Звездни компромати-196 част

• 51 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Нещо тази класация за сексапил да не би да стартира с 50 и да завършва с 1, никак не ми се връзва особено челната петорка.

# 511
Малко черно-бяло:

Фей Дънауей, така си представям нашата съфорумка Богинята Simple Smile

Много мило. И ласкаещо. Фей е изумителна.
Защо си мисля, че представите на негативна са свързани основно със сатенения чаршаф?  Thinking

# 512
Без задни мисли го писах това за Богинята, просто такава ми беше асоциацията. Peace

Малко рокли от Берлинската седмица на модата: Mr. Green

сватбена

за разходка в града

дизайнерите на Kauffeld und Jahn, забележете обувчиците

ядосаният октопод

# 513
# 514
# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче и немските моделки са силиконови май Mr. Green.

# 516
# 517
На "булката" със сигурност не е  Peace

# 518
Ето и червеният килим на наградите

Има много хубави рокли тази година, Кейт Бланшет е невероятна, отзад; Хелън Мирър също много красива

Малко, неактуално вече, но пък да се включа и аз с мнение за Глобусните тоалети...

Тейлър Суифт - ако не облече роклята на леля си, няма да е тя, не че не е красива роклята, напротив, даже много! Прекалено консервативна, прекалено класическа, по-скоро като за жена на възрастта на майка й, отколкото за нея. Също, това черно бюстие, никак не седи добре на празна пазва като нейната. Прическата и гримът също не допринасят за по-младежко излъчване. Едно ме радва, и това е, че виждам такъв дързък цвят рокля върху нея, по принцип се придържа към умрялата гама...

Ема Уотсън!  РИСПЕКТ !!! Една от любимите ми рокли (какво всъщност е ТОВА??) Много смело, страхотно и седи този цвят, обувките са разкошни!  Голяма палавница излезе тази Ема!  Heart Eyes Heart Eyes Единственото, което ме подразни е гърбът на "роклята" тъпо се е получило малко там. За сметка на това всичко останало по нея е страхотно. Направо грее
  Кейт Бланшет - Ами, ето доказателство (за който имаше нужда от такова), че дори, нещо толкова досадно и изтъркано като черна, дантелена, дълга рокля, може да бъде толкова красиво и ослепително, стига да се носи от правилният човек. Браво Кейт, браво Армани!!!

Джуля Робъртс - сигурна съм, че се хванала на бас, дали ще успее да грабне приза за най-неадекватно облечена актриса на вечерта. Очевидно е, че го е спечелила. Плюс това прилича на куку, каквото всъщност си е.
  Дженифър Л.   Откакто подписа договор с ДИОР, се превърна в, адска скука на червената пътека. Иначе е супер енергична и забавна мацка, което й помага да изглежда добре, дори и в перде увито в тиксо....

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 10:41 от меркантилница

# 519
# 520

Нямам достъп до фейсбук, но много жалко, ако е вярно.

# 521
  • Bayern
Джон Войт със сина си -Джеймс    този Джеймс много прилича на сестра си Simple Smile       3   

Да се изкажа и аз за  Глобусите Simple Smile - единственото ,което ме втрещи беше прическата на  Жаклин    Бисе...все едно е тръгнала до магазина...

# 522

Този тоалет (много подобен) сме го виждали върху Лиз Хърли преди сто години и тогава предизвика фурор, идеята не се ли изчерпа вече? Thinking

http://2.bp.blogspot.com/-qQS_VYhWWj8/UTNFOcwOgLI/AAAAAAAAW-Y/dy … BHugh%2BGrant.jpg

А на мен ми напомня на този тоалет на Гуинет  Heart Eyes Много е секси

# 523
  • Варна

Имах смели надежди, че този модел рокли най-накрая ще бъден забравен от бъдещите абитуриентки, гордо позиращи с преливащи прелести под сияйните погледи на родителското тяло, но уви, след тези снимки съм сигурна, че и тази година ще има изобилие от такива рокли.

# 524
A интересното е, че близнаците и Шайло на Анджи доста приличат на дядо си.

Общи условия

Активация на акаунт