Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 383
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Като тръгнеш от Джумаята по улицата на Кукления театър, вляво се мисля след Енергото.

# 436
Някой ходи ли в новият р-нт Бразилия в Тракия...да сподели как е Grinning

Къде в Тракия? newsm78

# 437
  • Пловдив

Къде в Тракия? newsm78
Казаха ми,че е на паркинга на Акваленд.

# 438
искам да купя хубава преса за коса, моля, кажете ми магазини за техника, ако може да е в близост и до Тримонциум-Гранд, ще е най-добре Laughing

Аз скоро си купих преса Ремингтон, но от онлайн магазин, дойде за един ден и струваше 90 лв. същият модел в магазини Зара ми предложиха за 150 лв. Онемях от разликата. Така че ако искаш пробвай така. Иначе магазин на Зара има точно срещу входа на ДМ(този между Тримонциум и Гранд) в блока.

# 439
  • Пловдив
искам да купя хубава преса за коса, моля, кажете ми магазини за техника, ако може да е в близост и до Тримонциум-Гранд, ще е най-добре Laughing

Аз скоро си купих преса Ремингтон, но от онлайн магазин, дойде за един ден и струваше 90 лв. същият модел в магазини Зара ми предложиха за 150 лв. Онемях от разликата. Така че ако искаш пробвай така. Иначе магазин на Зара има точно срещу входа на ДМ(този между Тримонциум и Гранд) в блока.

+1 за пресите Ремингтон ! Имаме 2 броя в къщи !

# 440
  • Пловдив

Къде в Тракия? newsm78
Казаха ми,че е на паркинга на Акваленд.
Ходихме скоро в този ресторант с ваучер на Грабо. Бяхме с предварителна резервация, но храната ни я доставиха след 1 час, а количеството не беше ясно дали е за двама или за компания ( имаше 2 вида ваучери). Нашия ваучер беше от по-скъпите, а май ни прецакаха с грамажа.
 Не бих повторила. В интерес на истината храната е вкусна, но с бавното обслужване  и тарикатските номера тотално ме разочароваха.

# 441
Отивам днес в "Инвестбанк", която е в сградата на НАП, да си платя данъка върху дохода и каква беше изненадата ми, когато служителката ми взе такса от 0.50ст. За неосведомените тази банка не трябва да взима такса за ДОД. В последствие ми беше обяснено, че, ако си напиша платежно - няма такса, но ако само си кажа данните - има.

# 442
  • Пловдив
Офиса на Изипей в Гранд техен собствен ли си е, или са прикрепени към нещо друго?

В смисъл? Изипей има в ПИБ, мисля, че и в Германос има, но само за битови сметки.
Ами точно това, благодаря  Laughing Понеже не съм плащала нищо чрез тях нямам представа как изглеждат офисите им. Дали са си собствени или се помещават в някоя банка.
Имаме каса на изипей - извършва всички операции - плащане на сметки, получаване и и изплащане на суми, преводи по банкови сметки, международни преводи. Предимството ни е че работим всеки ден от 8 до 19 ч. недостатък че се намираме в УМБАЛ Свети Георги - хириргиите Simple Smile

Инвестбанк в НАП са ... - незнам какво да напиша - вчера ми се обаждат че ми загубили досието на фирмата, а днес че го намерили, а отидох там заради позната, която работи там.....

# 443
  • Sunshine state
Освен това служителките на каса и охраната са много груби. Подканват чакащите като овце и съм влизала в спор заради грубото им отношение.   Peace  Twisted Evil

# 444
Момичета, търся  разноцветни или шарени трикотажни чаршафи с ластик за детска кошара 70/140. Проверих във Вис Виталис, Чиполино и още няколко детски магазини, но за съжаление повечето са хавлиени. От останалите ако имат те са само в бял цвят.  Ще съм благодарна ако някой сподели.

# 445
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да запиша 10-годишната си дъщеря да танцува хип-хоп?

# 446
Момичета, търся  разноцветни или шарени трикотажни чаршафи с ластик за детска кошара 70/140. Проверих във Вис Виталис, Чиполино и още няколко детски магазини, но за съжаление повечето са хавлиени. От останалите ако имат те са само в бял цвят.  Ще съм благодарна ако някой сподели.

В Штъркел има. Може да ти направят и по поръчка с персонализация - изписване името на детето.

# 447
  • Майничка
Къде в Пловдив мога да запиша 10-годишната си дъщеря да танцува хип-хоп?

В Сценични кадри имаше лепната обява за хип-хоп танци в център Алехандро, мисля, че е зад сладкарница Амадеус, с/у църквата Св.Петка.
Иначе миналата година се разприказвах с едно момче на 11г., което ходело на хип-хоп в някакво читалище точно до Руския клуб, както ми го обясни (сега май не е Руски клуб вече).

# 448
Момичета, търся  разноцветни или шарени трикотажни чаршафи с ластик за детска кошара 70/140. Проверих във Вис Виталис, Чиполино и още няколко детски магазини, но за съжаление повечето са хавлиени. От останалите ако имат те са само в бял цвят.  Ще съм благодарна ако някой сподели.

В Штъркел има. Може да ти направят и по поръчка с персонализация - изписване името на детето.

Благодаря много.

# 449
Момичета, помогнете ! Откъде мога да купя хубав мъжки чадър?

Общи условия

Активация на акаунт