Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение при проблеми с адаптирането на децата към ясла?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение на скарлатина?

Ще се възползвам да задам един въпрос, но преди това малко интро.. Не съм ходила да си изследвам хормоните, но в най-близко време ще отида. Имам повишено окосмяване, което с времето се увеличи, и козметика ме посъветва да изследвам хормоните. Повечето лекари лекуватъ с разни ДИАНЕ и т.н., от които освен че чета -"няма ефект" а има и качване на килограми ..
А и учещите така ги учат,като няма 30,може и 9.
. Ако хомеопата знае какво прави един единствен прием в ТОЧНО определената потенция на правилното ХЛ, ще е достатъчен, и няма да се наложат чести приеми
). Тя потенцията не се предписва с оглед от какво страдаш, а кой страда. Другото е алопатия