Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 565
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Момичета и момчета имам един въпрос,ако пера цветните дрехи с Омо на 30 градуса дали ще има проблем с цветовете?И въобще има ли някой,който в дългосрочен план да е прал цветни дрехи с Омото?
Аз пера цветните с Омо ,но Омо-то ми е за цветно пране,този за бяло не съм го ползвала за цветно пране.
Аз питах за този,който се продава по нашите супермаркети,нали го дават универсален въпреки избелващите съставки в него.

# 616
Аз досега не съм го ползвала за цветните  Thinking

# 617
  • Русе
За цветни и аз не съм го ползвала, но най-редовно пера на 60 градуса, заедно с белите неща и светло розови чорапки и бикини на дъщеря ми. Не съм забелязала промяна на цвета.

# 618

Течен My Forest също купих за 4,35 лв

Е, как? Вчера го гледах, че е 8.39 лв., но не взех.

# 619

Сигурно има предвид омекотителя.

# 620
Права си. Наистина толкова струваше омекотителят.

# 621
Первол за черно може ли да се използва за освежаване на вече леко изсветлял черен цвят и дали ще запа след изпирането и сушенето? Продава ли се на капсул, както Ариел и Персил?
Видях темата за черно пране, но тя е архивирана и съвсем друг въпрос е обсъждан.

# 622
  • Русе
За цапането - няма да цапа, но няма и да освежи. Ползвала съм 2 туби по 4 литра турски Первол и дори ми избеляха черните дрехи. Пък и мога да кажа, че за по-мръсни дрехи не се справя добре.

# 623
За цветни и аз не съм го ползвала, но най-редовно пера на 60 градуса, заедно с белите неща и светло розови чорапки и бикини на дъщеря ми. Не съм забелязала промяна на цвета.
И аз пера по този начин,чисто бели неща имаме много малко,и за това с тях слагам други светли неща наши и на децата,бели блузки с разни надписи,светло розови, светло сини и други светли цветове.Бельо и чорапи пера задължително на 60 градуса и  също нямам проблем с избеляване.
По скоро се чудих за червени,тъмно сини,черни и други по ярки цветове,но предполагам,че няма да е подходящ,доста силничък прах си е.

# 624
Аз пък нe рискувам с ОМО да пера цветно. Само устойчиви цветове, но дънки, блузи, ризи - не.

Днес си взех от Елитис омекотител My forest Ocean Bloom за 3.58 лв. Е, това вече е добра цена. Вече имам всички видове. bowuu
Взех си и още от ето този сапун за петна. Много съм доволна от него. Казанчето на хлебопекарната ми пак се разтече и си оцапах някои неща с черно машинно масло. Този сапун го премахна от първия път. С него успях да изпера и райската ябълка, която мислех, че никога няма да се махне от кърпите ми. Струва 60 стотинки.

# 625
  • София
Вчера прах разни цветни неща с Омото. Не знам, дали не си внушавам, но изглеждат доста освежени цветовете.
Имам Первол от всичките видове - бяло, черно, цветно, вълна. Само този за вълна ми харесва, другите са нищо особено.

# 626
  • Стара Загора
Като заговорихте за Первол, се сетих да изкажа задоволството си от Первол за спортни и функционални текстили ( немски ).
Скрит текст:
Прах с него спортни, водонепропускливи облекла на 30 градуса и се изпраха много добре и без поражения, а си бяха замърсенички ( не с конкретни петна, а просто замърсени по коленете и ръкавите, около китките ).

# 627
  • Стара Загора

Моя грешка омекотител съм купила Sad в бързината хич не  съм  видяла, а  исках   течния  препарат да пробвам. 

# 628
  • София
Диксан във Фантастико какъв произход има. Гледам, че от утре е на промоция, дали си струва?

# 629
Белгийски. Струва си.

Общи условия

Активация на акаунт