Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Някой да знае случайно Красимира Петкова (гримьорка е) колко пари взима за грим? Не за официален повод, бал или сватба, просто за хубав грим...

# 301
Търся добър авто монтьор/сервиз в района на Водна палата?
И хубав магазин за хубави, истински маслини и зехтин. Няма значение в кой район, за маслини отивам навсякъде Simple Smile

# 302
Знаете ли дали някъде продават твърди сапуни за тяло различни от масовите?

# 303
  • Пловдив
Знаете ли дали някъде продават твърди сапуни за тяло различни от масовите?

Такива? http://www.refan.bg/bg/topproducts/category/19/Сапуни

# 304
  • Пловдив
.......
И хубав магазин за хубави, истински маслини и зехтин. Няма значение в кой район, за маслини отивам навсякъде Simple Smile

Не знам на теб какви са ти хубавите маслини, но ние харесваме гръцки маслини и зехтин. Има на няколко места. 1. В центъра, срещу Гранда, от другата страна на П.Д.Петков, малко магазинче под блока. 2. Пак там, на сергиите за плод-зеленчук по диагонал на Гранда имаше тенекии със зехтин от фабриката на Тасос. 3. На Четвъртък пазара, на ъгъла на Цоко Каблешков и Ангел Кънчев и 4. Пак в същия район, на ул.Юрий Венелин (така май го виждам по картата), до магазина за БИО млечни има магазин за риба, зехтин и маслини.
Толкова от мен  Simple Smile

# 305
Момичета,аз с малко по нестандартен въпрос,но знам ли,можете и да ми помогнете,търсим си Фърби,но пък 130лв хич не ми се дават,при положение,че у дома всяко нещо е интересно за максимум седмица!Ако някоя от вас някъде е виждала такова чудо и като цена около 60-70лв,да свирка,яд ме хвана,че до 10-ти Комсед имаха намаление,и не отидох поне до там,да видя имали и цената му с намалението!Та имайте ме в предвид!Хубав ден! Hug

# 306
Търся добър авто монтьор/сервиз в района на Водна палата?

На Капитан Райчо , между двата търговски центъра , под блока има магазинче, държат го гърци  , които дори са си производители. Също внасят един зехтин от Пелопонес, уникален е. Продават и маслинен пастет и гръцка халва и тн. няма да съжаляваш. Виждам , че и о горе са го похвалили магазини ..

Хубави сапуни , освен ароматни и различни , че и скъпо от Рефан не съм впечатлена. В фейсбук имаше страница с ръчно направени домашни и био , на цените на Рефана са, ако искаш ще дам линк.

# 307
Момичета, точно за такива сапуни става въпрос, благодаря ви! Но аз също не съм очарована от продуктите на "Рефан". adelinda, ще ми бъде интересно да разгледам сапуните за които говориш!

# 308
Момичета, точно за такива сапуни става въпрос, благодаря ви! Но аз също не съм очарована от продуктите на "Рефан". adelinda, ще ми бъде интересно да разгледам сапуните за които говориш!

Ето : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=278749328941081&set= … ype=1&theater

# 309
jul , adelinda, много благодаря  Hug ще отида до това магазинче до Гранд-а.

# 310
  • на майната си
Здравейте, да попитам за карта за градски транспорт - ученическа.
Бях до бюрото на Мария Луиза, но явно е в ремонт и няма никаква информация. Не намирам и телефони в интернет.
Ако някой знае какво е необходимо за изкарване на карта за първи път  /документи, снимки.../ и къде е преместено това бюро? Благодаря.

# 311
  • Пловдив
Вчера ми се наложи да ходя до поликлиниката и пътя ми минава оттам, та работеше бюрото. Може след това да са затворили. Евентуално в бюрото на Байкал, на Сточна гара. Бюрото на Хебросбус на "Мария-Луиза" знам, че не работи от известно време, но другото бюро, което е по-близко до кръстовището не работи ли?

# 312
  • Пловдив
.......

Не знам на теб какви са ти хубавите маслини, но ние харесваме гръцки маслини и зехтин. Има на няколко места. 1. В центъра, срещу Гранда, от другата страна на П.Д.Петков, малко магазинче под блока. 2. Пак там, на сергиите за плод-зеленчук по диагонал на Гранда имаше тенекии със зехтин от фабриката на Тасос. 3. На Четвъртък пазара, на ъгъла на Цоко Каблешков и Ангел Кънчев и 4. Пак в същия район, на ул.Юрий Венелин (така май го виждам по картата), до магазина за БИО млечни има магазин за риба, зехтин и маслини.
Толкова от мен  Simple Smile

+1 за магазина за маслини зад Четвъртък пазара !

# 313
  • на майната си
Вчера ми се наложи да ходя до поликлиниката и пътя ми минава оттам, та работеше бюрото. Може след това да са затворили. Евентуално в бюрото на Байкал, на Сточна гара. Бюрото на Хебросбус на "Мария-Луиза" знам, че не работи от известно време, но другото бюро, което е по-близко до кръстовището не работи ли?

Аз не знаех, че има и друго. Бях до това под блока /до ЗАРА ,СГ и Хеброс/. Къде е другото? Сайта май никой не го поддържа редовно.

# 314
  • Пловдив
Като застанеш с лице към Зарата, пада се вляво, с жълти надписи. Вдясно се падаше на Хеброс бус, но то наистина отдавна не работи - не знам ремонт ли е, или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт