Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 388
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Момичета, има ли в града и други магазини на самообслужване за козметика освен "ДМ" и "Лилли"?

В какъв смисъл на самообслужване?

# 421
Момичета, има ли в града и други магазини на самообслужване за козметика освен "ДМ" и "Лилли"?

В какъв смисъл на самообслужване?
Елитис?

# 422

Добре дошли в новата ни тема "Къде в Пловдив? - 48"

Предишни теми

# 423
  • Точно където трябва
Ще помогнете ли с такси, кето вози от точка до точка, възможно най-евтино?

# 424
  • вече Пловдив
Здравейте Simple Smile  Можете ли да ми помогнете да си намеря добър педиатър и личен лекар който да работи с ЗК в Кичук Париж.Местя се да живея там и ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете с избора Simple Smile  Благодаря ви предварително Simple Smile
От този месец сме при д-р Таня Дипчикова - педиатър и ЛЛ ни е. Тя е с 2 кабинета, като вторник, четвъртък и събота преглежда на ул. Кичево 64, ап. 22. Винаги е отзивчива, вдига си телефона, обстойно преглежда малката (досега за нас не се е налагало да ходим). Като недостатък мога да посоча, че изписва (поне досега) малко скъпички лекарства.
От 7 години,Дипчикова е педиатър на децата ми,а от около 5-6 е ЛЛ на мен и на съпруга ми.......аз пък съм с точно обратните впечатления-досега винаги ни е предписвала не особено скъпи лекарства/винаги ми е предлагала и вариант да пробваме с хомеопатия,някой бабешки лек,с чайчета и билки,пък ако не стане-тогава минаваме на лекарства от аптеката..../,отделно,че аз съм кажи-речи всеки месец за направления при нея..........е,досега не е имало случай да не ми даде/естествено че не злоупотребявам.....но имам доста здравословни проблеми и мога само да се радвам,че имам читав ЛЛ,който да ми дава освен направленията и адекватни съвети/.
Люба, не се заяждам, само споделям впечатления  Peace. Пример - водя детето за направления, защото ще започва детска градина. Тя ме пита давам ли някакви имуностимуланти, аз казвам - само клеева тинктура. Тя ми изписа имуностимулант за 49,90 лв.  Shocked - за абсолютно здраво дете.

# 425

6161-3 лв

# 426
Момичета откъде мога да купя влагомер за стая  Shocked newsm78 търсих по левчетата, в аптеки, в хиполенд, в юск .. никъде няма такова чудо  #Crazy newsm78

# 427
  • Пловдив
Някой ходи ли в новият р-нт Бразилия в Тракия...да сподели как е Grinning

# 428
  • Пловдив

6161-3 лв

3лв. е, когато сметката е до 6лв. по касов апарат, над 6лв. е 4лв. За по-кратки разстояния 0326155 возят на 0,45/0,55лв. за км.

# 429
искам да купя хубава преса за коса, моля, кажете ми магазини за техника, ако може да е в близост и до Тримонциум-Гранд, ще е най-добре Laughing

# 430
  • Пловдив
искам да купя хубава преса за коса, моля, кажете ми магазини за техника, ако може да е в близост и до Тримонциум-Гранд, ще е най-добре Laughing
Моята е такава ползвам я 7 години и съм много доволна.
http://technika.bg/product/8498/presa-za-kosa-hair-majesty-hm-4011.html

# 431

Елитис?

Благодаря, ще го посетя!   bouquet

ExquisiteS, не мога да ти посоча магазини на центъра, но смятам, че най-голямо разнообразие ще намериш в "Технополис" и "Техномаркет". Аз си купих преса на "Ремингтон" и съм много доволна.

# 432
Благодаря за бързите отговори  bouquet

# 433
  • Пловдив
ExquisiteS и в магазин Зара до Дома на младоженците има доста модели преси. Е не около Тримонциум/Гранд, но пак е в близост  Simple Smile

# 434
Къде се намира, че нищо не ми говори newsm78

Общи условия

Активация на акаунт