Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 689
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
 Да и моят ги събира там нещата ,даже има една странна част от уплътнителя - в горната част триъгълна разделена на нещо като квадрати или как беше....Grinning/ .Сега се сетих за това инак уж проучвам всичко до мм. / Винаги намирам всичко отпред при стъклото . Не знаех ,че може да е затова.

# 256
И моята събира всичко отпред при уплътнителя,точно както е написала  Бобулина,иначе е Горение,ако това има някакво значение.
Току що си взех една кутия My Forest за цветно,нямам търпение да го пробвам Simple Smile,след това ще пиша отзиви.

# 257
И аз съм вадила колички, монетки и пр. забравени неща, но не ми вади капсулите. Беко Wink .

# 258
 Моята е Канди ,ама е на 9г почти.

# 259
Някой може ли да ми каже за ариелските капсули за цветно какви са тези в бяло и синьо върху тях,пак запечатани ?

# 260
Днес във Фантастико имаше нареден отделен стилаж изнесен настрани само с My Forest. Там са обикновено стоките на промоция или има какички, рекламиращи продукта. Цената му беше нормалната, така че по-скоро второто.
Появил се е и персил лавандула, но само течен. И трите броя бяха без дозираща чашка

My forest на промоция от утре 9.69  за 20 пранета, 3.49 за омекотителите.
А вчера засякох реклама на персил гела с лавандула, където го изсипваха в мерителна чашка и... дъщерята смени канала та не видях дали го слагат в барабана.

# 261
Там го слагат, къде другаде? Laughing

# 262
Там го слагат, къде другаде? Laughing
Значи образователна реклама  Laughing Дано има ефект(майка ми още не вярва, че се пъха гела с чашката вътре, но пък има пълно доверие на реклами, особено на тези за бонукс и савекс  ooooh!)
Да почнат пак да слагат мерителни чашки на всеки гел тогава. Или да си концентрират повече геловете, че моята събира само 52 мл  Mr. Green

# 263
С какво се маха 4 дневна кръв от синя памучна блуза  Rolling Eyes
Бутнали го били в училище и си прехапал устната та си накапал фланелката с кръв... ама чак сега я видях, не ми каза диването...  ooooh!

# 264
Като начало накисване със студена вода.......може и със сапун/за петна,ако ти се намира/ да го натъркаш.........и после в пералнята,по стандартната процедура......

# 265
Като начало накисване със студена вода.......може и със сапун/за петна,ако ти се намира/ да го натъркаш.........и после в пералнята,по стандартната процедура......

Питам да не го пресека, че не става и с избелващо туй синьо...

Ми мажа с Ариел гел за петна дано не белне  Mr. Green

# 266
Е,точно затова ти писах за студената вода.......ако е топла,може и да го запечаташ......

# 267
Е,точно затова ти писах за студената вода.......ако е топла,може и да го запечаташ......
И аз знам за студена, ама за пресни петна.. Ще пробвам да видим какво ще се получи  Hug

# 268
И аз знам за студена, ама за пресни петна.. Ще пробвам да видим какво ще се получи  Hug
В студена вода само накисни без препарат, аз пера после на 30 гр, че иначе ми се запечатват  Crazy

# 269
  • София
 #Crazy Ъъъ, чакайте да видя дали разбрах правилно в този късен час - течният  препарат се изсипва в мерителната чашка и ТЯ се пъха в пералнята ВЪТРЕ  при дрехите?   newsm78
С каква цел?

Общи условия

Активация на акаунт