Брак или "на семейни начала"?

• 47 345
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Ох, много ми дожаля за тази душица. Освен загубата на мъжа си, няколко пъти е губила бебе.
Пожелавам от цялото си сърце да се роди живо и здраво и да бъде най-голямата радост и щастие на майка си. Да и донесе само щастие, гордост и удовлетворение.

# 1 111
  • Пловдив
Стискам палци това бебе да се роди живо и здраво. Аз пък и погледнах профила и видях в лентичката (в момента само в профилите се виждат, не знам защо), че е на 13 г.с. и нещо. Още много чакане и предстои, дано да е успешно.

# 1 112
  • Точно където трябва
В 14-та седмица съм. Страх ме е за бебчето, искам само да се роди живо и здраво! Не е тук мястото, но всъщност за какво трябва да водя дело срещу родителите му?

# 1 113
  • Пловдив
Е ми за установяване на бащинството. Няма друг начин. Нали казваш, че искаш да носело неговото име, аз го разбрах като неговото фамилно, не да го кръстиш на него, пък и в тази връзка споменаваш за брак.
Нека се роди първо живо и здраво, което ти пожелавам искрено, другото е лесно.

# 1 114
  • София
Това е процедурата.
Не водиш война с родителите му, а просто с дело става припознаването на детето, при положение, че баща му е починал и не сте имали сключен брак. По съдебен ред.
Наистина е лесната част. Ти гледай да да родиш и ти и бебето да сте живи и здрави накрая. Кога е термина?

Какво значи не е тук мястото? Точно тук е мястото, темата е сто хиляди страници, огромна част от които пълни глупости и спам. И накрая някой като теб, хубава работа. Каквото искаш питай и каквото ти е на душата, споделяй. Много по-ценно е и много по-важно от обичайните лакардии.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 09:26 от Azzy

# 1 115
  • Точно където трябва
Е ми за установяване на бащинството. Няма друг начин. Нали казваш, че искаш да носело неговото име, аз го разбрах като неговото фамилно, не да го кръстиш на него, пък и в тази връзка споменаваш за брак.
Нека се роди първо живо и здраво, което ти пожелавам искрено, другото е лесно.
Точно, искам да носи фамилията му. Просто се чудех защо  делото е срещу родителите.
Това е процедурата.
Не водиш война с родителите му, а просто с дело става припознаването на детето, при положение, че баща му е починал и не сте имали сключен брак. По съдебен ред.
Наистина е лесната част. Ти гледай да да родиш и ти и бебето да сте живи и здрави накрая. Кога е термина?
Началото на август. Благодаря, Azzy!

# 1 116
  • Пловдив
Защото няма срещу кой друг, нали е починал.
Начините за установяване на бащинство извън брак са два: иск, дело тоест, и припознаване. Припознаване се извършва само лично. Ако бащата умре, остава само делото, и са го измислили така, ответник да са наследниците.

Цитат
Точно тук е мястото, темата е сто хиляди страници, огромна част от които пълни глупости и спам.
Аха. И предъвквания на казаното в предни теми. Sunglasses

# 1 117
  • София
elliee, стегна ме гърлото, когато прочетох за мъжа ти. Моите най-искрени съболезнования.
След като момичетата ти казват, че детето ти може да носи имената на таткото, в никакъв случай не се отказвай и живот и здраве - действай по въпроса непременно.  Hug

# 1 118
  • София
Ели, искаш ли  малко положителна енергия да съберем за теб и бебето? Сърбят ме ръцете да пусна една тема в клюкарника, този форум може да генерира много любов и много енергия, в моменти, в които ти е самотно, мъчно и празно. Няма да си сама!
Но няма да го направя без твое съгласие, искаш ли?

# 1 119
Oх,много ми стана мъчно за Ели Cry Какво е имала да преживее  Cry Има една приказка ''Тъкмо се усмихнеш и пак си се озъбил''  Tired
Ако можем с нещо да помогнем(дори и материално),аз съм ЗА.

# 1 120
  • София
Oх,много ми стана мъчно за Ели Cry Какво е имала да преживее  Cry Има една приказка ''Тъкмо се усмихнеш и пак си се озъбил''  Tired
Точно. Затова казах, че ме сърбят ръцете да пусна една тема за събиране на любов и позитивизъм за другарче, така да се каже. Енергия да запази бебето. Правили сме го и преди.

# 1 121
Стискам палци и аз на тази борбена майчица Praynig Миличка, пожелавам ти едно здраво бебенце, което да осмисли дните ти, и да бъде продължение на любовта ти с мъжа ти, лека му пръст.
Детенцето ти ще бъде част и от него и така никога няма да си сама. Много сила ти желая. Хубавото е пред теб!

# 1 122
  • Точно където трябва
Ами стиснете ми лапички за бебето, че в петък ми предстои серклаж и ми е толкова притеснено...
Има една приказка ''Тъкмо се усмихнеш и пак си се озъбил''  Tired
Ето тази приказка ме съпътства през целия ми живот...
Благодаря за добрите думи, те са най-ценното, което може да ми дадете.

# 1 123
  • Кърджали
 elliee , имаш от мен стиснати палци, силно силно силно. Дано бебчо се роди живо и здраво. /и моите съболезнования за мъжа ти/

# 1 124
Само усмивки ти пожелавам Ели занапред !
И здраво ,прекрасно бебче стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт