Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 631
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
То за тези капсули , наистина не се сещам в някой гараж как може да си имитират, освен ако не са внос от Китай/ тези таблетки които не се разтварят добре , може да са менте/ , та от там се изкушавам и аз да си взема от тях за хубаво изпиране.

# 361
Hug От къде ги взе и за колко?
От едно квартално магазинче ,взех ги по 8.80 ,предполагам ги има и другаде вече  newsm78

Пуснаха реклама вчера с тях. Сигурно навсякъде ще се появят скоро. Официален внос са, имат си български надписи на етикета.

# 362
Благодаря ви, момичета.   bouquet

# 363
  • Русе
Странно! Уж съм писала в темата, а от 10 дни нямам никакви известия. Добре, че се сетих да ви потърся Laughing
Аз да попитам някой ползвал ли е течен АВС и ако знае за колко кг. пране го дават? Пулих се оня ден и никъде на етикета не видях да пише нито за колко пранета е(не, че го очаквам от турски препарат), нито за колко кг. пране е.
За този става въпрос 
Скрит текст:

# 364
Моя приятелка ползва този АБС и е много доволна. Последно като гворихме каза, че за нейно съжаление нямали бебешка версия. Не знам подробности, но бих могла да я разпитам ако няма кой да се включи с отговор.

# 365
  • Русе
Моля те, Агнес! Ще съм ти благодарна  Simple Smile

# 366
Сега пробвах Ariel pods за цветно. Пере добре, обвивката на капсулата се разтваря хубаво и не прави мизерия по дрехите, но чак пък да мирише доста по-силно от ОМО... Laughing просто няма такова нещо. Има някакъв аромат върху изпраните дрехи, но до утре ще е изчезнал напълно.

# 367
И на мен не ми мириша по-силно от ОМО,ама не ме радва ароматът , затова го скривам с Коколино  Mr. Green

# 368
Сега пробвах Ariel pods за цветно. Пере добре, обвивката на капсулата се разтваря хубаво и не прави мизерия по дрехите, но чак пък да мирише доста по-силно от ОМО... Laughing просто няма такова нещо. Има някакъв аромат върху изпраните дрехи, но до утре ще е изчезнал напълно.
Английските капсули доста силно миришат. И в амазон и по гросъритата гледах масово се жалват, май не са се сблъсквали със силата на нашенското омо  Laughing

# 369
  • Стара Загора
Английските капсули доста силно миришат. И в амазон и по гросъритата гледах масово се жалват, май не са се сблъсквали със силата на нашенското омо  Laughing
И аз имам английски за цветно, но не ми миришат чак толкова силно, че аромата да надделява над омекотителя. Но на мен ми харесва как миришат и не бих имала против да се усеща. С тях ползвам син Комфорт и след пране и изсъхване дрехите си миришат на омекотител. Перат си много добре. Изобщо не миришат по-силно от Омо-то.

# 370
Това с миризмата е много индивидуално - зависи колко добре плакне пералнята и доколко се харесват силните аромати.
И като се разсмърдя така на трибуквен  hahaha я дайте идея с какво да изпера калъф на матрак - силно замърсен и пожълтял на места  newsm78 Не ми се иска с омо, не мога да причиня това на малчо, че спинка там, а нямам подръка нищо друго за бяло толкова силно и не миришещо  newsm78

# 371
Ох, все забравям да ви се похваля, че най-после си намерих омекотител за Омото Party - синият Май Форест. Прекрасно се съчетават Heart Eyes

# 372
А, и те си го имат това „химическо оръжие“, но в Англия не се казва ОМО, а Персил.

И като се разсмърдя така на трибуквен  hahaha я дайте идея с какво да изпера калъф на матрак - силно замърсен и пожълтял на места  newsm78 Не ми се иска с омо, не мога да причиня това на малчо, че спинка там, а нямам подръка нищо друго за бяло толкова силно и не миришещо  newsm78
Бих ти препоръчала да го накиснеш за през нощта в гореща вода и някакъв препарат за премахване на петна и избелване, след което да го изпереш с обичайния прах, който ползваш за детето. Много добри резултати имах с едни древни и жълтосани чаршафи и калъфки. Ползвах това.

# 373
Кой от вариантите на персил мирише така - класическият био ли? Че аз скоро привърших течен нон био и един 2 в 1 и са много приятни.
Мен омото ми харесва как мирише, просто ми е много силна миризмата на дрехите.
На ДМ имам зелената кутия - може с нея да пробвам първо, че нямам наблизо магазин.

# 374
Persil bio прах. Същият е като ОМО.

Общи условия

Активация на акаунт