КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 31-ва тема

• 46 103
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Хомеопатът, чиито кординати търся е Марио Бояджиев, тези в нета, които намирам не са актуални.

# 706
  • София - Варна - Бургас
Хомеопатът, чиито кординати търся е Марио Бояджиев, тези в нета, които намирам не са актуални.

Той преди години се изнесе някъде в чужбина, но къде, не знам?

# 707
Какво може да се направи при пъпна херния  Thinking

# 708
Вики, Александър, Духи Пухи, благодаря за отговорите!

Tuberculinum avinum – приятелят на децата!

Прочетете внимателно тук, и запомнете че основен хомеопатичен закон е, "Подобното подобното лекува" и че хомеопатичните лекарства не съдържат нито една молекула от веществото от което са направени!: http://homeopathyfor.us/index.php?catid=3&subcat=8&id=116
Благодаря за линка! Прочетох го. Изглежда, че няма да си заразя детето с туберкулоза, ако му давам Aviaire  Simple Smile Аз се стреснах от съдържащия се в него туберкулин, помислих си, че едва ли не давам нещо като ваксината БЦЖ, но през устата. Като чета го изписват за кашлица, но при нас е изписано заради чести ринити и трябва да го давам по схема 2 месеца заедно с Барита Карбоника.

# 709
  • Обетованата земя
Дореми, дъщеря ми беше с пъпна херния като бебе и я оправи лепенка за 2-3 месеца, направо не ми се вярваше че ще се прибере пъпчето, но е факт, няма и помен.  Peace

# 710
  • София - Варна - Бургас
Вики, Александър, Духи Пухи, благодаря за отговорите!

Tuberculinum avinum – приятелят на децата!

Прочетете внимателно тук, и запомнете че основен хомеопатичен закон е, "Подобното подобното лекува" и че хомеопатичните лекарства не съдържат нито една молекула от веществото от което са направени!: http://homeopathyfor.us/index.php?catid=3&subcat=8&id=116
Благодаря за линка! Прочетох го. Изглежда, че няма да си заразя детето с туберкулоза, ако му давам Aviaire  Simple Smile Аз се стреснах от съдържащия се в него туберкулин, помислих си, че едва ли не давам нещо като ваксината БЦЖ, но през устата. Като чета го изписват за кашлица, но при нас е изписано заради чести ринити и трябва да го давам по схема 2 месеца заедно с Барита Карбоника.

Никой класически хомеопат, няма и да си помисли да дава често Туберкулинум, камо ли "по схема"!  ooooh!

# 711
Никой класически хомеопат, няма и да си помисли да дава често Туберкулинум, камо ли "по схема"!  ooooh!
Благодаря за мнението! Няма да започвам тази схема тогава.

# 712
Някой може ли да обясни като на идиот, защо не може с приема на ХЛ да се консумира мед, кафе, алкохол, мента и т.н. Мерси.

# 713
А възможно ли е дете да поддържа субфебрилна температура от прием на лекарство?

# 714
  • Пловдив
Някой може ли да обясни като на идиот, защо не може с приема на ХЛ да се консумира мед, кафе, алкохол, мента и т.н. Мерси.
Това пак е строго индивидуално...както всичко в хомеопатията  Wink На един ще му е антидот ментата,а друг с кеф ще си хапва ментови бонбонки и пак ще си действа ХЛ.

# 715
  • Пловдив
Айде да ви питам какво знаете за бактерията S.aureus  Rolling Eyes Изолираха ни я в очен секрет.

# 716
Би трябвало лесно да се справите Peace С хл имам предвид.

# 717
  • Пловдив
Ще видим...Дали ще има решаващ момент в определянено на ХЛ,т.е. дали ще повлияе това,че знаем дразнителя  Thinking ако е само той?

# 718
Не съм хомеопат, но при сходна ситуация  до колкото знам може да се действа с конституцията или с конкретното лекарство ( в случая стафилококцинум).
При малката се наложи да пие стрептококцинум по доказана инфекция и за около 2-3 седмици изчисти всичко. При нея проблемът датираше от преди 2 години.

# 719
  • Пловдив
Аха...ами то и нашият проблем е от преди толкова време.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 13:42 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт