Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 637
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Искам да кажа, че може да се попадне на фалшификати, но по големите вериги е по-малко вероятно. Чак такава масовост напоследък не се среща, но през 90-те беше ужас.

Смятам, че Ариел в Кауфланд не е фалшификат. От време на време пускат такива „нестандартни“ за нас опаковки. Даже преди време имаше и картонени кутии в Карфур - чешко производство.

# 346
Guess Who, щом и от Китай ги внасят ментетата дали пък не може и в големите вериги да ги има . newsm78 Аз от малки магазини прах не купувам , но и Ариел скоро не съм вземала.  Също Калгона знам фалшифицират.

# 347
Да споделя :
пуснах една пералня със спортните дрехи - екип , тениска ( долна) и футболните гети с капсулата ариел pods ,изпра ги светят белички са,съдейки по гетите,зацапани с изкуствената настилка  Mr. Green
Обаче ароматът нещо не ме радва , та сложих от жълтото коколино.

Сега пуснах втора пералня с дрехите на малката и там ще слагам коколино  Peace

Но като цяло се пени нормално ,разтварят се напълно и перат  Crazy

# 348
За бяло ли тества? или са универсални тези?

Интересно - английските за цветно миришат на цветя/парфюм много силно, но приятно. Миризмата е доста по-силна от Омото например, защото остава доста силна и след допълнително изплакване и сушилня и със сигурност не може да се покрие от омекотител. Чак ми се прииска да ги тествам тези, ама са ми много. Да пуснат мострички по една  Mr. Green

# 349
Препоръчвам ви препаратите в магазини Борн. Официален вносител на немски перилни и почистващи препарати. Имам лични впечатления от Омо, Ариел и Персил, наистина са много добри.   

# 350
  • Варна
Ти попрочете ли малко страници назад или си просиш да бъдеш отново сдъвкана?

# 351
Препоръчвам ви препаратите в магазини Борн. Официален вносител на немски перилни и почистващи препарати. Имам лични впечатления от Омо, Ариел и Персил, наистина са много добри.   
А магазин в Пловдив дали има?Разгледах им сайта,много скъпо ми се струва,а и с тази доставка 10лв,направо става безбожно скъпо.
Аз още се чудя за Ариела от Кауфланд,доста голяма опаковка е и ще ми омръзне бързо сигурна съм,утре на място ще му мисля.

# 352
Вече ставате по-елегантни. Малко разговорче и после - бум!

Да, продуктите им наистина са много добри, но болшинството са австрийски, а немските са по-малко. Но е скъпо. 27 лева за 32 пранета Ариел, Персил или ОМО е множко. Купувала съм от любопитство, но не бих повторила.

# 353
А магазин в Пловдив дали има?Разгледах им сайта,много скъпо ми се струва,а и с тази доставка 10лв,направо става безбожно скъпо.
Аз още се чудя за Ариела от Кауфланд,доста голяма опаковка е и ще ми омръзне бързо сигурна съм,утре на място ще му мисля.
Купувай си ги директно от Англия Simple Smile Поне ще си 100% сигурна в произхода Simple Smile

# 354
  • Варна
Вече ставате по-елегантни. Малко разговорче и после - бум!

Да, продуктите им наистина са много добри, но болшинството са австрийски, а немските са по-малко. Но е скъпо. 27 лева за 32 пранета Ариел, Персил или ОМО е множко. Купувала съм от любопитство, но не бих повторила.
Peace
Ох-ох ще замълча. Гес много добре се е досетила. Дала е обективно мнение.
Аз като се сетя колко пъти дадох по 50-70 лв.  в този магазин и като се сетя за цените на същите препарати в Австрия и Германия и......млъквам.

# 355
За бяло ли тества? или са универсални тези?

Интересно - английските за цветно миришат на цветя/парфюм много силно, но приятно. Миризмата е доста по-силна от Омото например, защото остава доста силна и след допълнително изплакване и сушилня и със сигурност не може да се покрие от омекотител. Чак ми се прииска да ги тествам тези, ама са ми много. Да пуснат мострички по една  Mr. Green

От тези :
Скрит текст:
, а преди това тези :
Скрит текст:
[/b]
ПП-Едитнах се   bouquet

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 10:17 от малката лисичка

# 356
Лисе, не се вижда нищо.

# 357
Лисе, не се вижда нищо.
Оправих  Hug

# 358
 Hug От къде ги взе и за колко?

# 359
Hug От къде ги взе и за колко?
От едно квартално магазинче ,взех ги по 8.80 ,предполагам ги има и другаде вече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт