"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Ама това с температурите никак на е добре в грипозни времена! Може да е показател за съвсем други неща от бременност.

# 346
Ама това с температурите никак на е добре в грипозни времена! Може да е показател за съвсем други неща от бременност.
ами не се чувствам болна,нямам хрема или нещо подобно  newsm78

# 347
ами не се чувствам болна,нямам хрема или нещо подобно  newsm78
Е значи явно няма проблем, но все пак следи тази субфебрилна температура. Hug

# 348
болките ги имам вече от почти 10дена,очакваната менструация трябва да ми дойде на 9.02 тази сутрин си направих тест на престо нали уж са седем дена от зачеването беше отрицателен Sad,да Ви кажа имам болки и в яйчниците,мнгого искам да видя две чертички

# 349
болките ги имам вече от почти 10дена,очакваната менструация трябва да ми дойде на 9.02 тази сутрин си направих тест на престо нали уж са седем дена от зачеването беше отрицателен Sad,да Ви кажа имам болки и в яйчниците,мнгого искам да видя две чертички

Горе главата,няма как да вярваш 100 % на теста,направен е преди М,изчакай да минат още няколко дни и пробвай пак.И аз като теб нямам търпение да видя две чертички и те разбирам на пълно,но ще трябва да почакаме още някой ден,и дано чакането да си е заслужавало....
Пожелавам ти скоро да се похвалиш с положителен тест  Hug

# 350
дано след някой друг ден да се похвалим с две черти:),

# 351
Момичета след няколко часа ще ходя за тест, но искам да чуя и вашите мнения. Последната ми менструация беше на 10.01. Овулация не съм следила, но правихме секс от 20.01 до 26.01 всеки ден. Преди 4-5 дни започнаха бодежи ниско долу в корема - кратки, остри и почти по цели дни. Няколко дни имам слабо, но почти целодневно гадене, снощи даже повърнах след като изпуших една цигара. Мъжът ми казва, че гърдите ми били големи и тежки. Правих тест преди няколко дни, появи се почти невидима черта, но след повече от 10 минути. Цикълът ми не е съвсем редовен, тъй като преди 4 месеца спрях противозачатъчните, но трябва да ми дойде уж тия дни. Нямам ПМС, като изключим гърдите, които ме болят. Дали е станало чудото?

# 352
По "симптоми" не може да се каже дали е станало, или не.

# 353
По "симптоми" не може да се каже дали е станало, или не.

Защо не? Аз първия път така разбрах - преди теста ... въпреки че не бях убедена, както е и сега  Simple Smile

# 354
Защото в повечето случаи
1. истинските симптоми на бременност започват 1-2 седмици след закъснението
2. симптомите преди закъснението са еднакви с тези на ПМС.

# 355
Аз бих изчакала стабилно закъснение от седмица и да направя тест PeaceТестът се гледа след 5тата и не по-късно от 10тата минута.Късмет! Hug

# 356
Момичета след няколко часа ще ходя за тест, но искам да чуя и вашите мнения. Последната ми менструация беше на 10.01. Овулация не съм следила, но правихме секс от 20.01 до 26.01 всеки ден. Преди 4-5 дни започнаха бодежи ниско долу в корема - кратки, остри и почти по цели дни. Няколко дни имам слабо, но почти целодневно гадене, снощи даже повърнах след като изпуших една цигара. Мъжът ми казва, че гърдите ми били големи и тежки. Правих тест преди няколко дни, появи се почти невидима черта, но след повече от 10 минути. Цикълът ми не е съвсем редовен, тъй като преди 4 месеца спрях противозачатъчните, но трябва да ми дойде уж тия дни. Нямам ПМС, като изключим гърдите, които ме болят. Дали е станало чудото?
Направи теста и ще кажеш. Wink

# 357
Изчакай да има поне няколко дни закъснение, защото дори и да има бременност, ако е много рано тестът може да е отрицателен.  Peace
Желая ти късмет, дано после да се похвалиш   bouquet

# 358
Благодаря ви.

Колкото до това, че симптомите са еднакви с ПМС - това е малко суха теория, тъй като не е съвсем така. При ПМС матката получава контракции и болките обхващат по-скоро всички мускули в нея, докато при бременност - матката се разтяга, но не едновременно във всички посоки и затова болките са различно локализирани. А дали е рано? - предния път получих въпросните болки седмица след акта - точно когато прокървях. Просто винаги е различно и е малко по-лесно когато знаеш какво търсиш  Simple Smile

# 359
Матката може и да се разтяга, но това определено не се случва следмица след евентуално зачатие. Тогава още няма имплантация. Peace

Общи условия

Активация на акаунт