Звездни компромати-196 част

• 51 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 480

Амбър ми напомня на Скарлет Йохансън  Crazy

elfi4ka  newsm10

Аз не я намирам за красива и запомняща се. За лицето говоря, тялото не коментирам. Кейт Бекинсейл е много красива жена  Peace

# 481
Не е компромат (Компромат е де, но за нас)

http://offnews.bg/news/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0_34/%D0%9F% … D0%B0_287964.html

Преди 50 г. Айзък Азимов предсказа как ще излежда светът през 2014-а

# 482
  • София
Снощи гледах "Вълкът от Уолстрийт", страхотен Лео за пореден път!!! То просто няма негов филм да не става за гледане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А дали ще вземе Оскар тази година - като нищо. Тези награди винаги се раздават на толкова абсурден принцип, че който най-малко очакваш, вземат че го отличат  Mr. Green
А Лео за който и филм да вземе награда, няма да е незаслужена.
Конкретно в този филм колко е секси, да не споменавам. Оххх много му отива с тъмна коса и гладко избръснат, и с този тен ммм  Sunglasses

Искам да стане баща най-накрая, да има поне 1 син. Тези гени не трябва да отиват зян!!
На него му отива да играе богат, добре облечен, развратен, нагъл, самодоволен и надменен тип. Twisted Evil
И на мен много ми харесва да го гледам Heart Eyes Flutter но това не е най-добрата му роля Crossing Arms
Като се има предвид, че е бил номиниран 3 пъти, като 2 от ролите не намирам за гениални, но все пак аз не съм филмов критик Hug

# 483
  • Пловдив

ooooh! Отпада като вариант за абсолвентска Mr. Green Как пък съм нацелила възможно най-скъпия модел...

# 484
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Looks You Didn’t See: The Best Golden Globes After-Party Ensembles
Джейми Кинг

Ашли Мадекве

Даян Крюгер

Алекса Чънг- да я беше изгладила тази иначе хубава рокля

Миранда Кер

Ники Рийд

Ема Уотсън

Нина Добрев

Джейми Чънг

Тейлър Суифт

Хейли Стейнфилд

# 485
# 486
И аз се радвам за Лео, но едва ли точно за тази роля ще вземе Оскар. Той, когато трябваше...
Peace

# 487
В американските и в английските онлайн магазини има толкова страхотни рокли (вкл. и такива нашити с мъниста и пайети) на смешни цени. Галена определено се е объркала с цените.

# 488
  • Бургас
В американските и в английските онлайн магазини има толкова страхотни рокли (вкл. и такива нашити с мъниста и пайети) на смешни цени. Галена определено се е объркала с цените.

Хич не се е объркала. Толкова фенки има сигурно сред завършващите гимназия девойки, че мнозина от тях ще скъсят живота на мама и тати да опяват за рокля - дело на иконата им и пример за подражание в живота. Да не забравяме, че някои хора дадоха луди пари, за да купят дъвка, сдъвкана и изплюта от Бритни Спиърс, че за една рокля ли няма да дадат. Какво ли не прави известността............

Зорница Линдарева на "младини":
http://novinite1.info/?p=3176
Прилича на грозно копие на Ана Никол Смит.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 14:46 от miss july

# 489
Почина човека виновен за последното "пренареждане" на световната карта
http://www.marica.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B3 … D1%87%D0%BE%D0%B2!-news192308.html

# 490
# 491
# 492

Какво пак си е сложила на зъбите тая жена  ooooh!

# 493

Алисия не беше ли показала такива пръстени като на Майлито?

# 494

Алисия не беше ли показала такива пръстени като на Майлито?
Същите са. Явно са един пръстен. А ние си помислихме, че е получила годежен пръстен.

К.Роналдо и Ирина Шейк
Цветелина Янева
Диляна Попова

Общи условия

Активация на акаунт