Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 644
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Това с печатниците вече е абсурдно
Ами не, не е абсурдно. Но най-вече се фалшифицират малките, картонени опаковки. Те може да се отпечатат в печатница и да се напълнят със субстанция по избор на ръка. По-големите полиетиленови опаковки не се фалшифицират, защото си трябва по-особена техника за отпечатването им, пълненето и запечатването им.

Под български имах предвид, продаващи се тук и ме мързеше да дописвам. Да не казвам за веро купено за жълти стотинки в Гърция цяла туба , с 1 капка как цяла мивка чинии сме измивали , тук и с най- скъпото хабя половин туба.
Това не са фалшификати. Производителите го наричат „регионален подход“ - разлики в една и съща марка за различните пазари.

# 331
Това с печатниците вече е абсурдно
Ами не, не е абсурдно. Но най-вече се фалшифицират малките, картонени опаковки. Те може да се отпечатат в печатница и да се напълнят със субстанция по избор на ръка. По-големите полиетиленови опаковки не се фалшифицират, защото си трябва по-особена техника за отпечатването им, пълненето и запечатването им.

Под български имах предвид, продаващи се тук и ме мързеше да дописвам. Да не казвам за веро купено за жълти стотинки в Гърция цяла туба , с 1 капка как цяла мивка чинии сме измивали , тук и с най- скъпото хабя половин туба.
Това не са фалшификати. Производителите го наричат „регионален подход“ - разлики в една и съща марка за различните пазари.

И това го знам , че за бившия източен и западен европейски стандарт разликата е огромна.Но и съм си купувала Органик от Гърция шампоан , изтеглени партиди от България , с лепнат гръцки етикет на промоция , от другата страна си беше Сънсилк българския . От Рекс бях доволна , малки опаковки от години не купувам , сега нито мирише нито пере, май и него са го измислили как да пакетират менте. Сега на ДМ Денк Мит съм си взела , че уж той не е менте, ама да съм впечатлена , не съм .

# 332
Здравейте и аз ще пазарувам Ариел за цветно утре от Кауфланд, офертата ме нави  Mr. Green
С кой омекотител го комбинирате? Обичам свежите аромати, да не е сладникаво.
Агнес бялото Коколино е много ненатрапчиво и почти не се усеща факт. Синьото според мен малко си променя аромата на самите дрехи и това, което мирише от опаковката. Омекотява прилично.
Любопитно и е някой видял ли е цената на уж новия Персил с лавандула течен? Есента на един щанд паралелен внос имаше такъв същия и цената беше 18лв. за 30 пранета.

# 333
Здравейте , аз ще пробвам това днес :

Но чакам и Гес да се изкаже   bouquet

# 334
Първо ти. Да знам дали изобщо да си правя труда да ги ползвам. Laughing Сериозно, ако не те мързи, пиши дали капсулата се разтваря без остатък, дали прави много пяна и как пере.

Обаче ми прави впечатление, че тия капсули са с много къс срок на годност. Моите са до ноември тази година, но не пише кога са произведени или поне колко време преди датата на опаковката. Що така?

# 335
Първо ти. Да знам дали изобщо да си правя труда да ги ползвам. Laughing Сериозно, ако не те мързи, пиши дали капсулата се разтваря без остатък, дали прави много пяна и как пере.
Добре , само,че ще е малко по-късно,че чакам футболиста да се прибере , че екипа ще е за пране  Peace

# 336
А, то не е нещо спешно.

# 337
Аз май нямам търпение да я пробвам  Crazy мириша по-хубаво от другата запечатана,но да видим

# 338
Аз ползвам таблетките на Лидл - W5/таблетки против котлен камък/  по препоръка от Гес от тази тема. Ползвам ги най-вече заради пералнята - предпазват от наслагване на котлен камък и за омекотяване на водата  - пести перилен препарат. Самата Гес, чието мнение аз безкрайно ценя, не веднъж е правила сравнение между Калгон и W5 в полза на W5 като по-евтин и вършещ същата работа. Ако случайно греша, моля поправете ме  Grinning.

W, моля не го приемай като заядливост- без лоши чувства е  - хубаво е да се изяснят нещата.
  bouquet

Съвсем не,пък и аз съм казала същото по по-различен начин. При нас водата е средно твърда-към 18 немски градуса,така че за себе си съм преценила така-прах като за твърда вода,без таблетки или Калгон.

# 339
Ами не, не е абсурдно. Но най-вече се фалшифицират малките, картонени опаковки. Те може да се отпечатат в печатница и да се напълнят със субстанция по избор на ръка. По-големите полиетиленови опаковки не се фалшифицират, защото си трябва по-особена техника за отпечатването им, пълненето и запечатването.

Съмнявам се. Такъв риск за доставчика е абсолютно неоправдан.

# 340
Ами не, не е абсурдно. Но най-вече се фалшифицират малките, картонени опаковки. Те може да се отпечатат в печатница и да се напълнят със субстанция по избор на ръка. По-големите полиетиленови опаковки не се фалшифицират, защото си трябва по-особена техника за отпечатването им, пълненето и запечатването.

Съмнявам се. Такъв риск за доставчика е абсолютно неоправдан.

От Марс ли си  , и алкохол се фалшифицира и минерална вода, принципа е същия . В някой гараж , се пакетира , най -често най продаваните марки за да не се задържат в мрежата и да не ги хванат. Рисково е , могат да ги хванат само го ги изследват в лаборатория . Или и цигари без бандерол не се продават , това е измислица  ooooh!

# 341
Айде по-кротко, нещо не ми харесва тона ти! Може да има и фалшиви стоки, но да се говори, че те са в големите вериги е несериозно. Имаш ли представа за какви количества става въпрос, а за документите, доказващи качество? 

# 342
Що не се научите да цитирате правилно?

Herz, за теб:
тук
тук
тук има още много
Да продължавам ли?

Определено е по-лесно да се натъкнеш на фалшификат в малките магазинчета и разни промо маркети. Големите вериги не биха рискували. Те работят с официалните доставчици, а не със Сульо и Пульо.

# 343

Обаче ми прави впечатление, че тия капсули са с много къс срок на годност. Моите са до ноември тази година, но не пише кога са произведени или поне колко време преди датата на опаковката. Що така?
Сигурно заради самата капсула - все пак вътре съдържанието е течно .. и нищо чудно да се разтече  Crazy

# 344
Да, Guess Who, сигурно има хиляди примери, точно по този повод обаче, е въпрос на личен избор от къде да се пазарува.

Общи условия

Активация на акаунт