Звездни компромати-196 част

• 51 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Не знам дали тук му е мястото, но искам да ви попитам, дали има нови новини за състоянието на Шуми?  newsm17

# 526
Критично е. Praynig

# 527
  • София
Преди няколко дни са махнали малка част от черепа, за да намалят налягането. И са започнали да правят тестове да видят какви части от мозъка са увредени Sad. За жалост нищо хубаво, засега...

# 528

Психарско, извратено  излъчване има Sick

# 529
  • Бургас

Да, прилича на някой, който обича в свободното си време да носи шлифер и да се крие в храстите .

# 530
# 531
Хайди Клум много повехнала ми се вижда  Confused
Нещо спрях да й симпатизирам откакто се разделиха със Сийл.

# 532

Имах смели надежди, че този модел рокли най-накрая ще бъден забравен от бъдещите абитуриентки, гордо позиращи с преливащи прелести под сияйните погледи на родителското тяло, но уви, след тези снимки съм сигурна, че и тази година ще има изобилие от такива рокли.

Миранда пак евтинее с тази рокля. Жалко, а в ежедневието си е толкова стилна  Flutter
Миналата година пак беше с някаква ужасно разголена рокля - деколте до пъпа и цепка до таза.  ooooh!

# 533
  • където ми харесва

Имах смели надежди, че този модел рокли най-накрая ще бъден забравен от бъдещите абитуриентки, гордо позиращи с преливащи прелести под сияйните погледи на родителското тяло, но уви, след тези снимки съм сигурна, че и тази година ще има изобилие от такива рокли.

Миранда пак евтинее с тази рокля. Жалко, а в ежедневието си е толкова стилна  Flutter
Миналата година пак беше с някаква ужасно разголена рокля - деколте до пъпа и цепка до таза.  ooooh!
Не мисля, че евтинее. Роклята й седи адски секси.
А и все пак, Миранда е от ангелите на Виктория сикретс, модел на бельо е...логично е да предпочита да е секси разголена, отколкото покрита от-до...

# 534
# 535
Хайди Клум много повехнала ми се вижда  Confused
Нещо спрях да й симпатизирам откакто се разделиха със Сийл.

И на мен. Ужасно много...

# 536
Скрит текст:

# 537
# 538
Мелани и Сандра май са почти връстнички, а каква огромна разлика......

# 539
Анджелина е изумителна, но определно чертите й на мъжко лице изглеждат адски отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт