АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Пловдив
добре де като не е опитвала нищо др освен картоф,как да и дам смес примерно картоф и тиква  Rolling Eyes не е ли проблем newsm78 ще пробвам и с купешко ама не ми се искаше да я у4а на купешко 4е с това "голямото" май4инство,ще се озорим Confused  а относно май4инството,моите документи са подадени в петък,а с4етоводителката ми каза 4е до 15 4исло трябвало да ги подадем,но каза 4е може и да не ми закъснеят превода  Rolling Eyes вие какво мислите newsm78

Е защо да не й дадеш картоф+тиква и картоф+ морков-няма никакъв проблем,моркова и тиквата трябва да ги яде вече спокойно,не пречи да са заедно,даже още по-добре Peace

Аз не се сдържах и го изведох,в Пловдив около 13.30 пекна едно хубаво слъчнице и закапаха капчуците Grinning

# 196
  • СОФИЯ
shirina,в подфорума Сдружение "Настоящи и бъдещи майки",има тема и там една много мила жена (ELFITA),отговаря на тези въпроси,можеш да попиташ там ,на мен много изчерпателно ми е отговаряла винаги  Peaceотносно захранването,давах готови пюрета,обаче се оказа ,че яде само тиква,картоф и моркови,все нещо които има от къде да си набавя,та за сега ще ги правя аз.

# 197
  • велико търново
благодаря ви моми4ета,ще видя и утре да я помъ4а малко ако ли не ще сменям зелен4ука Simple Smile може пък да свикне,ето дърпаше се от сок4ето от ябълка,ама днес изпи 40 грама без проблем Simple Smile явно докато свикне,4ужда храна...нормално Simple Smile мале тука много студено бе,ходих на фитнес и умрях от студ Sad вашите бебоци на каква температура спят,удома в стаята в която спи е 19,20 градуса според вас студено ли е Rolling Eyes

# 198
  • Пловдив
Мами,извеждате ли бебоците в този студ?Мен ме е страх много,педи допълнително ме наплаши да съм внимавала да не се разболява бебето поне до годинка....вие слагате ли на количките някакви покривала или само да е добре облечен и завит,мен най-много ме притеснява вдишването на студения въздух.....

И аз днес изкарах малката на терасата, в Пловдив сме. Беше студено, но май качи на обяд поне до един градус. Малката си спа страхотно. Тя даже я хващам, че си спи най-добре на температури около нулата. Аз и слагам ръкавички, шапка, космонавт и я завивам с две одеяла и от горе с покривалото на количката. Аз спазвам правилото до -10 градуса може, стига да е облечена добре. Ние вече хапваме морков, тиква и картоф, от утре броколи, всичко си правя домашно с малко кърма и водичка Simple Smile.

# 199
Здравейте, малки и големи!
Малката вече е захранена с тиква, картоф, пащарнак, тиквички и ориз и морков. Пюрета засега купувам на хипп, но после мисля да купувам и други. За захранването искам да са на хипп. Да чукам на дърво ги харесва...а това с яденето е моя болна тема... Мисля да въведа броколи и някои плодови пюрета - ябълка, банан, круша и слива. Като въведа и тях, продължавам с кашите, за да мога да заместя следобедно хранене с каша или каша с плод.
За излизането навън - всеки ден ако времето го позволява - не вали и не духа и не е -10 . За децата е супер малко да зачервят бузки. Няма да им стане нищо...нали са добре облечени. Избягваме молове и затворени помещения с мн хора заради вирусите.

# 200
Здравейте  Heart
на какъв режим за хранене са вашите бебчовци?
Моята беба яде по 5 пъти на ден...на обед давам заленчуково пюре,след обед плодово...а през останалото време мляко.Когато и давам плодовото не издържа 4 часа до следващото хранене Thinking аз е храня през 4 часа,и се чудя защо...при вас така ли е?

# 201
  • велико търново
ми и ние сме на 4 4аса,някой път на 5 ама рядко,имаме 4,5 хранения на ден, кажете ми моля ви дали е студено в стаята ако е 19,20 градуса,вашите бебоци на какви температури спят нощем Simple Smile

# 202
  • София
Здравейте Simple Smile температурата е около 20гр в стаята.Аз  сега не го изкарвам, най-много да отварям прозореца няколко пати на ден. (и на мен не ми се излиза в този студ, камо ли коли4ка да бутам). разхождаме се с  колата Wink нашия бебо е навъртял 4000 км от както се е родил Wink

# 203
  • гр.Пловдив
Здравейте,през деня темп. във всекидневната не надвишава 20 градуса,въпреки,че климатика е пуснат на 26,но помещението е доста голямо и затова няма как да са толкова градусите,бебето го държа облечено с плюшен космонафт като под него има чорапогащник и блузка Mr. GreenКато задреме му мятам едно одеало.В неговата стая бачка радиатор,от който съм супер "щастлива",че плащаме по 288лв на месец.....пускам га на 4-та степен и отгоре му има джезве с вода,работи си цяла нощ на тази степен,перфектно топличко е.Стаята му е 3,40/3,40 м,не е голяма.

# 204
  • гр.Пловдив
Мами,знаете ли кога ще превеждат това прословуто майчинство?Някои казаха,че за м.януари ще го преведат до 4.02. Аз последно съм взела пари от Нои на 19.12.2013г #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 205
  • велико търново
teddynm аз на 16 декември взех последно,и аз знам 4е май4инството за януари ще го преведат до 4-то 4исло ама не знам мойте документи ги подадох миналата седмица и се 4удя дали няма да ми ги забавят  Rolling Eyes

# 206
Вашите бебчета будят ли се нощно време? Ние преди спахме по цяла нощ, но от месец се буди пред 2 часа през ноща, мислех си че е период ама не е... Не са и зъбки не е зачервен венеца, а през деня си суче нормално огладнява на 3-3,5 часа...

На мен ми преведоха майчинство преди 2-3 дни , иначе последно началото на декември получих.

# 207
Rali* моето  бебе се буди от 2-3 дена  вечер през 2-3 часа и мрънка, давам му биберона и пак заспива. Незнам на какво се дължи и ние нямаме зъбки все още.
Аз в спалнята въобще не отоплявам, температурата там е около 19-20 градуса. Свикнали сме да спим на по-хладничко вечер, иначе през деня поддържам 23-24 градуса. Мисля днес да го изведа най-накрая детето, че не сме излизали вече от 4-5 дена  Sad
Днес му направих домашно картофено пюре с АМ  и си го изяде с холяма охота. Картофа на Хип беше единственото пюре, което не  пожела да яде. И аз го пробвах, еми с право детето не го яде.

# 208
  • Пловдив
За храненията, ние от както е на 2 месеца се храним все по един и същи начин с +- 1 час разлика, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 00, 3, и т.н, което си е много, 7 хранения. Пробвам да я залъгвам, но не заспива докато не и дам да си посуче.

В нас е 23 градуса, където караме с малката през деня, в спалнята и детската, където се спи е към 20 градуса, малката стои само по плюшено гащеризонче или боди с къс ръкав и панталонки с чорапки. Спинка по боди с дълъг ръкав и ританки. Не искам да я изнежвам и за това откато се е родила не я навличам много. Само като е на вън е навлечена повече.

Така както е тръгнало, ако в четвъртък няма майчински, се надявам поне следващия вторник да ги преведат. На мен така ме устройва, че мъжът ми взима на 20-ти, та са свежо попълнение като ги дават в началото на следващия месец. А до сега ни ги даваха около 20-ти на текущия и си ги ошушквахме бързо, бързо  Laughing

# 209
И на мен последно ми преведоха майчинство на 19.12.13г,дано вече ги преведат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт