Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 679
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
#Crazy Ъъъ, чакайте да видя дали разбрах правилно в този късен час - течният  препарат се изсипва в мерителната чашка и ТЯ се пъха в пералнята ВЪТРЕ  при дрехите?   newsm78
С каква цел?

Да, да изпере дрехите, каква друга да е целта?

Духи, стара кръв се пере без пробблем с обикновен прах за пране, не се шашкай.

# 271
Да, да изпере дрехите, каква друга да е целта?
Joy Желязна логика.
Аз повече не обяснявам. Поради многото въпроси е написано в първия постинг.

# 272
#Crazy Ъъъ, чакайте да видя дали разбрах правилно в този късен час - течният  препарат се изсипва в мерителната чашка и ТЯ се пъха в пералнята ВЪТРЕ  при дрехите?   newsm78
С каква цел?

Пъхам заедно с дрехите, защото никога не мога да изцедя всичкият препарат и с цел да не отива зян от него/препаратът за пране/, я пускам заедно с прането.
Това е, кое ти е чудното?

# 273
С каква цел?

както са ти отговорили с цел Пране Wink
иначе за да се разтвори хубаво защото в чекмеджето се изпозамотава по завоите Joy

# 274
  • София
Направо сте ме изяли с парцалите!  Laughing
Може би отговорът е толкова очевиден, че съм ви заблудила със степента си на малоумност.

Въпросът не беше защо се използва течен препарат в комбинация с носени дрехи в пералнята -> за изпиране!!!, благодаря за уточнението все пак.
А защо се слага барабар с мерителната чашка. Сега, след като знам, че няма някаква по-тайнствена цел от това да не бършеш чашката след употреба (благодаря, Pipi_ ), съм по-спокойна.
И, да, леко е чудно да се тикат пластмасови чашки в барабана на пералнята. Старомодна перачка съм, какво да правя  Grinning

# 275
Описаните от мен капсули Ариел за цветно не можах да открия  в интернет,но я пробвах и доста странно ми мириша ,"старите" ми харесват повече  Peace

# 276
  • Варна
Здравейте! Може ли да изкажете мнение за този Ариел? 5 кг кутия за 25 лв, но дали е добър избор? Гледам, че лилавият Ариел много, много рядко се намира, дори по специализираните магазини.Малко ми заприлича на Super Compact, макар да не е.Как ли се сравнява с промоционалното ОМО от Кауфланд, което мина наскоро ?

http://imageshack.com/a/img713/4835/7r57.jpg

http://imageshack.com/a/img22/7986/adta.jpg

http://imageshack.com/a/img401/233/4r0n.jpg

# 277
Това си е обикновен Ариел за цветно, не е компактен. Като гледам броя на пранетата, ми се струва, че е внос от Гърция, защото вече друг индикатор за разпознаването на държавата няма. Качеството би трябвало да е добро, но което ми прави впечатление е цената. Гръцки Ариел за толкова пранета върви 29 - 34 лева.

# 278
  • Варна
Благодаря ! След като цената е толкова добра, значи не съм се прекарал, защото взех 16 бройки от него - толкова пари имах в себе си...Яд ме беше колко бързо свършиха, но аз нямах и възможност за повече.Снабдявам всички съседи и познати с прах или гел, защото ми писна постоянно да ми звънят за съвети, когато са в магазина.Няколко кутии ще запазя за себе си, а останалите мога да отстъпя на съфорумците - ако има желаещи от Варна, нека ми пишат.Булка-Марулка ще е сред първите...

# 279
Ev_e, парцали и ядене - няма такова нещо.
Чашката е за да се отмери точното количество препарат, за да не иде същият този препарат по тръбите и да не стигне в целостта си до прането в барабана, където му е мястото всъщност.
Съгласи се, че не всяка машина има стопер във ваната си за течен препарат. Моята поне няма, ама и да имаше пак щях да ползвам чашка, поради споменатите по-горе 2 основателни причини.

# 280
stedra, много са ти нескопосани рекламите Simple Smile Ясно е, че ги продаваш Simple Smile Така случайно 16 кутии точно се купуват нали.. на каквато и цена да са  Crazy

# 281
  • Варна
Обикновено не отговарям на заядливи коментари, но... аз не правя никаква реклама, тъй като това е смешен източник на доходи - мен ме интересува по-скоро да направя услуга, защото мразя само да получавам, без да давам, и това е във всеки един форум.Толкова неща научих от тази тема...Това, че имах пари в себе си за 16 кутии, не ме прави лош, дори напротив.За мен не се тревожете - ако ще правя реклама на стока, тя няма да е във форум, и ще е на такова ниво, каквото не можете да доближите никога - аз познавам хранителната индустрия из основи, и там ми е силата.Щом ме смятате за някой жалък търгаш - спокойно може и да не ми пишете за прах, а той бързо ще свърши, защото имам достатъчно познати с мозък в главата, които могат да оценят услугата и цената ѝ.

# 282
  • София
Ev_e, парцали и ядене - няма такова нещо.
Чашката е за да се отмери точното количество препарат, за да не иде същият този препарат по тръбите и да не стигне в целостта си до прането в барабана, където му е мястото всъщност.
Съгласи се, че не всяка машина има стопер във ваната си за течен препарат. Моята поне няма, ама и да имаше пак щях да ползвам чашка, поради споменатите по-горе 2 основателни причини.

Peace  Peace
Единственото, което ме учуди и ме накара да задам въпрос, беше поставянето на чашката вътре в барабана (а не например изсипването на препарата от чашката директно върху дрехите, както аз винаги съм правила).
И за последно да уточня: Не поставям под съмнение необходимостта от слагането на течния препарат при самите дрехи, а не горе, в отделението; нито от дозираща чашка.

# 283
  • Варна
Момичета,да се похваля,че успях да махна петната от кола маска по килима GrinningПърво затоплих със сешоар петънцата,после ги търках докато не излязоха с памук напоен със зехтин.После наръсих обилно със сол,после натърках с течен гел за пране(Тема+Омо).Оставих да се накисне и накрая изплакнах с мокра хавлия.Та все пак имаше успех моята "борба" с колата Sunglasses

# 284
Peace  Peace
Единственото, което ме учуди и ме накара да задам въпрос, беше поставянето на чашката вътре в барабана (а не например изсипването на препарата от чашката директно върху дрехите, както аз винаги съм правила).
И за последно да уточня: Не поставям под съмнение необходимостта от слагането на течния препарат при самите дрехи, а не горе, в отделението; нито от дозираща чашка.

[/quote]

Не съм сигурна, че е правилно да се сипва препарата директно върху дрехите. Така може да се повредят нещо, а и ако е пълна догоре пералнята как успяваш да сипеш препарат отгоре? Освен ако не е с горно зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт