Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Някой знае ли козметичка, която скубе вежди с конец?

Ако не се лъжа - тук http://www.studioalex-bg.com

# 256
Здравейте сигурна съм ,че въпроса ми е задаван ,но отговора из темите ще ми  бъде неоткриваем  да ми споделите добър педиатър в  ж.к  тракия  който не предписва разни лекарства за щяло и нещяло благодаря   bouquet

# 257
Здравейте!

Моля Ви за съвет  - къде в Пловдив може да купя мускалчета розово масло - от тези, които са в декоративни дървени сувенирчета?

# 258
къде в Пловдив може да купя мускалчета розово масло - от тези, които са в декоративни дървени сувенирчета?
В Халите преди, на втория етаж имаше един магазин за точно такива БГ щуротии, като ходих преди около месец още си беше там, не вярвам да са го махнали. Имаше всичко от серията на розовото масло - било то води, сапуни, масла, шампоани и прочие.

# 259
Мерси за бързия отговор!

# 260
  • Майничка
... къде в Пловдив може да купя мускалчета розово масло - от тези, които са в декоративни дървени сувенирчета?

В магазинчето до пощата, в магазините на Стария град.

# 261
Добро утро! Бих искала да ви попитам някой от вас има ли телефон на фурната на Сточна гара?
Благодаря Ви предварително!

# 262
  • вече Пловдив
Знае ли някой от колко часа преглежда днес в Кършияка д-р Таня Дипчикова?

# 263
Някой скоро да си е подменял само шофьорска книжка пред КАТ? Трябва ли да си нося моя актуална снимка или там те снимат на място? Разгледах подробно сайта на МВР - Пловдив и там е посочено, че се изисква да си нося снимка. Не намирам телефон да се обадя, за да попитам.

# 264
Здравейте!

Моля Ви за съвет  - къде в Пловдив може да купя мускалчета розово масло - от тези, които са в декоративни дървени сувенирчета?

На пешеходния мост, в стария град, навсякъде където има стоки за туристи .

# 265
Някой скоро да си е подменял само шофьорска книжка пред КАТ? Трябва ли да си нося моя актуална снимка или там те снимат на място? Разгледах подробно сайта на МВР - Пловдив и там е посочено, че се изисква да си нося снимка. Не намирам телефон да се обадя, за да попитам.
На място снимат за всичко много отдавна.

# 266

Също им излиза и снимката,която са ти правили за лична карта,може и нея да избереш да ползват.

# 267

Също им излиза и снимката,която са ти правили за лична карта,може и нея да избереш да ползват.
Ако е правена последните 6м., иначе не Simple Smile

# 268
Благодаря, разбрах. Явно информацията в сайта е много стара. Личната ми карта не е сменяна скоро, така че ще ме снимат на място.

# 269
  • Пловдив
Само да допълня за шофьорската книжка - ако е за подновяване, може и в РПУ-то по адресна регистрация да се издаде. Иска се мединцинско, дори и да е за подновяване /аз тук бях неподготвена  Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт