Звездни компромати-196 част

• 51 872
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Джой, къде видя отпуснати крака при Амбър? newsm78 Не се заяждам, сериозно питам. Peace

# 421
  • Пловдив
Мама Цоцоланка,знаеш ли коя е водещата на златната топка? Хванахме се на бас с моя човек,а нещо не мога да я намеря в момента Thinking

# 422
Тази вечер връчват Златната топка -

Рибери и Адриана Лима
Скрит текст:

Кристиано Роналдо и Ирина
Скрит текст:

Меси и Антонела
Скрит текст:

И тоз мъж кой го иска

Мъжка мода от Лондон - http://www.viewsofia.com/article/20433/London-Collections--Men-e … -sedmica-v-London

Папунякът в усмирителната риза, пу за мен!  Joy

Пеле се бил изпуснал, че Кристиано Роналдо ще вземе Златната топка.

# 423
Мама Цоцоланка,знаеш ли коя е водещата на златната топка? Хванахме се на бас с моя човек,а нещо не мога да я намеря в момента Thinking

Фернанда Лима - http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201401/20140113.soarspvyje.jpg

Кристиано със сина си и Ирина
Скрит текст:

# 424
# 425
Ето и червеният килим на наградите

Има много хубави рокли тази година, Кейт Бланшет е невероятна, отзад; Хелън Мирър също много красива

Много страхотни рокли и много ужасни такива. Мъжете са ОК. Късметлии са, че при тях почти няма какво да се обърка.  Laughing

# 426
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, къде видя отпуснати крака при Амбър? newsm78 Не се заяждам, сериозно питам. Peace
Къде- на многото циркулиращи из нета снимки. Тук е пусната една от по-сносните.
Нямам намерение да се обяснявам повече- за мен това са крака, съвсем малко по-хубави от Анджелинините под роклята-перде. Вие си ги харесвайте, само не ме карайте още 5 страници да давам отчет за мнението си Grinning.
Самата рокля отзад е много красива. Можеше да мине и без цепката.

# 427
ДА се върнем на церемонията, Джони Деп надрусан ли беше или просто пиян, че пелтечеше така?   Mr. Green

# 428
Нямам намерение да се обяснявам повече- за мен това са крака, съвсем малко по-хубави от Анджелинините под роклята-перде. Вие си ги харесвайте, само не ме карайте още 5 страници да давам отчет за мнението си Grinning.
Благодаря за отговора,все пак.  Tired

# 429
На някои и баджака на Дж Ло минава за секси молА ви се. Вкусове с лопата да ринеш Wink

# 430

Няма как да се каже на бялото черно Peace, ясно се вижда стегнат и хубав крак на снимката с роклята на Амбър Хърд.. а и никъде в нета няма циркулиращи снимки с отпуснати крака на Амбър.. Хубавица си е определено, и колкото си ще да го отрича Джой ..

# 431
  • Варна
Амбър има красива рокля, но тази цепка не е за нея. Личи си, че не тренира.

# 432
На Амбър Хърд краката и според мен са отпуснати,иначе ми хареса.
Тази двойка са ми много симпатични
Харесаха ми и:София Вергара,дъщерята на Кевин Бейкън(прилича ми на една от Кардашиянките),Кейли Куоко,Маргот Роби,Наоми Уотс,Кейт Бекинсейл е малко прекалено бляскава,но пак ми харесва,Мила Кунис и разбира се,Кейт Бланшет.
Роклята на Камила Алвес никак не ми харесва как и стои с този корем.Дженифър Лоурънс,Сандра Бълок,Хайди Клум са много зле.От Тейлър Суифт очаквах повече.Много харесвам и Джесика Частейн,но тя ли е напълняла или от роклята излежда така,но изборът и определено е неподходящ.

ПС:Кристиано Роналдо спечели "Златната топка"

# 433
не са  отпуснати краката на Амбър , има такава конструкция на тялото - тази рокля й разширява ханша

# 434
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубавица си е определено, и колкото си ще да го отрича Джой ..
Стела, аз за нещо друго освен за крака и цепката да съм отваряла дума днес? Или дай да набираме, колкото да си тренираме пръстите? Егати историческата драма, че Джой не харесала на някоя краката Joy. На всичкото отгоре се оказа, че не съм единствена, аййй какъв шок Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт