Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 305
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,къде да търся хубави  моливници за първокласник( комплекти в малка папчица-моливи,линийки..) ,как вървят качествените неща,да се подготвя психически  Mr. Green

# 571
Момичета,къде да търся хубави  моливници за първокласник( комплекти в малка папчица-моливи,линийки..) ,как вървят качествените неща,да се подготвя психически  Mr. Green
Изобщо не ти трябват такива - още на 5тия ден всичко е разпиляно и погубено Simple Smile Simple Smile
Взимай нещо да върши работа  Wink всичко друго е форумски митове и легенди  Mr. Green

# 572
  • Пловдив
Момичета коментирало е, но .............. сега ми трябва. Къде зареждате тонер касети в района Център и могат ли да се презареждат такива на копирна машина Канон. Знам че с принтерите им не става тази хватка, но да попитам все пак......... Благодаря предварително, Simple Smile
Кой модел е копирната машина?

Canon FC 220

# 573
Момичета, има един фризьорски салон/забравих му името/ на гърба на фитнеса срущу Гранда на ул.Капитан Райчо..Подстригват два мъже, някой ходил ли е и може ли да дъде отзиви?

# 574
Търся този крем.
Някой виждал ли го е някъде?

# 575
На самия сайт пише, че го има в следните аптеки в Пловдив /избери си коя ти е най-близо и провери/:
ЧА Протеа 2000, гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе №129 Б
ЧА Мальовица, гр. Пловдив, бул. Васил Априлов №68
ЧА Авангард, гр. Пловдив, ул. Младежка №22
ЧА Тунела, гр. Пловдив, бул. Цар Борис III №62
ЧА Авеню, гр. Пловдив, бул. Княгиня Мария Луиза №12
ЧА Арт фарма, гр. Пловдив, ул. Солунска №6
ЧА Вита, гр. Пловдив, бул. 6-ти септември №112
ЧА Амброзия, гр. Пловдив, ул. Скопие №82 Д
ЧА Адонис, гр. Пловдив, ул. Иван Вазов №61 В
ЧА Тонус, гр. Пловдив, Пловдив, ул. Христо Чернопеев №20

# 576
Къде мога да намеря пластмасови пръчки за римски щори?

# 577

beauty_, благодаря ти.   bouquet Като не ми стига акълът сама да ги намеря...

# 578
Момичета, да знаете добри зали за аеробика? Насочила съм се към стречинг аеробиката, защото си ходя достатъчно на фитнес, просто искам да съм по-гъвкава и да мога да правя шпагат Flutter
По принцип си харесах едно студио http://aerobicstudiom.com/ , но ми идва малко далеч, и ако се сещате за някакви близо до Гранд, ще съм ви благодарна.

# 579
На Копривките или ж. Здравец дали ще има останал сняг за шейни?

# 580
Пусни утре уеб камерата и ще видиш дали е останало нещо след днешните температури Wink.

# 581
  • Пловдив
Пусни утре уеб камерата и ще видиш дали е останало нещо след днешните температури Wink.

Най-добре.  Peace Ние бяхме миналата събота и си имаше сняг, но на места се беше показала земята, но си ставаше за пързалка. Наистина утре проверете на камерата и преценете.

# 582
На Копривките или ж. Здравец дали ще има останал сняг за шейни?
Хич Simple Smile

Ето камера на живо, погледни утре на светло.

# 583
  • Пловдив
Момичета, има един фризьорски салон/забравих му името/ на гърба на фитнеса срещу Гранда на ул.Капитан Райчо..Подстригват два мъже, някой ходил ли е и може ли да дъде отзиви?
Моят ходи там, доволен е, 15 е мъжкото с измиване.

# 584
Благодаря на всички, включили се по темата 'търся пицария'  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт