Перилни препарати и омекотители - 18

• 57 573
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета и момчета имам един въпрос,ако пера цветните дрехи с Омо на 30 градуса дали ще има проблем с цветовете?И въобще има ли някой,който в дългосрочен план да е прал цветни дрехи с Омото?
Аз пера цветните с Омо ,но Омо-то ми е за цветно пране,този за бяло не съм го ползвала за цветно пране.
Аз питах за този,който се продава по нашите супермаркети,нали го дават универсален въпреки избелващите съставки в него.
Аз пера с втора такава кутия Омо/5.6кг от Лидъл/. Честно казано, бях доста притеснена за цветните дрехи, пък и такова чудо като "универсален" не ми се вярваше да има, но - цветовете са си екстра /пера често тъмносини, памучни униформи/, освежени са някак, справя се отлично и бялото Peace

# 631
Този, който го продават по супермаркетите е различен от този, който се продава в Лидл.

# 632
  • София
Този, който го продават по супермаркетите е различен от този, който се продава в Лидл.
В смисъл?
Омо не съм ползвала от.....10 години сигурно, последно останах разочарована, сега съм очарована!

# 633
Този, който го продават по супермаркетите и който се обсъжда последните страници е този:
Скрит текст:
В Лидл е такъв:
Скрит текст:

В такъв смисъл. Различни са.

Да ви кажа, бях обнадеждена, че Фикосота са минали на безфосфатни прахове, но... сега се разрових и открих информационните листи на продуктите им. Тема за бяло и Савекс за бяло съдържат фосфати. Количеството на фосфатите в тези два продукта е 0.1% - 1%. По регламент се изписват на опаковката задължително, ако са над 0.2%, тоест, явно количеството е под 0.2%, защото не са споменати в състава на опаковката. Възможно е и даже по погрешка да присъстват в листовете, защото никой друг от праховете на Фикосота не ги съдържа, но не ми се вярва. Разочароващо е, въпреки че количеството е пренебрежимо малко.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 01:20 от Guess Who

# 634
 Ms.Gorgeous пробвай и първият който е показала Guess Who мисля,че ще ти хареса.

Guess Who доволна ли си от омекотителите на My Forest?

Моето черно Бинго доста добре се сработи с Омото,дрехите ми са с много хубав аромат.

# 635
Добро утро!Искам да попитам само,че гръцкия Диксан!Хубав ли е?
За белгийския разбрах,че е хубав,но в един от магазините ни има гръцки!
Имаше два вида с активния пепел ли какво беше  там бяхме коментирали по-рано и др.за цветно някъде за 28 лв.но кг бяха много.

# 636
Guess Who доволна ли си от омекотителите на My Forest?
Да, доволна съм. Но слагам по-високата доза - 55 мл. С малката - 35 мл - няма особен аромат. Към мекотата нямам забележки, много добре се справя подобно на Семана.

Добро утро!Искам да попитам само,че гръцкия Диксан!Хубав ли е?
За белгийския разбрах,че е хубав,но в един от магазините ни има гръцки!
Имаше два вида с активния пепел ли какво беше  там бяхме коментирали по-рано и др.за цветно някъде за 28 лв.но кг бяха много.
Да хубав е. Гръцкият Диксан е от класа на Персил, докато белгийският е по-нисък клас, защото в Белгия има Персил, който е високият клас. Но при гръцкия Диксан може да има разлики между различните видове/аромати. Примерно синият и зеленият са си класически Персил, докато активна пепел и ароматерапи са малко орязани, особено последният.

# 637
Здравейте, дами, темата е изключително интересна и много полезна!
По принцип ползвам само Ариел и Ленор /купувам както от големите вериги, така и от паралелен внос от Германия/ и съм доволна.

За съжаление обаче, Ариела не се справи с пожълтяла дантела върху рокля...
Не знам дали изобщо това може да се оправи, но много ми се иска, т.к. роклята е носена само за 1 събитие преди време, а цената й беше доста висока.
Присетих се наскоро за нея и ми стана лошо като видях пожълтялата дантела.

Моля Ви дайте ми съвет, дали изобщо има препарат, който да е в състояние да поправи щетите на времето.

# 638
Благодаря ти Гес!  bouquet

# 639
Относно фосфатите - забелязах онзи ден в един магазин, че Sano Sensitive прахообразният вече е без фосфати. В по-различна опаковка беше и затова се загледах. Сигурно и другите видове Sano прахообразни са с нови формули...

# 640
Любопитна информация. Ще се загледам и аз.

# 641
  • Русе
chern0koska, върни се назад в темата. Гес беше показала някакъв препарат в кофичка на DM, или разгледай галерията в подписа и. Не знам дали ще стане за дантела обаче.  newsm78

# 642
Онзи ден си купих  от Билла ариел на капсули.Пуснах една пералня, да ги пробвам.След около 10-на минути капсулата ми беше отпред на стъклото,неразтворена.Спрях пералнята,мушнах капсулата навътре в дрехите, след няколко минути пак същата работа, беше наполовина разтворена.Не ми изпра и едно леке от манджа, по дрехата на малкия ми син.Става въпрос за цветните капсули.За бяло още не съм ги пробвала.

# 643
Онзи ден си купих  от Билла ариел на капсули.Пуснах една пералня, да ги пробвам.След около 10-на минути капсулата ми беше отпред на стъклото,неразтворена.Спрях пералнята,мушнах капсулата навътре в дрехите, след няколко минути пак същата работа, беше наполовина разтворена.Не ми изпра и едно леке от манджа, по дрехата на малкия ми син.Става въпрос за цветните капсули.За бяло още не съм ги пробвала.
Аз точно за това се отказах да ползвам капсули,винаги пералнята ми ги изхвърля на стъклото,и се налага да я спирам и то става дълго и широко,а не всеки път мога да стоя да наблюдавам дали това ще се случи.И от изпирането не съм доволна с по сериозни замърсявания не се справят.

# 644
И аз ще си купувам Май Форест и ще дам отзиви.

Любим прах за пране на този етап ми остава течен Персил за бяло - зелен и за цветно - син.

Общи условия

Активация на акаунт