Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 434
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Препоръчайте къде да се напечатат 100-тина бройки ( може и повече,зависи от цената) рекламни диплянки р-р А4 цветни.
  bouquet

# 226
  • Sunshine state
Дайте повече информация за белия маркер за стъкло,моля-цена,от къде и трие ли се лесно.    Praynig

# 227
  • Пловдив
Дайте повече информация за белия маркер за стъкло,моля-цена,от къде и трие ли се лесно.    Praynig
Пупитка, и аз това търся  Laughing Трият се много лесно - може и със суха, и с мокра кърпа. Ако не открия тук нещо, което да ми върши работа, ще поръчвам от Амазон, но така винаги има момент на изненада  Mr. Green Има маркери с напоен филтър и такива, с  контейнер с течност /които, според мен, са много по-трайни/.

# 228
  • Пловдив
Препоръчайте къде да се напечатат 100-тина бройки ( може и повече,зависи от цената) рекламни диплянки р-р А4 цветни.
  bouquet

Питай за цена на тези места. За качество горещо препоръчвам първите.

http://www.2x2.bg/news.html
http://colorprint.bg/
http://www.impress.bg/

# 229
  • Sunshine state
Аз ги искам за черна дъска и за това питам дали се трият лесно. Дали ще стане да се пише с тях по нея?

# 230
Благодаря   bouquet Материала трябва да го пратя в ВМА,звъннах в патоанатомия и ми казаха,че не работят с куриери и трябва лично да занеса материала.
[/quote]
Това изследване се поема от здравна каса
Aaaaaaaaa, това е вероятно защото предварително не е уредено заплащането за хистологията. Няма начин  от куриер да си вземат пари за изследването. Ако платиш с банков превод и екземпляр от платежното съпровожда биопсичния материал, би трябвало да няма проблем.  bouquet
[/quote]
Това изследване се поема от здравна каса.Как да платя предварително?

# 231
  • Пловдив
Някой има ли идея от къде мога да си купя изопропилов алкохол?

пробвай в магазинчето за лабораторна стъклария в капана

Преместиха се !

# 232
Благодаря   bouquet Материала трябва да го пратя в ВМА,звъннах в патоанатомия и ми казаха,че не работят с куриери и трябва лично да занеса материала.
Aaaaaaaaa, това е вероятно защото предварително не е уредено заплащането за хистологията. Няма начин  от куриер да си вземат пари за изследването. Ако платиш с банков превод и екземпляр от платежното съпровожда биопсичния материал, би трябвало да няма проблем.  bouquet
[/quote]

[/quote]
Тогава, какъв е проблема от "Каспела" да го пратят служебно? Те имат кореспонденция с другите здравни заведения в страната. Peace

# 233
Благодаря   bouquet Материала трябва да го пратя в ВМА,звъннах в патоанатомия и ми казаха,че не работят с куриери и трябва лично да занеса материала.
Aaaaaaaaa, това е вероятно защото предварително не е уредено заплащането за хистологията. Няма начин  от куриер да си вземат пари за изследването. Ако платиш с банков превод и екземпляр от платежното съпровожда биопсичния материал, би трябвало да няма проблем.  bouquet

[/quote]
Тогава, какъв е проблема от "Каспела" да го пратят служебно? Те имат кореспонденция с другите здравни заведения в страната. Peace

[/quote]
За съжаление ,те проблем нямат  newsm78 правят си биопсията а болният да си мисли как да я закара до София.Беснях,злобях.........накрая се успокоих и в Понеделник чинно ще си закарам материала до София  Peace

# 234
Аз бих сменила болницата  Crossing Arms Едва ли само и единствено там правят такива процедури.
Ако се наложи трансплантация на орган (примерно) - ще те карат да си го превозиш ли  Crazy ooooh! Егати болницата  Outta Joint ..

# 235
..
За съжаление ,те проблем нямат  newsm78 правят си биопсията а болният да си мисли как да я закара до София.Беснях,злобях.........накрая се успокоих и в Понеделник чинно ще си закарам материала до София  Peace
Сутринта рано пътувам за София и до 11 часа съм обратно  в Пловдив. Иначе мисията е същата - биопсия и патология в понеделник.  А можех да транспортирам и твоята ooooh! Съжалявам!  bouquet

# 236
Някой има ли идея от къде мога да си купя изопропилов алкохол?

пробвай в магазинчето за лабораторна стъклария в капана

Преместиха се !

сега видях, че са с нов адрес

РАЙ-ХИМ ПРОДУКТ ЕООД
Пловдив, бул. Кукленско шосе № 12
Тел/факс 032/ 62 60 26
GSM 0888 62 74 84
GSM 0888 76 69 76
E mail:office@rai-him.com
E mail:rai48xim@abv.bg

http://www.rai-him.com/contact.html

# 237
Някой знае ли козметичка, която скубе вежди с конец?

# 238
Пасатора ни на Мулинекс се скапа. Мотора работи , приставките се скапаха, миксера и пасатора . Има ли сервиз където можем да ремонтираме или да гледам за нов.

# 239
Някой знае ли козметичка, която скубе вежди с конец?
Това пък защо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт