Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 475
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
♥snow_angel♥,детски център не ти върши работа.Няма да я вземат да я гледат без теб.Насочи се към частна ясла.Обикновено гледат и почасово.Сещам се за Вълшебник сега

# 286
Здравейте! Къде мога да намеря детска дървена маса със столчета?

# 287
След хотел Санкт Петербург и бензиностанцията, под блока има един магазин за мебели. На витрината му съм виждала изложени детски дървени столчета, вероятно ще предлагат и масички, не съм влизала вътре да разгледам.

# 288
  • Пловдив
Дайте идея за момчешки рожден ден-10-ти поред Wink.Всъщност питам за място, където ще им е интересно на порасналите момчета.

# 289
  • Пловдив
Дайте идея за момчешки рожден ден-10-ти поред Wink.Всъщност питам за място, където ще им е интересно на порасналите момчета.

Кю Зар Лазерните битки в Мола,боулинг,кино,ледената пързалка в Галерия май не работи

# 290
След хотел Санкт Петербург и бензиностанцията, под блока има един магазин за мебели. На витрината му съм виждала изложени детски дървени столчета, вероятно ще предлагат и масички, не съм влизала вътре да разгледам.
Благодаря, днес ще проверим там

# 291
Да помоля за мнение и в тази тема, трябва ни добър уролог с ехограф работещ със ЗК за преглед. Бихте ли ми препоръчали някой?

# 292
Клуб 7.62 в полиграфията, имат  еърсофт стрелбище. Еърсофт е игра, при която се стреля по мултимедиен екран, а любителите на оръжия се целят с точни пневматични копия на реални бойни пистолети и автомати, но със специални пластмасови топчета, което го прави напълно безопасно дори за 5-6 годишни деца.

Празнувалите там десетгодишни момчета са във възторг.

# 293

Кю Зар Лазерните битки в Мола,боулинг,кино,ледената пързалка в Галерия май не работи
Въжената градина на гребната Simple Smile

От клуб 7.62 съм доста разочарвана, други очаквания имах. Бяхме с мъжа ми и сина ми "за проба" - и на тях също не им хареса.  Rolling Eyes

# 294
Има ли тема за началните училища в Пловдив, че не откривам такава?

# 295
  • Пловдив
Темата. И аз четох преди време и се омагьосах, и престанах. Вече съм фен на домашното образование, ама съвсем честно.  Crazy Луда работа.  Rolling Eyes

# 296
  • пловдив
Здравейте,интересувам се къде има магазин в който да предлагат кафе и също различни видове хубави смеси. Живея в района на Военна болница и досега посещавам едно магазинче срещу Стадион Ботев,но нещо не мога да уцеля хубава смес,доста силно и горчиво се получава винаги.Ще се радвам да споделите ,къде има Simple Smile

# 297
Благодаря  bouquet!
И аз сега ще се омагьосвам Crazy.

# 298
  • Пловдив
Здравейте,интересувам се къде има магазин в който да предлагат кафе и също различни видове хубави смеси. Живея в района на Военна болница и досега посещавам едно магазинче срещу Стадион Ботев,но нещо не мога да уцеля хубава смес,доста силно и горчиво се получава винаги.Ще се радвам да споделите ,къде има Simple Smile

Имаше едно магазинче срещу Рилон центъра някъде до Квазера се падаше. Можеш да провериш.
Също в някои супермаркети /например Триумф/ има насипно кафе, можеш да пробваш с малки дози.
Ако кафето ти е горчиво - пробвай с по-голямо съотношение сорт Робуста, Арабиката е по-горчиво и силно по принцип. Също от значение и колко финно е смляно, как е дозирано, до каква температура се нагрява водата. Ако попаднеш на компетентен консултант, кажи каква е кафемашината ти - може и в нея да е проблема.  Peace

# 299

Имаше едно магазинче срещу Рилон центъра някъде до Квазера се падаше. Можеш да провериш.
Също в някои супермаркети /например Триумф/ има насипно кафе, можеш да пробваш с малки дози.
Ако кафето ти е горчиво - пробвай с по-голямо съотношение сорт Робуста, Арабиката е по-горчиво и силно по принцип. Също от значение и колко финно е смляно, как е дозирано, до каква температура се нагрява водата. Ако попаднеш на компетентен консултант, кажи каква е кафемашината ти - може и в нея да е проблема.  Peace

Много е индивидуално каква комбинация ще ти хареса.Аз взимам кафе по 1 кг от едно магазинче на Брезовска,напаснали сме си една комбинация,която ни харесва и си взимаме само от нея.Момичето там ми я препоръча,исках хубаво и ароматно кафе,че ми беше писнало от разни Чибота,Якобси и т.н.,дето само киселини ми излизаха от тях.Пробвай ако искаш,може да ти допадне,това е комбинация за 1 кг,може да си я намалиш съответно:400 г Индонезия,200 г Чери,400 г Коста Рика.
Преди исках да ми го мелят на място,после си купих мелачка и меля за 2-3 дни напред,да ми е по-прясно и ароматно.

Общи условия

Активация на акаунт