КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 443
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Вашите хомеопати с мед.образование ли са? Бихте ли споделили за такъв в Пловдив?
Аз не съм чула а такъв в Пловдив,който и да е Класически хомеопат Grinning Все пак тук говорим а Класическа хомеопатия.
Нашият не е.

# 466
Да, и аз за класически питам.

# 467
  • Пловдив
Аз не знам за такъв...Ще кажеш ли за какво ти е да е доктор по нещо?

# 468
Все ми се струва, че бих подхождала с повече доверие към хомеопата, ако беше медицинско лице.

# 469
  • Пловдив
Има логика,но...нали търсим нещо по-различно от това да те лекува доктор  Wink Т.е. ако ти дава хапче и за глава и за корем,то няма разлика дали си при ЛЛ или при хомеопат Peace

А тези,които не са доктори са учили анатомия и т.н...ама нека те да се изкажат.

# 470
И аз някой път съм си мислела за доктор класически хомеопат, че сигурно щеше да ми е една идея по-спокойно, но не на практикуващ доктор, защото някак си не ми се връзва да си доктор, пък да лекуваш  с класическа хомеопатия. Виж, някой дето е учил и се отказал да работи това примерно  Joy то такова животно няма де  Blush Blush

# 471
21 век е. Всеки може да си купи учебник и да чете.

# 472
beauty, мойте и двамата правят ларингити с круп.Много е драматично и гадно.Последният път с малкия нещо не се получаваха нещата, по телефона трудно се предава инфо.Но при тях винаги тежкото е нощем.Та това което аз знам, че подобрение/промяна се очаква в близките два часа.

Аз пък имам друг въпрос.Последните два пъти децата ми боледуват така: температура един ден, един нищо им няма на третия ден пак температура и симптоми.Спред вас какво е обяснението? Нов Вирус или?

# 473
Бюти, сложи тенджера с лайка на котлона да ври на слабо и детето да спи в тази стая без отопление. Дъщеря ми също получи ларингитен пристъп и само това облекчаваше малко, както и дишане над тенджерата с лайка. Това само докато проработи Х. Ако не се подобри бързо, сте за лекар.
Ася, дано да се подобри свекър ти.
Нямам представа защо да са спорни. Може би защото са нозоди. В какъв контекст е било?

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 21:10 от Сънчo

# 474
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Нямам представа защо да са спорни. Може би защото са нозоди. В какъв контекст е било?

контекстът беше високите потенции - кой първи е успял да ги създаде, кой после как ги е използвал и т.н. и накрая пишеше: като Финке-потенции са достъпни M, XM, LM, CM, MM, както и междинни потенции, общо 1400 различни потенции от над 410 ХЛ.
Благословия е, че днес могат да се използват същите ХЛ и потенции (дори и за спорни лекарства като Psorinum, Medorrhinum, Causticum и т.н.) като нашите предшествиници Херинг, Липе и др.

та се зачудих защо са спорни. newsm78

# 475
Будико, ларингитен. Ами няма задух. Вчера през нощта цяла нощ кашляше и не е спал, днес на обяд заспа и започна да кашля през 1 минута насън и накрая повърна на фонтан няколко пъти и се събуди. Реално е спал 10-тина минути  ooooh! Всяка вечер чакам с нетърпение да заспи  Joy, а сега не ми се ще да идва вечерта, като знам как може да караме нощта   Tired
Описваш дъщеря ми в понеделник вечер и вторник + темп. до 39 градуса... спане само на ръце и будене през 15 минути  ooooh! - Сряда я заведох на хомеопат (даде й пулсатила), в четв. вече картината беше друга - нямаше кашлица, но течеше отвсякъде гъст жълтозелен секрет - очи, уши, нос  Crazy
 - сменихме ХЛ (меркуриус) и днеска ново 20 - няма и помен от секрети, даже от носа са бистри и почти ги няма.. но има много кофти дълбока кашлица (гръдна). Няма темп никаква. Вече беснее и почти прояде  Thinking И най-важното спи малко сама през нощта вече...
Обаче утре пак ще звъня да видим какво правим с тая кашлица, че хич не ми харесва  Confused

Баткото и той да не се мине се натръшка - яко кашлица от събота-неделя ларингитна (любимата му.. ) - бе температура, без нищо.. и той пи ХЛ (Спонгия). И УЖ беше вчера по-добре, почна да отхрачва и се намали кашлицата.. днеска го водих на педиатъра за бележка - пред бронхит бил  Shocked
И кашля здраво, и влажно, и много.. и мина на Фосфор... и компрес с мед за през нощта.
За съжаление откак се е родил кашлицата е слабото му място и рядко успяват да я хванат от 1вия опит  ooooh!

Направоооооо като чуя кашлица и ми иде да се метна отнякъде  Outta Joint

Обикновено хомеопатът се справя от първия път и с двамата - обаче таз година какво е туй чудо - всеки ден нова картина - чак се чудя как се преобразяват и двамата толкоз бързо  Shocked

# 476
Нозод да се ползва във висока потенция, така ли? Правилно ли разбирам или нищо не разбирам.

# 477
Духи, ужас  ooooh! ooooh!
А значи ли, че веднъж като е получил тези спазми е предразположен и занапред ще ми прави  ooooh!
Ние тая нощ обърнахме нещо нещата - беше супер спокоен през нощта и не ми е кашлял  Shocked, но от 7 е станал и буха като магаренце. Помеждудругото, за тези, които прилагат и бабини неща някой път, тая нощ му направих на гърба компрес - мед и сода равни части отгоре с надупчен лист, може и то да е помогнало не знам, но грам не е кашлял през нощта.
Аз нищо не мога да помогна по тези въпроси, хич не ги разбирам нещата  Blush

# 478
Здравейте , отново се обръщам с молба за препоръка и контакт с класически хомеопат в София. Малката отново се разболява след 1 седмица детска градина, като преди това бяхме 2 седмици вкъщи. Този цикъл на боледуване и кратко подобрение е от много, много време .... Благодаря предварително

# 479
Не знам колко класически действа или не моята х., но съм супер доволна от конкретното лечение, няма и следа от пристъпи, поне засега де. Това е най-бързото ни лекуване досега, обикновено повече проточваме нещата. Пу-пу, дано утре да е наред вече  Praynig
Благодаря на всички за отговорите и честита баба Марта  Party

Общи условия

Активация на акаунт