Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 654
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Чувала съм, че омекотителите развалят пералнята, това вярно ли е?

# 316
Незнам дали е коментирано, но си купих омекотител Коколионо от Кауфланд и той е жива вода. Купих от белия сензитив, понеже имаше само бял и син. Синият не ми хареса как мирише. Буквално си е вода  Crossing Arms Ще видя от къде ще си купя пак от този червения с плодовете, че много ми хареса, а си и беше гъстичък.
Има и разлика в прането след изпиране. Не е само визуалната разлика в течноста. Аромата е ясен, сензитив е слаб, но точно това очаквах.

Гледам Калгон обсъждате. Аз си реших проблема с един прост, обикновен Калзит. Инвестицията е еднократна, не се изисква поддръжка и предпазва централно не само пералнята, а и бойлера и друго уреди, които ползват вода за нагряване.

# 317
Момичета от утре в Кауфланд ще има Ariel Color and style или Mountain spring 7kg,за 70 пранета на цена 20.89 за Пловдив става въпрос.
Отдавна не съм ползвала Ариел официален внос и питането ми е да ли е добър,този за цветно ме интересува,и според мен е изгодно на тази цена.

# 318
Ако е официален внос е добър , но го фалшифицират.

# 319
Знам, че не е по темата, но моля ви не ме линчувайте. Реших преди време да пусна една стара черга в новата (тогава) пералня. Изпра се перфекто, но уплътнението стана черно от мръсотия. Пуснах цикъл с Хайтман, прах за бяло на 90 градуса..търках..търках..но си остана петно като от мухъл и мръсотия по ръбчетата на гумата. Иначе пералнята ( канди грандо от 45 - сантиметровите) не мирише и не цапа дрехите, пере страхотно...но това черното ме дразни много, а така си обичам пералнята. Сега си мисля да пробвам с паста за петна и пак упорито търкане. Ако някой е успял да се справи с подобно нещо нека пише.

# 320
Колко сигурно е, че продуктите Apta са продукти собствена марка на Intermarché

# 321
Колко сигурно е, че продуктите Apta са продукти собствена марка на Intermarché
100%.

# 322
От къде ги купувате тези : Apta , и добри ли са ?

# 323
От супермаркетите ги има в Пикадили и тук-там по по-малките специализирани магазини, но рядко. Нищо особено не са, но затова пък са скъпи и прескъпи.

# 324
Ако е официален внос е добър , но го фалшифицират.
А има ли начин да разбера дали е фалшифициран?Нещо което да погледна на опаковката или нещо друго newsm78?

# 325
От Кауфланд и от големите супермаркети е изключено да си купиш фалшив Ариел, защото се снабдяват директно от официалните вносители.

# 326
От Кауфланд и от големите супермаркети е изключено да си купиш фалшив Ариел, защото се снабдяват директно от официалните вносители.

В малки магазини, големи разфасовки рядко продават, да не казвам никак . Няма как да се разбере дали е фалшив , дават на печатници да им правят опаковките 1:1 . Дори съм чувала самите вносители си правели далавери ,по български. Препарат внесен и наш , разликата е огромна.

# 327
Те всичките са внесени. Laughing Кои са български? Само тези на Фикосота.

# 328
Това с печатниците вече е абсурдно

# 329
Под български имах предвид, продаващи се тук и ме мързеше да дописвам. Да не казвам за веро купено за жълти стотинки в Гърция цяла туба , с 1 капка как цяла мивка чинии сме измивали , тук и с най- скъпото хабя половин туба.

Общи условия

Активация на акаунт