Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 567
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Аз от съвсем скоро пера с Омо,а Ариел съм ползвала много през годините и съвсем искрено мога да кажа,че за мен Омото е по добър.Да не говорим,че преди няколко години Ариел за цветно избели на сестра ми едно светло синьо горнище,тогава известно време спрях да го купувам и минах само на Персил,но с времето забравих за случката и сега,когато има Ариел на промоция винаги си взимам,но и аз като Guess Who смятам,че не е по добър от Омото.

# 601
  • Варна
Привет, преди малко започахме спор с моя мъж, та попаднах на вашата тема. Спора го решихме, естествено той е прав (много мразя като става така).
Аз използвам този омекотител Семана. Много ми харесва аромата му. Нашата вода е доста мека, омекотяваме я допълнително.
Иначе прах не знам какво да ползвам, та се зачетох. Последно взех от Лидл някакъв Формил (течен), пере си сякаш. Аз много не му придирям де.
Може ли съвет течен или прахообразен прах е по-добре да се ползва? 100% е дискутиран този въпрос, изчетох темата, но не видях... Да не ви отнемам от времето, може ли да ме насочите в коя тема горе-долу сте го коментирали...
И тази Семана, която я ползвам ОК ли е? Нещо вредно?

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Привет, преди малко започахме спор с моя мъж, та попаднах на вашата тема. Спора го решихме, естествено той е прав (много мразя като става така).
Аз използвам този омекотител Семана. Много ми харесва аромата му. Нашата вода е доста мека, омекотяваме я допълнително.
Иначе прах не знам какво да ползвам, та се зачетох. Последно взех от Лидл някакъв Формил (течен), пере си сякаш. Аз много не му придирям де.
Може ли съвет течен или прахообразен прах е по-добре да се ползва? 100% е дискутиран този въпрос, изчетох темата, но не видях... Да не ви отнемам от времето, може ли да ме насочите в коя тема горе-долу сте го коментирали...
И тази Семана, която я ползвам ОК ли е? Нещо вредно?
Всичко е въпрос на вкус. Аз също основно пера с Формил за бяло и цветно, но понякога пера и с прахообразен Омо или Surf. Предпочитам течните перилни препарати, но се притеснявам, че по мнение на някои мами пералнята ми може да замирише. Тя е само на 1 година и все още всичко си е нормално, но обичам да експериментирам и с тези прахове, за които се коментира във форума. В крайна сметка сама ще си прецениш според твоя вкус.  Simple Smile При омекотителите е сщото. Всеки има различен вкус. Тук просто всеки си споделя. Семана аз съм ползвала, не точно тази, която си показала. Аз лично съм доволна, но в момента отново съм с омекотител от Лидл, който не е натрапчиво миризлив.

# 603
Аз предпочитам прахообразните. По няколко причини, едната от които е, че не се отлагат по пералнята, както течните. Малък ми е опита с течните и не знам дали праховете перат по-добре.

Семана ползвах по едно време, но "открих" Коколиното, което ми мирише по-добре и много по-трайно от Семана.

# 604
Ако портфейла ми имаше крака,щеше да избяга,награбих един течен Ариел днес от ДМ

# 605
  • София
Хайде да попитам.В момента къде има изгоден Персил на прах за цветно.И четох,че спрягате Метро,но последните брошури,които имам са от 30 януари и там има промоция на Персил,но сякаш трябва да купя два пакета.В кварталния Карфур днес нямаше голям Персил.
Моля ви, за инфо!Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:31 от veka

# 606
  • Варна
Чак до молене за помощ едва ли е нужно да се стига   bouquet Вижте в Продавалник, като си изберете града, винаги има много обяви за вносни препаратиАз съм от Варна, иначе щях да ви предложа Ариел за цветно.Ето един пример за софиянци :

http://prodavalnik.com/persil-azule-e-branco-granuliran-5-2-kg-z … --16-lv-i39926869

# 607
Момичета и момчета имам един въпрос,ако пера цветните дрехи с Омо на 30 градуса дали ще има проблем с цветовете?И въобще има ли някой,който в дългосрочен план да е прал цветни дрехи с Омото?

# 608
В кварталния Карфур днес нямаше голям Персил.
Моля ви, за помощ!Благодаря   bouquet
Вземи два малки.

# 609
  • София
Чак до молене за помощ едва ли е нужно да се стига   bouquet Вижте в Продавалник, като си изберете града, винаги има много обяви за вносни препаратиАз съм от Варна, иначе щях да ви предложа Ариел за цветно.Ето един пример за софиянци :

http://prodavalnik.com/persil-azule-e-branco-granuliran-5-2-kg-z … --16-lv-i39926869

Ех, написала съм съвършена глупост.Една грешна дума и ме изяде кратко  Joy

В кварталния Карфур днес нямаше голям Персил.
Моля ви, за помощ!Благодаря   bouquet
Вземи два малки.

Благодаря   bouquet

# 610
Не, сериозно. Нали сега е с 30% намален в Карфур. Плик 20 пранета е 7.19 лв., значи две ще са 14.38 лв. Редовната цена на голямата опаковка е по-висока май.

# 611
  • София
Не, сериозно. Нали сега е с 30% намален в Карфур. Плик 20 пранета е 7.19 лв., значи две ще са 14.38 лв. Редовната цена на голямата опаковка е по-висока май.

Guess, аз вече съвсем се обърках.Предният път купих Персил през септември, пак от Карфур.Беше промоция най-големия плик 40 пранета с по-малкия 20  за около 16 лв.Още пера с тях,но ми е на свършване и сега се чудя от Карфур както ми предлагаш два да взема или да изчакам и да взема два от Метро.

# 612
Ами вземи го откъдето ще ти излезе по-евтин. Нямам представа колко пари ще е в Метро, но какъв е проблемът да вземеш два малки, ако е ти е по-евтино.

# 613
  • Стара Загора
Тъкмо се връщам от Карфур купих Персил и Мy Forest.
Еxpert Color за 60 пр. е 19,24лв
My forest за цветно 3 кг - 15,39 лв
Persil Pure & Natural 40 пр. 16,09 лв
Течен My Forest също купих за 4,35 лв

# 614
Момичета и момчета имам един въпрос,ако пера цветните дрехи с Омо на 30 градуса дали ще има проблем с цветовете?И въобще има ли някой,който в дългосрочен план да е прал цветни дрехи с Омото?
Аз пера цветните с Омо ,но Омо-то ми е за цветно пране,този за бяло не съм го ползвала за цветно пране.

Общи условия

Активация на акаунт