"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Толкова рано е изключено да се види нещо. Няма смисъл да правиш тестове, преди да ти закъснее. А за цветна бременност с 5 дена кървене не съм чувала.  Peace

# 616
Толкова рано е изключено да се види нещо. Няма смисъл да правиш тестове, преди да ти закъснее. А за цветна бременност с 5 дена кървене не съм чувала.  Peace

Имах предвид 5 дни след като ми свърши цикъла. Мисля да изчакам и да видя какво ще стане Simple Smile то ще си покаже .

# 617
Така е, няма смисъл за тестове. Изчакай датата за Ц - ако не идва, направи тест  Peace Ако пък ти дойде, след това отиди пак на лекар, за да се види тази точка каква е Peace

# 618
  • София
Толкова рано е изключено да се види нещо. Няма смисъл да правиш тестове, преди да ти закъснее. А за цветна бременност с 5 дена кървене не съм чувала.  Peace

Имах предвид 5 дни след като ми свърши цикъла. Мисля да изчакам и да видя какво ще стане Simple Smile то ще си покаже .
E, как 5 дни след цикъла ще иправиш тест? Цветната бременност е рядко явление, цикълът е съвсем различен от нормалния, няма как да го сбъркаш. Не си създавай излишни емоции с правене на ненужни тестове.  Peace

# 619

E, как 5 дни след цикъла ще иправиш тест? Цветната бременност е рядко явление, цикълът е съвсем различен от нормалния, няма как да го сбъркаш. Не си създавай излишни емоции с правене на ненужни тестове.  Peace

подкрепям  Peace

както има една приказка- рибата в морето, пък тигана загрят..  Naughty
изчакай, въобще може и да не ти дойде, ако си бременна  Peace

# 620
И аз това се зачудих kopycat какво ли е видяла лекарката толкова рано  Shocked newsm78 . Ако желаеш бременно успех все пак и изчакай закъснение  bouquet

Накратко казано в лявата част на снимката се вижда малка точица, лекарката ми каза, че трябва да си направя кръвен тест, но не доуточни за какво, когато я попитах каза, че за бременност(не и се искало да ме притеснява) и ако не мога да го направя сега да си купя тест и да си го направя на следващата сутрин... аз не съм много запозната с тези неща, но моя приятелка ми каза, че дори и да ми дойде ако имам съмнения(за цветна) след като ми свърши да изчакам 5 дни и да повторя(иначе нямало да отчете).
Ако искаш бременност,успех и задължително си смени веднага лекарката....!!!!

# 621
 Момичета, имам приятелка,която скоро роди и каза,че е разбрала за бременността от урината си- имала малки бели "точици" в нея,а за метода разбрала от сестра си,която е засякла същия признак. Знам, че ще ме поскастрите,но някоя да го е чувала?  Thinking

# 622
Не съм чувала и звучи като глупост, съжалявам.

# 623
Не съм чувала и звучи като глупост, съжалявам.
Тъпотия и за мен. Twisted Evil
А на слюнка гледа ли?

# 624
 Би било хубаво  newsm78

# 625
Здравейте отново, момичета.Все още нямам МЦ, но имам болки от време на време.Може ли, след като съм била с късна О тестът да не отчете на 2-я ден закъснение?Има ли смисъл да правя още или да чакам цикъл?

# 626
Здравейте отново, момичета.Все още нямам МЦ, но имам болки от време на време.Може ли, след като съм била с късна О тестът да не отчете на 2-я ден закъснение?Има ли смисъл да правя още или да чакам цикъл?
Аз бях с късна овулация, и направих тест на третият ден от закъснението с първата сутрешна урина, и ми отчете мнооого бледа втора чертичка, която сега е на 7м вече  Laughing така че късмет ти желая.

# 627
здравейте и от мен,и аз искам да споделя с вас моите "симптомчета"на предполагаема бременност.Това ще ми е втора бременност.При първата изобщо не разбрах че съм забременяла,нямах никакви симптоми.Чак 2 дни преди М започнах да имам ПМС,и след 1 ден закъснение разбрах че съм бременна.Но сега,преди предполагаемата дата на О,когато видях цервикалната слуз,започна едно главоболие,едни болки в кръста и в 1-я яйчник,бях се подула като балон,и това 2 дни така(в които  luvbed).Болките в кръста си останаха де.Два дни след О,изпитвах вълчи глад,по цял ден се тъпчех и накрая ми се подгаждаше.Една седмица след О получих страшни болки като пред цикъл и те бяха 2 дни,появиха се и газове и виене на свят при изправяне,дори и да не е много рязко.Имам още 1 седмица до М и много се чудя дали е станало чудото или това са си съвсем нормални болки....Но много се усъмних,защото до сега никога не ме е болял кръста така....

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 09:09 от m0ni7o_

# 628
Аз бях с късна овулация, и направих тест на третият ден от закъснението с първата сутрешна урина, и ми отчете мнооого бледа втора чертичка, която сега е на 7м вече  Laughing така че късмет ти желая.

Благодаря ти!Да ти е живо и здраво бебенцето  bouquet

здравейте и от мен,и аз искам да споделя с вас моите "симптомчета"на предполагаема бременност.Това ще ми е втора бременност.При първата изобщо не разбрах че съм забременяла,нямах никакви симптоми.Чак 2 дни преди М започнах да имам ПМС,и след 1 ден закъснение разбрах че съм бременна.Но сега,преди предполагаемата дата на О,когато видях цервикалната слуз,започна едно главоболие,едни болки в кръста и в 1-я яйчник,бях се подула като балон,и това 2 дни така(в които  luvbed).Болките в кръста си останаха де.Два дни след О,изпитвах вълчи глад,по цял ден се тъпчех и накрая ми се подгаждаше.Една седмица след О получих страшни болки като пред цикъл и те бяха 2 дни,появиха се и газове и виене на свят при изправяне,дори и да не е много рязко.Имам още 1 седмица до М и много се чудя дали е станало чудото или това са си съвсем нормални болки....Но много се усъмних,защото до сега никога не ме е болял кръста така....

Склонни сме да си измисляме какви ли не симптоми, но от сърце ти желая това е да е твоят месец и да ни се похвалиш! Изчакай спокойно до датата на МЦ и си направи тест  bouquet

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 19:47 от AnMary

# 629
Аз бях с късна овулация, и направих тест на третият ден от закъснението с първата сутрешна урина, и ми отчете мнооого бледа втора чертичка, която сега е на 7м вече  Laughing така че късмет ти желая.
Изчакай още два дни примерно и пак направи тест. За сигурно кръвен!

Общи условия

Активация на акаунт