"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, Дами, много се надявам чудото да е станало, този месец е първия в който правим опити. На 10,02 беше първия опит(ден 13 от МЦ, който по е малко нередовен идва на между 30-37 ден) не съм засичала О. но с редовен кекс се надявам да е станало, на 13,02 ми се гадеше цял ден, след това на 15,02 пак, след това поспря. Първоначално имах леки болки ту в единия яйчник ту в другия, вече два три дни под ред ме ми се гади след като се нахраня, някой път доста силно, друг път не толкова, но не съм връщала до сега. От вчера(20,02) ме боли като че ли яйчниците и между тях усещам някаква странна болка, а кръста ми е като умалял. Днес цял ден ме боли корем около пъпа (доста остра болка). Та всички тези усещания не са постоянни, появяват се от време на време, само болката около яйчниците е най- честа, дори постоянна през повечето време. Помагайте, дори да ме свалите на земята, по - добре ще е да съм подготвена и да не се пренавивам. Дайте ми съвет кога да си направя тест(купила съм си Престо за ранна диагностика) Praynig дано да видя  EFP
Няма такива симптоми преди закъснение на цикъла. Кога трябва да дойде той?

# 526
Densi по груби сметки го чакам някъде между 28.02 и 07.03, т.е. между 31 и 37 ден. Днес на практика ми е 26 ден, а коремът продължава да ме боли и мисля че ми е ниско кръвното, защото ме боли главата и като стана ми се завина свят. Ох странна работа или си внушавам или е някакво грубо съвпадение.  Иначе мерси за отговорите Simple Smile

# 527
Установена ли е причината за този нередовен цикъл?

# 528
Да ви кажа честно вече не знам. На кратко казано на 13 ми откриха ПКЯ, последва дълго време пиене на хапчета. На последните два ехографа не видяха кисти(на различни места беше)  правих изследвания на 6 ден (така ми каза док, а после от тук разбрах че най-показатални са на 3 ден) Така или иначе док каза че изследванията са ОК и да пробваме 2 месеца пък после ще видим.

# 529
Едно питане ... Преди няколко дни направих аборт след Химична бременност. Имаха съмнение за извън маточна. Може ли да се образува фоликула по време на бременност каквато и да е тя?

# 530
  • София
Едно питане ... Преди няколко дни направих аборт след Химична бременност. Имаха съмнение за извън маточна. Може ли да се образува фоликула по време на бременност каквато и да е тя?
Какво? Shocked може да има задържан фоликул..

# 531
здр,от 3 мес.правим опити за бебе но не се получава,редовно правим сеск преди,по време на ов,след това пак и не става.ходих на лекар каза че няма проблем нямами нищо препоръча ми фолиева киселина купих си и я и започнах да я пия.и тоз месец отново като ми дойде ми стана мн гадно и отново си поплаках.какво ще ме посъветвате Simple Smile

# 532
Овулацията по какъв метод я засичаш?

# 533
   моя цикал е редовен 27-28 дни ,кървене също точно 5 дена,и си броя дните за предполагаемата ов,прекалено мн явно го желаем,и затова явно не се получава.

# 534
  • София
  моя цикал е редовен 27-28 дни ,кървене също точно 5 дена,и си броя дните за предполагаемата ов,прекалено мн явно го желаем,и затова явно не се получава.
Явно не хващате яйцето,това е причината Simple Smile

# 535
И аз така мисля, но ако не става още някой месец потърсете мнение и от друг лекар  Peace Успех  Hug

# 536
Опитай да си засичаш овулацията с тестове и мерене на температура, за да разбереш дали изобщо има такава.

# 537
Не се притеснявай ще стане! Hug  bouquet

# 538
коя марка на ов тестове препоръчвате,да опитаме и с тях.

# 539
Не се притеснявай ще стане! Hug  bouquet
и една приятелка така ми каза спри да се притесняваш и ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт