АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Лидия е само на кърма и ние още не сме се захранили. Да попитам майките кърмачки : дойде ли ви цикъла?

# 106
  • СОФИЯ
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Лидия е само на кърма и ние още не сме се захранили. Да попитам майките кърмачки : дойде ли ви цикъла?
аз още нямам  Simple Smile

# 107
lacuna, а имаш ли симптоми? Този месец и напрежение имах ниско в стомаха и пъпка ми излезе ... ooooh! но до там. При първото ми дете килограмите започнаха да падат след като ми дойде. При вас има ли такава зависимост?

# 108
  • СОФИЯ
lacuna, а имаш ли симптоми? Този месец и напрежение имах ниско в стомаха и пъпка ми излезе ... ooooh! но до там. При първото ми дете килограмите започнаха да падат след като ми дойде. При вас има ли такава зависимост?
нямам симптоми,а за кг ,не ми се говори  Wink,даже си качих още 2-3 ,но ще влизам във форма като проходи явно .

# 109
  • София
на мене ми дойде вчера. бях забравила вече що за чудо е това...  Whistling от 5-6 дни се бях поддула цялата, гърдите ме боляха, млякото тече трудно, пъпчасах, едва вчера след първоначалната изненада вързах нещата Sad
аз на моя юнак от месец му давам различни неща за захранване. вече опита пащърнак, моркови, тиква, спанак, картофи и круша. папка с голям кеф, да е жив и здрав Simple Smile отделно пресничко сокче от морков или ябълка, но не всеки ден - по 30 мл. му изстисквам. нямам още заместващо хранене, пюретата ги давам на обед по средата на млякото - давам по 60 грама пюре. каши още не папка, доволен е младежа засега Simple Smile когато почне пак да крънка, че не му стига, ще въведа и каши. чакат го в шкафа Grinning засега не бързам с месните пюрета и рибата.

# 110
  • Пловдив
Аз кърмя и имам цикъл, не особено редовен от 40-тия ден след раждането.

# 111
И аз кърмя. Имам си цикъл още след 40 ден и то най-редовен.

# 112
И моята щерка е само на кърма и нямам цикъл още:) нямам и признаци. А за килограмите мисля че докато не ги отбием няма сваляне:( аз поне гледам да се прибера визуално със спорт по малко;)

# 113
И аз още нямам Simple Smile
Килограмите ги свалих за 2 месеца.

# 114
  • велико търново
олееее и аз много искам да захранвам ве4е и мойта маймунка е готова за това захранване дано в вторник на консултацията ни бият ваксина и да няма реакция и да по4нем с пюренцата,ама се 4удя дали ще ни бият ваксина понеже пак имаме лишей4ета по кожата Sad а предния месец не ни биха и ако сега не ни бият...много оттърваме Sad мале а да ви се опла4а как онзи ден щяхме да се удошим с малката....както си спим,4увам звънеца,отварям о4ите като гледам пушек...не се вижда гледам малката в кошарата буботи  нещо и се смее,отивам  в хола...цялата къща в дим.отварям комшиите бая звънели за малко да разбивал вратата,добре 4е са те....сигурно съм по4нала да се упоявам щом да не 4уя звънеца...а то кво било,горе комина се подпалил и връща...хванах детето облякох се и отидох в наще,много се уплаших  Confused 4етох в нета пише 4е ако се е нагълтала пове4ко с дим,може да и се запушат дробовете или да спрът да се развиват Sad  като отидем на консултация ще питам докторка,евентуално за снимка на дробовете  Rolling Eyes

# 115
Да се разпиша и аз, че повече от месец не съм чела тук, срамммм, с този фб съвсем се затрих от темичката. Сега успях да насмогна, че чакам да нахраня малкия в 23:00ч. Златното ми детенце много бързо след раждането си направи хубав режим и още от 3м. сме с 6 хранения и 9 ч. нощна пауза.., до преди 2-3 седмици, когато поредната криза в растежа ме удари в земята с млякото. Само на кърма е, кърмех от една гърда, изведнъж започна да иска по-начесто, буди се нощем да яде, помислих си - ще мине пак за няколко дни, да, ама не - вече храня от двете гърди - отвратително е, защото и двамата не сме свикнали, кърмата тръгва трудно, местя го по няколко пъти от едната, на другата, дърпа се, голям зор стана това хранене, ама стискам още. Иска на 2,5 часа и веднъж нощем се буди, утре сме при педи за ваксина, че нямаше на консултацията и ще говоря с нея за захранване.., искаше ми се да докарам до края на 5 мес., но положението явно е сериозно, много дълго време вече продължи това. Аз за това и го вдигам да го храня след като си заспи в 8-9, че да станат 8 храненета, уж да стимулирам.., пия чай, бирена мая, какво ли не, но.., файда няма. Много ме е яд, най-вече и за това, че минах на двете гърди и е супер тормоз , а и да захраня нали още ще се кърмим /надявам се/.
Иначе за последният месец + 1 седмица беше наддал 610 гр, расте си дългичък за сега - 67 см..., дано нде забравя утре да направим едно контролно теглене да видим с това хранене до къде я докарваме.. Отивам да прекъсна ангелският сън /хич не обичам, надявам се да не се налага дълго/, прегръщам ви, ще опитам да следя по-често, имам си сантимент аз към темичката тук Simple Smile  Hug

# 116
  • София
Aз все още кърмя, но сме на смесено хранене, а цикъл нямам. Честно казано не го и чакам с нетърпение, но с намаляването на кърмата сигурно ще цъфне

# 117
И аз цикъл нямям. Миналият път ми дойде на 10 ия мес, та и сега чакам там някъде. Незбам дали цикълът е свързан изцяло с кърменето. Имам приятелки, чийто деца са само на Ам от самото раждане, никога не са кърмени и цикълът на мамите им е дошъл като малките са станали на 1 година. Същото и за очите на дечицата...уж на АМ пък още са синкави.захраних малката с картоф и тиква. Утре и с пащърнак. Давам на око....по половин до 2/3 бурканче...после цока. Няма да се втельосвам този път със захранването, както с първото дете. Давам смело и това е....скоро ще замествам хранене. Опитах,  но малката не можа да изяде цяла доза пюре.....значи не е готова още. И ние отложихме ваксините, заради млечница. Макар че според мен не е. Лекувахме, но още има. Мисля, че се получава така на лигавичката от ръчичките и играчките в устата....по някакъв начин се самонаранява и има малки бели ивички на бузките...мн малки. Но педи каза млечница и сега сигурно на пролет ще сложи, тък като малката все ще си има...ръцете са постоянно в устата. Нещо не съм доволна и от това педи. Това е вече втора. Не мога да случа на добър педи и това е. В търсене съм...

# 118
Да се разпиша и аз, че повече от месец не съм чела тук, срамммм, с този фб съвсем се затрих от темичката. Сега успях да насмогна, че чакам да нахраня малкия в 23:00ч. Златното ми детенце много бързо след раждането си направи хубав режим и още от 3м. сме с 6 хранения и 9 ч. нощна пауза.., до преди 2-3 седмици, когато поредната криза в растежа ме удари в земята с млякото. Само на кърма е, кърмех от една гърда, изведнъж започна да иска по-начесто, буди се нощем да яде, помислих си - ще мине пак за няколко дни, да, ама не - вече храня от двете гърди - отвратително е, защото и двамата не сме свикнали, кърмата тръгва трудно, местя го по няколко пъти от едната, на другата, дърпа се, голям зор стана това хранене, ама стискам още. Иска на 2,5 часа и веднъж нощем се буди, утре сме при педи за ваксина, че нямаше на консултацията и ще говоря с нея за захранване.., искаше ми се да докарам до края на 5 мес., но положението явно е сериозно, много дълго време вече продължи това. Аз за това и го вдигам да го храня след като си заспи в 8-9, че да станат 8 храненета, уж да стимулирам.., пия чай, бирена мая, какво ли не, но.., файда няма. Много ме е яд, най-вече и за това, че минах на двете гърди и е супер тормоз , а и да захраня нали още ще се кърмим /надявам се/.
Иначе за последният месец + 1 седмица беше наддал 610 гр, расте си дългичък за сега - 67 см..., дано нде забравя утре да направим едно контролно теглене да видим с това хранене до къде я докарваме.. Отивам да прекъсна ангелският сън /хич не обичам, надявам се да не се налага дълго/, прегръщам ви, ще опитам да следя по-често, имам си сантимент аз към темичката тук Simple Smile  Hug

lepelissima , сигурна ли си, че не го мъчи нещо (зъби)? Моят малък последно време много суче нощем- успокоява го, не толкова, че е гладен?

При нас драмата със зъбите продължава Sad Все още неспокоен сън, в неделя вдигна лека температура, кисел, плаче, отказва да суче, не дава да му намажа венците с гелче и си мислех, аха, вече ще пробие зъбчето...Да, ама не! Колко време още ще го мъчи това зъбче? Sad

# 119
  • велико търново
мойта не знам дали я мъ4ат зъбите,нервна е много,побелели са и венците,но само по нова година имаше температура и разстройство  Rolling Eyes тази нощ 2 пъти се буди с рев,дадох и малко вода,сука бая вода и заспа даже с шишето в устата към 20грама изпи,не знам венците ли я мъ4еха или беше гладна...от няколко дена пъха вси4ко в устата си,гледа ме докато ям....май е готова за захранване а? Simple Smile да видим утре какво ще каже докторката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт