Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 618
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Задължително! Party

# 406
Но да знаеш, че най-малката опаковка е за 20 пранета.
Аз мислех,че има малки кутийки  Blush
По принцип Персил има малки кутии, но съм виждала само за бяло и за цветно. Синзитив никога не съм виждала в малка кутия. Но може и да има из София.

# 407
  • в огледалото на живота
Сигурно сте видели брошурата,но да кажа:
-Персил /цветно/само в  събота в Метро е на цена 11.51 с ДДС/за 40 пранета/
Ето този е;мисля да се възползвам от добрата оферта:
Скрит текст:

Отзиви за този с лавандула?Още не съм го изпробвала.

# 408
Но да знаеш, че най-малката опаковка е за 20 пранета.
Аз мислех,че има малки кутийки  Blush
По принцип Персил има малки кутии, но съм виждала само за бяло и за цветно. Синзитив никога не съм виждала в малка кутия. Но може и да има из София.
И аз не съм виждала в интерес на истината

# 409
  • София
Здравейте, има нужда от съвет относно прах за пране (да не е течен) за бебешки дрешки.
Преди седмица реших, че е време да изпера бебешките дрешки в очакване на първото ни дете и по съвети на моя близка купих Тео бебе - алое вера -течен, но никак не ми хареса.
Суша в сушилня, нашите дрехи ухаят приятно дълго време, но бебешките не миришат на нищо, дори ... малко кофти полъх
.
Моля за съвет, трябва да ги препирам спешно и бързо newsm78
Още един глас за Персил сензитив прах за пране. Също добър сензитив вариант на прах за пране е този на ДМ, собствената им марка. Когато нямам възможност да купя Персил сензитив, купувам ДМ сензитив. И двата изпират много добре, като последният няма аромат. Съчетавам и двата препарата с омекотител Силан сензитив - в резултат дрешките ухаят много нежно.

# 410
Отзиви за този с лавандула?Още не съм го изпробвала.
Течният за цветно на мен ми харесва и ароматът е доста траен. Днес като се приготвях за работа си извадих един памучен пуловер, пран с него преди 2 седмици, и имаше аромат като се има предвид, че е студено и влажно и дрехите съхнат бавно. Представям си като е топло и съхнат бързо какво ще е.
Коментирам аромата, защото цветните ми нямат нито петна, нито нищо.

# 411
  • в огледалото на живота
Гес,благодаря за мнението.
Персил ми е фаворит в течните ,ще опитам и този  Peace

# 412
девичка добре, че каза. Сега ще търся вариант и аз да се замъкна към Метро. На мен за цветно също ми е фаворит. По го харесвам като аромат от останалите. Отдавна не съм купувала Персил, но цената наистина е много примамлива.

# 413
  • София
Да споделя аз за Омото... Малко съм недоволна от него, в същото време и много доволна. Петно от шоколад се изпра на 60гр. перфектно, без остатък. Пак на същия панталон петно от доматена супа (изцяло домашни домати, няма оцветители и т.н.), в момента още го има. Едно съвсем бледо си беше, такова си и остана. Панталона е бял. И се появиха някакви малки петънца по него, като ръждиви, които по другите дрехи, прани в същата пералня, ги няма. Вариант да е от самия панталон ми се струва малко вероятен, защото той е пран и преди това.

# 414
Бихте ли ми препоръчали течен перилен препарат за бебешки/детски дрехи, за ръчно пране?

# 415
Бихте ли ми препоръчали течен перилен препарат за бебешки/детски дрехи, за ръчно пране?
Мисля,че с всички перилни препарати могат да се ползват ръчно,а няколко поста по нагоре точно се обсъжда Персил Сензитив,като много добър течен препарат за бебешки дрехи.

# 416
Има Персил сензитив в кутия за 3 пранета, или 4  - не помня.

# 417
Досега само течни Ариели си поръчвах от Англия, сега си взех един в кутия прах  Whistling Да видим как ще се представи Simple Smile
Геловете ги предпочитам, защото са по-компактни и излизат по-евтино, че то на кг се плаща доставката  Blush ама като припомнихте в темата, че има и прахове.. реших да се провам - отдавна не съм ползвала, с новата пералня пък изобщо като се замисля  Thinking

# 418
Пишете ако има някъде в чужбинско прах/течен на далавера  Praynig

# 419
От персил сенситив течен официален внос изобщо не съм доволна.
Прахът е доста по-добре, но то и с бебешките течни си е доста сложно.

duhi_puhi какво си взе? Сега най-вероятно ще поръчам малко бебешки/детски храни, че още съм в шок от цената на едно пюре в плик, което бях взела за каката по коледа от Англия и която мярнах днес набързо в бебешкия магазин  Shocked Shocked и покрай това може да добавя някой гел/прах да оползотворя поне доставката  Mr. Green

agnesana То постоянно има различни промоции в различните гросърита, зависи какво търсиш. Проблемът е, че ако нямаш кой да ти го донесе оттам трябва да поръчваш през доставчик, а при тях цените са на килограм (около 2-2.20 върви килограма). Затова са по на сметка компактните гелове, капсули или таблети.

Общи условия

Активация на акаунт