Брак или "на семейни начала"?

• 47 523
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 510
  • София
С тези "незаконни деца", "консумация преди брака", "тежестта на Подписа" и всички останали бисери, сякаш съм в турски сериал  ooooh!

# 511

Неясното е кой ги гледа децата, като и двамата хойкат? Нали разбирате че е невъзможно децата сами да се гледат?

Dara88, не съм родила второ дете, защото едвам успявам да се справя едновременно с работата и с първото ми дете. Ако животът беше по-спокоен и не ми се налагаше все да бягам за това и онова, ако бях по-сигурна и в живота ни, тогава може би щеше да има второ. Засега едно ми е достатъчно, надявам се като е едно да го изучим по-добре и да успее да емигрира като порастне за университет.

А, стига бе. Аз не съм подписала,поради тази причина кръшкам здраво, родила съм две деца (вярно незаконни са, но ми висят на врата), работя, домакинство въртя и се справям. А ти си омъжена, би трябвало според твоето мислене, да си си решила всички проблеми и не се справяш? Не вярвам!  Naughty

# 512
Ония обвързаните дето ергенстват обикновено просто имат лукса някоя жена да ги чака търпеливо да извадят пръстена, та затова им минават прегрешенията. Те и затова се страхуват от подписа.

Не мога да си обясня надменното и арогантно отношение на някои хора тук, които явно нямат по-голямо постижение в живота от това да се разпишат на лист хартия пред родата.

Това с ергенския данък ок - но както си му е редът в Европата. Нужни са сертификат за качество на генетичния материал, забрана за износ, норматив за отглеждане, качествен контрол на готовата продукция и опция за рекламация на негодното за генериране на пенсии. Хайде сега кандидатствайте по програмна "Субсидиран разплод".

# 513
  • София
Трудно ми е да схвана този гняв към чуждия избор, след като изпитвате удовлетворение и щастие от собствения си.
И с някакво фанатично упорство се продължава глупост след глупост, то не бяха социални статуси, то не бяха курви, незаконни деца, изневери, пътища, ама наистина трябва или да сте много малки, или много глупави, за да мислите, че бракът е застраховка за щастие, дава чувство за семейственост, предпазва от изневяра, прави децата ви законни и генерира любов и привързаност и ви гарантира висок обществен статус.

# 514
Трудно ми е да схвана този гняв към чуждия избор, след като изпитвате удовлетворение и щастие от собствения си.
И с някакво фанатично упорство се продължава глупост след глупост, то не бяха социални статуси, то не бяха курви, незаконни деца, изневери, пътища, ама наистина трябва или да сте много малки, или много глупави, за да мислите, че бракът е застраховка за щастие, дава чувство за семейственост, предпазва от изневяра, прави децата ви законни и генерира любов и привързаност и ви гарантира висок обществен статус.

smile3501

# 515
На мен най ми стана обидно че някой си позволи да намеси децата ,че
и да ги класифицира.Нямам брак.Детето ми е желано и гледано с много
любов.То няма вина или нещо общо с избора ми.
Разбира се ,че когато искаш да нараниш някоя майка -обиди детето и.
Не искам никога през живота ми детето ми да срща хора
които няма да ценят човека в него ,а ще го обявят "втора ръка"
защото родителите му нямат брак.

# 516
  • София
Ами това ти си го избираш.
Аз нямам нито един познат, за който детето ми да е незаконно, а аз курва и семейството ми с нисък социален статус, защото не желая да сключвам брак.

# 517

Съгласна съм с всичко, освен с болднатото, не видях някой да претендира за подобно нещо  Simple Smile

# 518
  • София
Цитат
Разбира се ,че когато искаш да нараниш някоя майка -обиди детето и.
Не искам никога през живота ми детето ми да срща хора
които няма да ценят човека в него ,а ще го обявят "втора ръка"
защото родителите му нямат брак
.

Е, ти пък Grinning Думите на хора с такъв манталитет имат ли някакво значение? Аз май нямам такива познати или близки роднини, всъщност.

# 519
Аз няма какво да решавам.За мен брак или не не е критерий за каквото и да било.
Е туй ,че мен ще ме избират /защото нямам брак/е друго..

# 520
Във времена, в които църковни служители се скъсват от секс помежду си, педерасти искат да сключват брак, педофили обикалят училищата, където дебнат децата ни, ежедневно убиват защото някой го погледнали накриво и то се стрелят посред бял ден на улицата, да ми говори някой, че съжителстващите са без морал и ценности, защото нямат подпис, то значи е голям глупак. На такива, със закърнели мозъчни гънки мога да им кажа само: Това да са ви проблемите! Като няма вече данък за ергените, крайно време е да измислят данък "липса на умствен багаж". Гаранция, че държавата ще забогатее, стига да си събере от всички данъка. Peace

# 521
Хвала на подписалите, които в друга тема си мечтаят съпрузите им да заминат някъде за поне пет месеца.

# 522
Хвала на подписалите, които в друга тема си мечтаят съпрузите им да заминат някъде за поне пет месеца.

hahaha

Тази тема ми отвори очите за собствената ми личност - нисък социален статус, непоискана, к..ва, неориентирана, какво иска  Mr. Green

# 523
Истината е, че разлика между брака и съжителството на 'семейни' начала ИМА.

От там нататък - кой каквото влага в нея. Просто много се хАбите да защитавате една позиция, която НЕ е мечта за повечето жени. Мечта е другата позиция и сигурно има защо.

Peace

# 524
Истината е, че разлика между брака и съжителството на 'семейни' начала ИМА.

От там нататък - кой каквото влага в нея. Просто много се хАбите да защитавате една позиция, която НЕ е мечта за повечето жени. Мечта е другата позиция и сигурно има защо.

Peace

Моля, моля. Не съм толкова отчаяна от живота и задръстена, че мечтата да ми е това. Имам къде по-смислени и големи мечти. Ако това е била твоята голяма мечта, дано си я осъществила, че да не се сбръчкаш от ужас, че ще останеш непоискана.

Общи условия

Активация на акаунт