АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, моят младеж май е готов за захранване:) Отдавна ни наблюдава с интерес, докато се храним, а вчера, докато мъжът ми ядеше кисело мляко, проследяваше лъжицата от кофичката до устата му, примляскваше, плези езиче...яде му се на човека Simple Smile Искаше ми се да дочакам 5 месеца и половина, но сега се чудя. В понеделник прави 5 месеца, май половинката няма да дочакаме. На консултация сме началото на февруари (5-6-ти някъде), мога да изчакам дотогава, но, ако няма консултации заради грипа, няма да се съветвам с педиатърката и си захранвам, както съм решила, така или иначе дълго ще трябва да ме убеждава за различна схема от тази, която съм избрала Simple Smile)
Графиня фон Вайсвурст, вие захранихте ли се? Нали сме набори с вас:)

# 136
Момичета, моят младеж май е готов за захранване:) Отдавна ни наблюдава с интерес, докато се храним, а вчера, докато мъжът ми ядеше кисело мляко, проследяваше лъжицата от кофичката до устата му, примляскваше, плези езиче...яде му се на човека Simple Smile Искаше ми се да дочакам 5 месеца и половина, но сега се чудя. В понеделник прави 5 месеца, май половинката няма да дочакаме. На консултация сме началото на февруари (5-6-ти някъде), мога да изчакам дотогава, но, ако няма консултации заради грипа, няма да се съветвам с педиатърката и си захранвам, както съм решила, така или иначе дълго ще трябва да ме убеждава за различна схема от тази, която съм избрала Simple Smile)
Графиня фон Вайсвурст, вие захранихте ли се? Нали сме набори с вас:)

Не набори, астрални близнаци исках да кажа Simple Smile

# 137
Vi_ta, аз бях решила в понеделник да я захраня, но захраних днес с тиква. Избързах по няколко причини. Едната е, че ме гледа укорително и примлясква, ако ям пред нея. Втората е, че прави големи паузи между изхожданията и третата, че ме буди нощем по 2-3 пъти да яде.

# 138
И моята София няма още 5 месеца, а така жално ни гледа като вечеряме....и ни пуска лигички в салатката та обмислям и аз да почвам. На консултация сме чак на 13.02, а педито ни каза да изчакаме до 6тия месец със захранването. През нощта ме буди на час, като по часовник Rolling Eyes но не всеки път яде, не мисля че е от глад. Просто неможе да заспива сама и се надявам да е някакъв предходен период, защото не се издържа :О
Вашите бебоци имат ли режим? и как го направихте? така искам да я вкарам, ама тя яде и спи когато си поиска

# 139
Ох, и ние нямаме никакъв режим.Яде и денем и нощем.Не знам докога ще я кара така.Започнахме захранването .Яде зеленчукови пюрета. За сега разнообразявам асортимента и скоро ще включа плодови пюрета и каши.

# 140
  • велико търново
а ние нощем не ядем от 3-тия месец,сега се храни в 10 последно и след това 4ак в 6,7 но гледам да и издърпам храненето поне към8,най-късно 9,снощи нямаше 8 я нахраних и сутринта в 7 само измрънка и пак се унасяше ама я дигнах да сменя памперса и я нахраних а денем на 3,4 4аса яде

# 141
  • гр.Пловдив
Здравейте мами Hug
Днес бяхме на консултация,в Пловдив не са отменени,измериха ни 7200 и 69см,педи ми каза да започвам със зеленчукови пюренца,но ако не ги хареса да не ми дреме и да продължавам с оризова каша и пюренца от тиква и морков Mr. Green
Купих и едни смлени бисквити на Плазмон -разсипа се да ги яде,усладиха му се Mr. Green

# 142
ние също нямаме режим,яде на 4 часа без значение дали е ден или нощ,спи когато си поиска през деня 2 или 3 пъти за по20-30 мин вечер ляга към 10 ама си се събужда да яде .Аз ще захранвам след 6-ти месец за сега сме си само на АМ

# 143
  • София
Здравей те , мам4ета.
Нашия бебок от няколко дни не спира да се върти ве4е може и в двете посоки.Вие как ги забавлявате?Мисля да купя някакъв килим и да го пускам на земята да се връти и там каквото.... Wink
Вие къде ги държите през деня?Аз още в на4алото преустанових държането на ръце и е свикнал сам да се забавлява!
Той няма режим и никога не е имал, ве4ер заспива най-късно в 8 и сутрин между 6-7 е буден, спи си сам в леглото.

# 144
  • София
teddynm Аз също дадох първоначално плодово пюре, защото се беше запекъл.После не искаше зеленчуковите.Хванах му цаката давам ги с каша и постепенно я намалявам .

# 145
  • гр.Пловдив
teddynm Аз също дадох първоначално плодово пюре, защото се беше запекъл.После не искаше зеленчуковите.Хванах му цаката давам ги с каша и постепенно я намалявам .

HugС каква каша,да знам и аз като резервен вариант Mr. Green

Относно държането през деня-трайно е инсталиран на дивана и се забавлява самосиндилано с дрънкалки,за да мога аз да свърша това онова,мрънка не мрънка това е положението Mr. Green
Вечер като го изкъпя към 18ч и е готов за кошарата,пийва си последната доза и се омъркотва сам на светнато обаче Mr. Greenаз гася само по някое време,след което към 4.30,5.30 се пробужда,аз му натъпча биберонче и откарва до към 07 сутринта Mr. Green

# 146
  • велико търново
и наща си я вземам при мен в хола на дивана,слагам я от време на време на шезлонга,люлката или кошарата когато искам да свърша нещо,спи на нощна лампа...
мисля да запо4на с оризова каша захранването...какво ще ме посъветвате Rolling Eyes

# 147
И моята София няма още 5 месеца, а така жално ни гледа като вечеряме....и ни пуска лигички в салатката та обмислям и аз да почвам. На консултация сме чак на 13.02, а педито ни каза да изчакаме до 6тия месец със захранването. През нощта ме буди на час, като по часовник Rolling Eyes но не всеки път яде, не мисля че е от глад. Просто неможе да заспива сама и се надявам да е някакъв предходен период, защото не се издържа :О
Вашите бебоци имат ли режим? и как го направихте? така искам да я вкарам, ама тя яде и спи когато си поиска

Период е Simple Smile И при нас беше така до скоро, сега се успокоиха нещата (приспивахме се по 3-4 часа, а после ми се събуждаше на всеки час Sad ) Продължава да се събужда често, но не чак толкова и се надявам съвсем да разреди  ( то аз отдавна се надявам за спи повечко, но и на малките промени се радвам Simple Smile)

# 148
  • София
teddynm Първата каша беше на Тюпфер (оризова) след това смених няколко и съм много доволна от Слънчо (много добре се разтваря във вода)
 shirina Мисля че кашата е най- щадяща за коремчето на бебето  yes

# 149
  • гр.Пловдив
teddynm Първата каша беше на Тюпфер (оризова) след това смених няколко и съм много доволна от Слънчо (много добре се разтваря във вода)
 shirina Мисля че кашата е най- щадяща за коремчето на бебето  yes

Оризовата е перфектна като за първа каша,да те попитам на Тюпфер взимала ли си оризова с банан и цвета сив ли става,понеже аз купих,направих я и се притесних,че сивее,но може да е от банана,знам ли Shocked #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт