Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази вечер филма ще започне от 20 и 30 ,защото щяло да има мач  Peace

# 511
# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
И това което постна Данди,е за серията,че ще почне час по рано тази вечер  Peace

# 513
Това какво значи че ще почне в 8 вместо 9 ли?

# 514
  • Керодиспансера
И това което постна Данди,е за серията,че ще почне час по рано тази вечер  Peace
 ИРКА, не е ли час по- късно ?  

# 515
Ани  Hug Heart Eyes Hug мерси мила Hug Hug Hug

Дани  Hug Heart Eyes Hug приятна работа миличка Hug Hug Hug

Веси Hug Heart Eyes Hug Ели Hug Heart Eyes Hug Влади Hug Heart Eyes Hug Ирче Hug Heart Eyes Hug Миленче Hug Heart Eyes Hug

# 516
хелоуууу Hug Hug Hug Hug Hug
Ве4е е собственика на профила Mr. Green Mr. Green
Дани Hug да е жива и здрава и твойта сестри4ка Heart Eyes Да бъде щастлива, късметлия и да се уважавате и подкрепяте винаги Hug Hug Hug

# 517
Здравейте  Hug

Ей много снимки,клипчета,новини  Simple Smile

Дани,да ти е жива и здрава сестричката  Hug  bouquet

# 518
  • Плевен
Не остана. Има-няма 2 часа  Simple Smile

# 519
# 520
  • Плевен
Тази снимка нова ли е?  newsm78

# 521
  • Керодиспансера
ЗДРАВЕЙТЕ , СЛЪНЧЕВИ МОМИЧЕТА! ГУШКИ ЗА ВСИЧКИ , ЗА ДА НЕ ИЗПУСНА НЯКОГО   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Страхотни красоти сте публикували - снимките са много готини и много сладки нашите слънчица (ама колко ли ще продължи това щастие). Аз никога не съм харесвала Жале - първо от егоизъм е скрила писмото на Демет до Джихан, без да помисли за последиците от това ; после , когато разбра че е болна със закъсняло разкаяние реши да ги събира и написа онова писмо , от което Мелис разбра , че Зейнеб и е сестра ; а сега и тоя мистериозен Гюнеш  , когото ще влюбва в Зейнеб. Дано Зейно не се поддаде ,че ще е много жалко.Дано когато разбере за баща си намери утеха и упора при Керем , а не при някой друг  bishop bishop bishop
 Нямам търпение вече за тазвечерната серия !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 522
Тази снимка нова ли е?  newsm78

Пепито  Hug май не съм я виждала   newsm78

ЗДРАВЕЙТЕ , СЛЪНЧЕВИ МОМИЧЕТА! ГУШКИ ЗА ВСИЧКИ , ЗА ДА НЕ ИЗПУСНА НЯКОГО   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Страхотни красоти сте публикували - снимките са много готини и много сладки нашите слънчица (ама колко ли ще продължи това щастие). Аз никога не съм харесвала Жале - първо от егоизъм е скрила писмото на Демет до Джихан, без да помисли за последиците от това ; после , когато разбра че е болна със закъсняло разкаяние реши да ги събира и написа онова писмо , от което Мелис разбра , че Зейнеб и е сестра ; а сега и тоя мистериозен Гюнеш  , когото ще влюбва в Зейнеб. Дано Зейно не се поддаде ,че ще е много жалко.Дано когато разбере за баща си намери утеха и упора при Керем , а не при някой друг  bishop bishop bishop
 Нямам търпение вече за тазвечерната серия !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели Hug и аз не я харесвам Жале по същите при4ини Peace егоистка ми идва, да не говорим как обърка живота на толкова хора от егоизма и #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 523
Момичета моля Ви пуснете линк на руският  канал за гледане на канал д.

# 524
Момичета моля Ви пуснете линк на руският  канал за гледане на канал д.
http://korolek.com/forum/onlinetv/ заповядай Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт