 ще се чакаме на Пощата с количките. Която е свободна да заповяда!

# 329
Здравейте,
за пюретата аз давам и купени и правя и домашни.Домашните са основно от замразени зеленчуци,така,че давай смело,няма страшно. Mr. Green Вече няколко пъти давам и жълтък,въвела съм вече и пуешкото,него май най-много го хареса от всичките меса.Днес и купих и едни плодови млека на Хумана и мисля да и ги давам като следобедна закуска.Вече ще почвам и кашите,че много май закъсняхме с тях.От зърнените до сега съм въвела само ориз.На последната консултация бяхме 8850 г. и 74 см. Дългичка мома май ще е! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт