"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте отново, момичета.Все още нямам МЦ, но имам болки от време на време.Може ли, след като съм била с късна О тестът да не отчете на 2-я ден закъснение?Има ли смисъл да правя още или да чакам цикъл?
Аз бях с късна овулация, и направих тест на третият ден от закъснението с първата сутрешна урина, и ми отчете мнооого бледа втора чертичка, която сега е на 7м вече  Laughing така че късмет ти желая.
Изчакай още два дни примерно и пак направи тест. За сигурно кръвен!

Ще изчакам и ако няма МЦ отивам на лекар в понеделник и сигурно пак ще трябва да пия дуфастон  Sad а с моята недоказана О май само спъваме работата, а и тези неразположения, като преди МЦ все ме спират да правя тестове

# 631
Защо не започнеш да си засичаш овулацията с тестове и мерене на температура? Най-малкото ще установиш дали има изобщо такава.

# 632
Да с тестове пробвала ли си, ама от рано и дълго време?

# 633
Защо не започнеш да си засичаш овулацията с тестове и мерене на температура? Най-малкото ще установиш дали има изобщо такава.

Благодаря за съвета, това мислех да почна от този месец след МЦ, но него все го няма newsm78

Обикновено я усещам към 18-20 ден на МЦ(31дни), но може да няма нищо общо с реалността

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 19:47 от AnMary

# 634
Недей да разчиташ на усещания по-добре, а тестовете задължително ги съчетай с мерене на БТ, защото те сами по себе си не доказват наличие на овулация.

# 635

Обикновено я усещам към 18-20 ден на МЦ(31дни), но може да няма нищо общо с реалността
Как я усещаш по цервикална слуз ли? Зацапване? Болки в гърди?

# 636

Как я усещаш по цервикална слуз ли? Зацапване? Болки в гърди?

По цервикалната слуз, болките и придърпвания в яйчниците, а и ако си спомняте споменах за фоликул в левия яйчник 14.5мм видян от докторката 3-4 дена преди болките

# 637
Здравейте отново, момичета.Все още нямам МЦ, но имам болки от време на време.Може ли, след като съм била с късна О тестът да не отчете на 2-я ден закъснение?Има ли смисъл да правя още или да чакам цикъл?
Един съвет от мен,премери си телесната температура,не всеки път но в повечето случай ако има бременност то тя е не по-малка от 37.Аз точно така разбрах че съм бременна,две седмици преди цикъла аз поддържах  37,2-37,5,изчаках предполагаемата дата на М и направих тест,втората ми чертичка беше много бледа но си я имаше.От сърце ти пожелавам и ти да видиш скоро  EFP
 Hug

# 638
Недей да разчиташ на усещания по-добре, а тестовете задължително ги съчетай с мерене на БТ, защото те сами по себе си не доказват наличие на овулация.

Благодаря ти, Lexie! Малко не ми е ясно това с меренето на температурата, но сигурно има теми тук и ще се информирам

Благодаря ти BonitaM! Пожелавам това на всички, които го желаят  bouquet

Един съвет от мен,премери си телесната температура,не всеки път но в повечето случай ако има бременност то тя е не по-малка от 37.Аз точно така разбрах че съм бременна,две седмици преди цикъла аз поддържах  37,2-37,5,изчаках предполагаемата дата на М и направих тест,втората ми чертичка беше много бледа но си я имаше.От сърце ти пожелавам и ти да видиш скоро  EFP
 Hug

Съжалявам за спама, температурата ми е 36.9 в момента

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 19:44 от AnMary

# 639
Благодаря ти, Lexie! Малко не ми е ясно това с меренето на температурата, но сигурно има теми тук и ще се информирам

Има, да, тази например: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478096.0 и тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751567.0

# 640

Има, да, тази например: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478096.0 и тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751567.0

Благодаря за линковете!Непременно ще се информирам  Hug
 Ill Това с меренето на телесната Т. нещо ме кара пак да си внушавам, сега е 37.2  #Crazy спирам вече  Simple Smile

# 641
Ох момичета, вече ще се побъркам. Цял месец търся под вола теле и вече се бях убедила, че не е станало този месец. Обаче днес вече съм с един ден закъснение. Вчера си мислих че ми идва, болеше ме корема, както обикновено, затова бях си сложила превръзка за всеки случай, понеже имах ангажимент, който нямаше как да прекъсна,ако ме навестят гостите. После като видях имаше много много оскъдно розово зацапване (само няколко капки) помислих че ми идва, обаче до днес нииищо, даже коремът не ме боли само по едно време усетих едно прерязване по средата на корема под пъпа и надолу, след около 20-30 секунди отшумя. Днес цел ден ми се вие свят като се изправя, а сега главата ме боли ужасно. Ох ами чудя се дали да правя тест утре или да изчакам още някой друг ден, да не би пак да е някое внушение.

# 642
Нали ти закъснява, защо не си направиш тест? Не мога да ви разбера понякога, честно.

# 643
Щом имаш закъснение-направи си  Peace

# 644

Peace Бягай да си вземеш тест! И аз мисля това да направя утре сутрин

Общи условия

Активация на акаунт