КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 421
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
драмааааа.
моят хомеопат е на обучение, а детето е с лоша кашлица. чак другият хомеопат ми каза веднага да се свързвам с моя, ама и по телефона не мога.... Confused
Ух като чуя кашлица и се чудя от къде да се метна  ooooh!
Моите кашлят цяла седмица вече, особено батко от време на време кашля на 10 секунди  Outta Joint
Досега никога не е било толкоз дълго да няма подобрение  Rolling Eyes

# 496
  • Русе
И моите се разкашляха. Баткото не успя да удържи фронта без лекарство - оня ден така се беше разкашлял, та чак се давеше. Тогава вече се обадих на хомеопата. Вече "кърти" секрети, но от вчера и малката се закашля. Не са сериозни кашлици, защото на час максимум по веднъж кашлят.

# 497
И моите се разкашляха. Баткото не успя да удържи фронта без лекарство - оня ден така се беше разкашлял, та чак се давеше. Тогава вече се обадих на хомеопата. Вече "кърти" секрети, но от вчера и малката се закашля. Не са сериозни кашлици, защото на час максимум по веднъж кашлят.
Моят като кашля сериозно е веднъж на минута.. като получи криза - на 10 секунди - и се чудя кашля ли, диша ли  ooooh!
Върнахме Спонгията, да видим ще се справили или е нещо по-дълбоко  Rolling Eyes

# 498
Здравейте, можете ли да ми дадете препоръки за добър класически хомеопат в София?

# 499
duhi_puhi, това на 10 секунди ми е толкова познато, че направо не знам как издържат децата по един ден така Sad. Есента бяхме в такава серия на всяко разболяване, но с един нозод за сега се измъкнахме и последните пъти добре се повлиява .
ю
asyalein, топла пара в банята или ако ти стиска над тенджера. Щом в момента не приема хл- сироп от индрише, ментови бонбони, орехи с черупки и семчестата част на дюля или ябълка. Този сироп много ми е облекчавал детето.

# 500
  • Пловдив
 Hug за болните и да се оправяте! Peace
Как сте днес?

Още нещо за кашлица-нарязана глава кромид лук,посипана отгоре с мед или захар.Оставяте да си пусне сок и давате по 1ч.л.Аз го давам и досега Peace

п.п.Като говорихте за зъби...аз съм без един развален зъб.Май е ген,щото и баща ми е така.Проблемът ми е точно пародонтозата... Crossing Arms

# 501
Hug за болните и да се оправяте! Peace
Как сте днес?

Още нещо за кашлица-нарязана глава кромид лук,посипана отгоре с мед или захар.Оставяте да си пусне сок и давате по 1ч.л.Аз го давам и досега Peace

п.п.Като говорихте за зъби...аз съм без един развален зъб.Май е ген,щото и баща ми е така.Проблемът ми е точно пародонтозата... Crossing Arms
1 кило ряпа и 1 кило лук е изпил моят син  hahaha Ама тц...
Пупу да не кажа голяма дума, ама от след обед, като дадох последно Спонгията кашля значително по-рядко... ще го видя довечера как ще е  Praynig .. че утре ще не ще е на училище  Whistling

# 502
По Коледа и ние бяхме болни и хом. не беше на разположение, та малката и аз пихме какво ли не. Инхалациите (при мен) и силно загрята баня при нея + чай от ленено семе и липа действаха много добре.

# 503
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein, топла пара в банята или ако ти стиска над тенджера.

кашлицата е от дробовете. затова и другия хомеопат ми каза да действам бързичко...
обаче с смс не става. моят хомеопат ми каза едно лекарство, но реших, че не пасва и ще чакам до сряда да се прибере да го обсъдим.

индрише, мента и подобни няма да вкуси, той не обича силни вкусове и аромати...

# 504
  • Обетованата земя
На нас при пневмонията много, ама много ни помогна компрес с мед и сода на гръбчето.  Peace

# 505
Аз пак да попитам как се слагат тези компреси? Маже се директно с мед върху кожата ли? После не е ли трудно да се измие детето? Моето като е болно изобщо не мога да го къпя.

# 506
И аз правих сега на малкия този компрес с мед и сода - равни части, мажеш директно върху кожата и отгоре един надупчен лист А4 примерно, той залепва веднага, на сутринта всичко е попило, с една мокра кърпа да избършеш също става  Peace
Сега се замислям, че заради тоя компрес беше първата ни удивителна нощ без кашлица  Mr. Green дето веднага се похвалих  Mr. Green след това направи няколко пристъпа на около 10 секунди, направо  #Cussing out сега кашля чат-пат, ама кой знае докога  Crazy Crazy

# 507
Мажа на един лист с подходяща големина мед и го лепя на гръбчето. Слагам памучна кърпа около кръстчето и боди. На сутринта кожата всичко е поела. Мед остава само по дрехите и като обтриеш с влажна кърпа

# 508
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз ще изчакам до сряда.
като бях дете мразех точно тези компреси - залепнал вестник за кожата ми брррр... още настръхвам като се сетя... разни други практики като мзане на гърлото със сода, разтривки с какво ли не - всичко това го мразех, ама никой не ме питаше!!! #Cussing out

затова съм се спряла и на хомеопатията - няма практики, които по някакъв начин да се струват неприятни на детето.

# 509
Ох, и аз ги мразех! Даже и пържени яйца са ми налагали, и мас, и мед, и не знам още какво. Затова питах дали все още така се маже. Обаче ако наистина спасяват положението, бих го ползвала. Затова ще го запомня за следващия път. Сега за пръв път пробвах компреса с извара.

Общи условия

Активация на акаунт