Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 630
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Записвам се с едно синьо Коколино на промоция и капсули Персил, които ще пробвам за пръв път.

Малина - купи си малка кутия My Forest за бяло. Май във Фантастико бяха на промоция.

# 376
Моля те, Агнес! Ще съм ти благодарна  Simple Smile

Току що питах и да кажа докато и това не съм забравила. 1.5л е опаковката за 5,35лв и била за 20 пранета. Имало за черно пране, за вълна и универсален. Този, който ти показа мисля е за вълна.

# 377
  • в огледалото на живота
Моля те, Агнес! Ще съм ти благодарна  Simple Smile

Току що питах и да кажа докато и това не съм забравила. 1.5л е опаковката за 5,35лв и била за 20 пранета. Имало за черно пране, за вълна и универсален. Този, който ти показа мисля е за вълна.
Вики,синия ти препоръчвам,ползвах го:
Скрит текст:
Преди време ти писах от къде си го купих,мисля цената беше сходна/търговията;преди светофара веднага в ляво имат фирмен магазин/

# 378
  • Русе
Благодаря ви Девичка и Агнес! Розовия съм си харесала за вълна и деликатни.
В момента не съм в Русе. Тук в Ловеч е 5,40 лв. Той е за 20 пранета, ама за колко кг. пране е - 2-3 кг.  или 4-5 кг., защото Бинго например е за 4-5 кг.

# 379
Аз от няколко месеца пера само с weisser riese.Изпира дрехите страхотно и им оставя много свеж аромат.Бебешките ги пера с тео бебе лавандула.Също за него мога да кажа ,че ги изпира много хубаво и ухаят невероятно.Минават през сушилнята дрехите и уханието се запазва.Мисля да взимам омекотител на тео бебе отново лавандула смятам ,че ще е много хубав.Ако някой го е използвал нека да каже.

# 380
Аз се отказах от Ариела от Кауфланд,но пък си взех Омо,което ще пробвам за първи път.Аромата му е страхотен,но аз определено съм почитателка на по силни такива,сега чакам да ми свършат капсулите Персил,от които впрочем нещо не съм много доволна,но както бях писала не съм почитателка на течните перилни препарати и капсулите и за това мнението ми не е съвсем обективно.
Сестра ми пере с новите капсули на Ариел и много ми ги хвали,но тя е в Англия.

# 381
Може ли да покажете снимка на този прах Омо, който мирише силно? Благодаря!

# 382
# 383
  • София
Ох, аз пък да се оплача. По препоръка от темата си взех Бинго. Останах доволна, изхабих един пакет и взех втори. И тук последва неприятната изненада - става на камък в чекмеджето. От праха е, защото с Омото нямам проблем на същата програма. Та за съжаление Бинго вече няма да рискувам да купя. И това се чудя какво да го правя.

# 384
Ох, аз пък да се оплача. По препоръка от темата си взех Бинго. Останах доволна, изхабих един пакет и взех втори. И тук последва неприятната изненада - става на камък в чекмеджето. От праха е, защото с Омото нямам проблем на същата програма. Та за съжаление Бинго вече няма да рискувам да купя. И това се чудя какво да го правя.

Първо го разтвори в малко водичка и така го сложи в отделението. Няма да хабим прах я  Mr. Green

# 385
Или пък си приготви едно шише вода и някаква пръчица и когато пералнята започне да пълни вода, отвори леко чекмеджето и с двете приспособления помогни на праха да замине надолу - там ще се разтвори. yes

# 386
  • София
Благодаря ви за препоръките, ще го избутам някакси ooooh!

# 387
Persil bio прах. Същият е като ОМО.
Може ли снимка , благодаря   bouquet

# 388
Здравейте, има нужда от съвет относно прах за пране (да не е течен) за бебешки дрешки.
Преди седмица реших, че е време да изпера бебешките дрешки в очакване на първото ни дете и по съвети на моя близка купих Тео бебе - алое вера -течен, но никак не ми хареса.
Суша в сушилня, нашите дрехи ухаят приятно дълго време, но бебешките не миришат на нищо, дори ... малко кофти полъх
.
Моля за съвет, трябва да ги препирам спешно и бързо newsm78

# 389
Персил сензитив

Общи условия

Активация на акаунт