"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • бургас
Момичета, тъй като този месец ви измъчих с мойте признаци и питанки, трябва да ви кажа, че лелката е при мен  #2gunfire . Спокойно ще я застрелям и скоро при никой няма да дойде     bouquet

# 91
Момичета, тъй като този месец ви измъчих с мойте признаци и питанки, трябва да ви кажа, че лелката е при мен  #2gunfire . Спокойно ще я застрелям и скоро при никой няма да дойде     bouquet

Laughing Laughing Laughing

# 92
Другия път, не се нервирай. Hug

# 93
  • бургас
Благодаря момичета, ще стискам палци за вас  Peace ! Дано този месец е успешен  Praynig

# 94
Имам 1 въпрос към тези,които са били бременни.Болял ли ви е корема по време на бременност ниско долу ,по 3,4 пъти на ден,понякога тъпа болка,понякога много остра,но задължително много силна? С редуване в левия или десния яйчник.

# 95
# 96
Здравейте, аз съм на 19 години и имам приятел от известно време с който решихме да имаме дете. Оволацията ми беше на 6 ти, но аз не знаех... И така денят в който той свърши в мен беше на 7.01.Искренно се надявам да съм бееменна, но не притесмявам, защото спрях проривозачатъчните преди 4 месеца, а ги пих 1 година и 6 месеца. Цикълът трябва да ми дойде на 20.01, правя тестове отрицателни са, само гърдите са ми доста наедрели, но се съмнявам, че може и да е от цилъла... Дайте някакъв съвет...  Sad

# 97
Дайте някакъв съвет...  Sad

Спираш да правиш тестове, чакаш 21.01, ако няма менструация - правиш тест.

# 98
Имам 1 въпрос към тези,които са били бременни.Болял ли ви е корема по време на бременност ниско долу ,по 3,4 пъти на ден,понякога тъпа болка,понякога много остра,но задължително много силна? С редуване в левия или десния яйчник.
Отиди на лекар да провериш произхода на тази болка.

# 99
  • София
Здравейте, имам питанка Simple Smile Възможно ли е симптом за бременност - при стискане на зърната на гърдите се появяват мънички капки коластра  Rolling Eyes по принцип имам всякакви други, но такива са ми симптомите и преди МЦ само това е различното ??? Трябва да ми дойде на 20.01. по принцип....
Бивша кърмачка съм....но това беше преди 2 год. и половина Simple Smile
отиди на мамолог Peace

# 100
Здравейте, имам питанка Simple Smile Възможно ли е симптом за бременност - при стискане на зърната на гърдите се появяват мънички капки коластра  Rolling Eyes по принцип имам всякакви други, но такива са ми симптомите и преди МЦ само това е различното ??? Трябва да ми дойде на 20.01. по принцип....
отиди на мамолог Peace

Не отдавна съм посетила момолог, не е това.

# 101
Колко отдавна?
Признак за бременност едва ли е във всеки случай.

# 102
отиди на мамолог Peace

Не отдавна съм посетила момолог, не е това.

Това се е случило и при майка ми ,което я навело на мисълта ,че е бременна и така и било.  Peace

# 103
Колко отдавна?

Ноември месец.

Както казах по-горе бивша кърмачка съм. Понеже съм чувала от мами, че е възможно, рещих да се допитам и до Вас. Благодаря за което.

# 104
  • София
Колко отдавна?

Ноември месец.

Както казах по-горе бивша кърмачка съм. Понеже съм чувала от мами, че е възможно, рещих да се допитам и до Вас. Благодаря за което.
На мен ми течаха гърдите 2.5 години след като спрях да кърмя. Кърмих 1,5год.

Общи условия

Активация на акаунт