Звездни компромати-196 част

• 51 774
  • 749
  •   1
Отговори
# 675

По хубава вана нямаше ли? Тази има мухъл по ръбовете  Shocked А при наличието на фотошоп, това е лесно поправимо. Все едно се е снимала в крайпътен мотел, а снимката е правена от портиера. Дори цигарата е нелепо добавена после.  Rolling Eyes

# 676
Ще се радвам и за Матю и за Лео. Но ми се ще да е Лео. За мен лично най-разтърсващата му роля е тази на умствено изостаналия брат в "Защо тъгува Г.Г." Престъпление беше, че не го оцениха тогава!

# 677
 PeaceТогава си мислех, че играе истинско умствено изостанало момче и се чудех как го карат да заучава реплики, поведение и т.н. Бях на 10 като го гледах и още ми е пред очите, покъртителна игра и филм.

# 678
"Защо тъгува Гилбърт Грей" му е много силен, наистина!  Peace
За мен ролята му в Джей Едгар беше много добра. Ха! Сега видях, че синът ми е роден на неговия рожден ден  Heart Eyes още по-симпатичен ми стана  Flutter

Абе това ми е любимият актьор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes май ще накарам мъжа ми да дръпне Inception и да си го припомним довечера!!

# 679
Филмът на Матю е убийствен. Той също. И заслужава Оскар, не само заради физическата трансформация- играе като за последно.

Ами, дано тази година за разнообразие да раздават по заслуги. Аз все още не съм гледала никой от претендентите, така че не мога да изкажа мнение, но просто имам чувство (което обичайно ме лъже  Crazy), че тази ще е годината на Лео.

# 680
В "Защо тъгува Гилбърт Грейп" ролята му беше второстепенна, въпреки че изцяло засенчи Джони Деп. Друго си е да вземе Оскар за главна роля.
Аз врочем напълно съм забравила този филм, помня само играта на Лео. Ще трябва пак да го гледам.

# 681
За мен е пълен абсурд,че Лео все още няма Оскар.Много гадно го прецакаха за Титаник.А кой каквото ще да ми разправя,филмът беше толкова силен и успешен именно заради него  Rolling Eyes Направо ме е яд  Crossing Arms Дано той да вземе сега  Praynig
По онова време Лео беше за тийновете това, което днес е Джъстин Бийбър.  Laughing Според мен, ролята му в ''Титаник" не изисква кой знае какви актьорски способности и съвсем логично не беше дори номиниран.
Истински го прецакаха за Blood Diamond. Това беше ролята, който ме накара да погледна със съвсем други очи на него като актьор.

И за мен това е един от най-добрите му филми! Наскоро пак го гледах, отличен филм, страхотна роля!
Докато последния му филм, "Вълкът..." не ми допадна твърде. Той играе добре, но историята не ме грабна. Нямах търпение да свърши, 5-6 пъти го спирах, щото ми ставаше досадно  Rolling Eyes

Истински разочарована съм, че Ема Томпсън не е номинирана!  Crossing Arms

# 682
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, дано тази година за разнообразие да раздават по заслуги. Аз все още не съм гледала никой от претендентите, така че не мога да изкажа мнение, но просто имам чувство (което обичайно ме лъже  Crazy), че тази ще е годината на Лео.
Дано те излъже и сега Blush. Решила съм тази година да бъда пристрастна- Матю ми е любим от сума време, дори и като играеше в тъпи ром-коми.

# 683
  • София
Новата прическа на Майли   #Silly Laughing

Скрит текст:

Kissing Heart Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 19:04 от Lucky@Mamma

# 684
  • Sofia
 Sick като постригана с паница

# 685
Като стана въпрос за Лео..Нещо в кръга на шегата.
Скрит текст:

# 686
  • София
Смятам, че е крайно време Оскар-ът да отиде при Лео. Напълно заслужен ще е. Все тая дали ще е за най-добрата му роля. Те критиците като дремаха на Гилбърт Грейп, сега да го обезвъзмездят.  Crossing Arms

# 687
PeaceТогава си мислех, че играе истинско умствено изостанало момче и се чудех как го карат да заучава реплики, поведение и т.н. Бях на 10 като го гледах и още ми е пред очите, покъртителна игра и филм.

Много съм впечатлена от този филм!!!!

Как се казва филма на Матю?

# 688

За мен пък ще е абсурд, ако на Лео му дадат Оскар за точно тази роля - дори не смятам, че е много за номинация. Имал е къде по-добри роли, където наградата щеше да е заслужена.

Изобщо това "време му е" какво означава - наградата е за постижение през конкретната година, а не за цялостно творчество. То на този принцип тогава, на Джулиан Мур 5 Оскара трябва да ѝ дадат - на нея поне наистина отдавна ѝ е време.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт