АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и на мен последно на 19.12.2013 ми преведоха парите от НОИ.....

# 211
Аз съм новичка тук пиша за първи път исках да питам мамите имате ли проблем с бебоците с нощтното спане.... Моят бебок понякога се буди с неистов рев ,изпада като нещо в истерия.... Едвам се успокояваме, с люляне, друсане, много трудно...  Незнам нещо санувал ли се.... ? Другото което ни се случва е да заспиваме към 00:00-1:00 по рано много рядко се случва да заспива... Или уж заспива в мен и щом го сложа в кревата и започва да плаче .....  Моля мамите за съвети Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 212
  • София
и моят почна да се буди нощно време през час и половина два, не винаги е гладен, просто търси гърда, засуква и пак заспива, но аз вече съм отворила ей такива очи  Shocked и край със спането. Вече по-трудно го приспивам вечер, унесе се, поспи един час и почва едно въртене...
Тепмературата вкъщи е 21-22 градуса, обличам го с боди с къс ръкав и гащеризонче.
Миналата седмица захраних с морков, от два дена давам по 1-2 лъжички тиква и започна да ака по 2-3 пъти на денонощие, като до сега се е изхождал веднъж дневно - от месеци си го има този режим. До колкото знам тиквата действа слабително, да се притеснявам ли, или е нормална реакция?
Иначе имаме две зъбчета - долните предни, уж е спокоен, ама не знам какво е това неспане.

# 213
И при нас нощно време малката се буди на всеки час по мн пъти, ама така беше и баткото. Споко, стискайте зъби и имайте здрави нерви. Това се израства след 2 та година. Ако ли не - се налага да свикнеш. Това е да си майка, но ние си го знаехме още отначало, че ще е така. Вече се забравя какво е сън. Аз вече 3  та година съм така. Пожелавам си скоро да си припомня какво е да спя от 21 до 9 цяла нощ без събуждане. Късметлии са родителите, чиито деца си поспиват цяла нощ. Чувала съм, че има такива Simple Smile
Температурата в стаята е 22 градуса през деня и 20 през нощта.

# 214
И нашта се буди през час през нощта. Взех я вече при мен на спалнята, защото ме мързи да ставам постоянно. Не е от глад, защото повечето пъти само да ми помирише гърдата и заспива. Така е вече от месец. Надявах се да са зъби, но още нямаме нито един Sad само долния венец е малко подут. Преди спеше по 7-8 часа през нощта. Уж беше криза на 4тия месец, ама тя вече е в 5ти. Незнам какво да я права, но май е често срещан проблем Confused

# 215
Това със спането е проблем и при нас- на час, час и половина събуждане. Заспива само на гърда. Вчера реших да пробвам да не му давам. След поредното събуждане в 1:20 пи вода, люлеехме се, пяхме, мазахме венците, обикаляхме стаята до 3 часа. Дадох му да суче и заспа на момента.
Иначе честото събуждане вече не ми е такъв проблем, защото спи при мен. Най-тежко ми е приспиването- понякога трае 3-4 часа Sad + събуждане през час ми идва в повече. Знам, че ще мине и че е само период, но никакво време нямам . Като се барикадираме в спалнята в 8 и нещо, та до сутринта трябва да съм все там. А с  мъжа ми, като се наложи като вчера да работи до по-късно, съвсем не можем да се видим...Ще мине и това, само да ми е жив и здрав!

# 216
Някой знае ли защо са изчезнали лентичките? След обновяването на форума не ги виждам...

# 217
  • В една слънчева къща...
Защото ги махнаха по подразбиране и сега всеки трябва да си влезе в профила и да цъка разни отметки, за да ги изведе. Голяма простотия става с тоя форум. Аз си останах на старата версия, ама до кога???

# 218
Мислех си че е проблем това че се буди толкова често нощем но явно е нормално.... Crazy
 Питах педи каза ако искам да си взема някакви хомеопатични са сън , Дормикинд, за неспокойни деца и нарушен сън били, но засега мисля да изчакам преди да ги пробвам.
Вчера дадох първата лъжичка картофено пюре голямо мръчене беше, ще видя днес как ще е.  feeding

# 219
Моля ви за помощ  Sad от месец сме със зачервено дупе с пъпчици педито ни изписа тридерм,дактакорд и нищо не помага,ходихме на дерматолог и ни изписа Пиактанин и отново нищо,моля за съвет БЛАГОДАРЯ

# 220
  • велико търново
mimi992 нашето дупе беше така в болницата още и за това ни задържаха пове4ко,вливаха и антибиотик през 8 4аса и я къпехме с Триклобактер и и мина за 2,3 дена,а когато имахме гъби4ки и по дупето си имаше пъп4ици и педи-то ни изписа Клотримазол и съм много доволна от него,където и да и излязат пъп4ици и ги намажа и до 2 дена ги няма ве4е Simple Smile
а майка ми е взела пюренце,комбинирано(ябълка,тиква и морков) може ли да и го давам като не е пробвала плодовете по отделно,до сега само на картоф бяхме Rolling Eyes

# 221
Ние като че ли го преодоляхме този труден нощен период, вече й въведох режим на хранене през 4 часа и го спазва както през деня, така и през нощта. Проблем започва да става обаче крещенето... ужасно грозно и силно крещи от 7-8 дни насам. Иначе е голяма веселба с нея Simple Smile захранваме се лека полека - първо с пюре от авокадо, после с пюре от тиква, после картоф, от време на време оризова каша, но само за разнообразие - не бързаме да заместваме кърмене с хранене.

# 222
mimi992 нашето дупе беше така в болницата още и за това ни задържаха пове4ко,вливаха и антибиотик през 8 4аса и я къпехме с Триклобактер и и мина за 2,3 дена,а когато имахме гъби4ки и по дупето си имаше пъп4ици и педи-то ни изписа Клотримазол и съм много доволна от него,където и да и излязат пъп4ици и ги намажа и до 2 дена ги няма ве4е Simple Smile
а майка ми е взела пюренце,комбинирано(ябълка,тиква и морков) може ли да и го давам като не е пробвала плодовете по отделно,до сега само на картоф бяхме Rolling Eyes
можеш разбира се, само че ако даде алергична реакция няма да знаеш от моркова ли е от ябълката или от тиквата е. Това е смисъла на разделното даване в началото.

# 223
Благодаря ви за отговорите ... Явно този проблем с нощтното заспиване и събуждане е много често срещан проблем.... Дано отмине бързо Simple Smile  Иначе и ние от другия месец ще започваме да се захранваме Simple Smile .... А вие само картоф ли давахте като за начало или картоф с морков, купено или правено с кое започнахте ? Simple Smile

# 224
Asenceto89 аз започнах с картоф, морков, пащърнак, тиква. Първо ги въведох поотделно и после в комбинации. Като за всяко изкачвах по 2-3 дена преди да предложа нещо ново.  Взимам от малките пюрета на Хип, но вече не му стигат на моя лаком лъв.

Общи условия

Активация на акаунт