Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 370
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Шайн потърси по цветарските магазини и книжарниците.

# 676
Да, но имат максимум по 5-6 от един вид, а ми трябват еднакви.

# 677
Къде в Пловдив мога да си купя музикални дискове? И да има голям избор, а не чалга само. Tired

# 678
  • Пловдив
Трябват ми голям брой (30-40) еднакви малки картички, от най-малките. Някой да има идея къде продават на едро?

Купувала съм количества от магазин, нещо от типа на левчето, точно на спирката на четвъртък пазар от страна на дом Левски, бяха по 10ст..........., но по Коледа

# 679
  • Пловдив
Трябват ми голям брой (30-40) еднакви малки картички, от най-малките. Някой да има идея къде продават на едро?

Купувала съм количества от магазин, нещо от типа на левчето, точно на спирката на четвъртък пазар от страна на дом Левски, бяха по 10ст..........., но по Коледа

Затвориха го този магазин,но другия им магазин е от другата страна,където беше офиса на Орифлейм,на самата спирка отзад !

# 680
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя музикални дискове? И да има голям избор, а не чалга само. Tired
От книжарницата в МОЛ Пловдив.

# 681
  • Майничка

Все още има музикален магазин на "Отец Паисий", от Джумаята по посока салон Арлет.

# 682
Благодаря, arev, Санито ми е много удобно, толкова пъти съм била там, а не съм знаела за фотото!

# 683
и аз я препоръчвам Станислава Шейтанова  Peace

# 684
Благодаря! Не знаех за книжарницата в МОЛ-а.

# 685

На понеделник пазара има склад.

# 686
Джъмбо и ДМ според мен ще могат да ти осигурят толкова бройки накуп  Peace
Ако не са ти спешни можеш онлайн или през книжарница за си поръчаш да ти доставят бройките направо от производителя...

# 687
  • Пловдив
Момичета, много спешно търся бял, плътен, от старите чорапогащници за момиче. 130-140 ръст. Не 20 - 40 -60 дни, а от едновремешните.

# 688
Памучен? Такива има в магазините за чорапи и Вис Виталис.
Ако е от една по-особена плетка, за която се сещам, че бяха едно време чорапогащниците , такива съм купувала от Мак бейби, но май в Пловдив не остана техен магазин.
Сещам се и за магазина за бельо срещу ВМИ. Там има богат избор на по-нетипични детски чорапогащници.

Благодаря за идеите за картичките  bouquet!

# 689
  • Пловдив
Памучен, с обикновена плетка. Нестандартна не позволяват.

Общи условия

Активация на акаунт