АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
ТРИКСИ-моята беба е същата един път яде,един път не иска... немога да разбера защо Thinkingзабелязах,че и не всички марки яде само тези на HIPP яде.. Rolling Eyes
За педито незнам тя е на режим явно за ранното захранване,казва че бебето си имало свойте нужди които неможели дасе задоволят само с АМ feeding послушах я веднъж като захраних на 4м,но повече няма да повтарям.... smile3555
Имали майки от БУРГАС и при кои педиатри са?

# 181
Мислех си, че захранването ни е успешно... уви днес му тегли един здрав хленч на харесваното досега картофено пюре  Rolling Eyes започнах с авокадо-чуди му се, чуди му се, но го яде, след това дойде ред на тиквата, хареса я, после предложих картоф-хареса го, но днес повторих картофа и съм разочарована (правя си ги сама, старая се, продуктите ми са био-от село). Мисля, че направих грешка като го сложих след тиквата, която си е плод.

Много майки дават кисело мляко, но е истина, че е алерген и се отлага за след 10ти мес.

# 182
Здравейте, и аз се присъединявам към темата, родени сме на 23.08 изцяло на кърма и с алергия към белтъка на млякото и аз съм на диета.Мисля скоро да го захраня , много ни гледа когато ядем чак се чувствам неудобно.Едрички вървим на 4,5месеца бяхме 7700, 66см., сега сме към 8500гр.... Crazy

Много се чудя дали ако му дам първо от готовите пюретата после дали ще яде домашните? И като отворя пюренце колко време е годно за ядене?

# 183
Не е задължително повече да се харесват купените пюрета. Моята беба досега е яла само тиква, но домашното пюре го яде с по-голяма охота.

# 184
Рали,добре дошла. Как установихте ,че има алергия? Мислех си,че като е на кърма бебето не се проявява алергия.
Еделвайс 4м е нормално за захранване-зеленчукови и плодови пюрета или каши.Рано е за кис. мляко.

# 185
Рали,добре дошла. Как установихте ,че има алергия? Мислех си,че като е на кърма бебето не се проявява алергия.
Еделвайс 4м е нормално за захранване-зеленчукови и плодови пюрета или каши.Рано е за кис. мляко.
Алергията я установихме след като имаше точки кръв в акото, почти незабележими,и му се зачервяваше едната бузка, незнам кога точно се прояви, преди това се е случвало няколко пъти да го дохранвам с АМ , може би това я е отключило, но беше доста преди да се появи кръвта.Сега съм на стрикна диета и е голямо мъчение... Sad
Доста често бебетата с алергии имат обриви Атомичен дерматит, разстроиство и често повръщане.

Не бързайте да давате мляко и яйца бебчетата ви, колкото по късно толкова по-добре! Имам приятелка на която детето и беше захранено със почти всичко и на 1,2г му увеличи дозата на белтъка на2/4 и се появи алергия!

# 186
  • София
О, много се радвам, тук вече има раздвижване в темата! Да се отчета и аз - вече една седмица се опитвам да му пробутвам домашно пюре от морков - много му се чуди, държи си го в устата, но не го отказва съвсем, но много бавно му свиква. Една седмица достатъчна ли е, за да знам, че съм го въвела, чудя се да му предложа ли тиква от утре?
Иначе вече се обръща и по корем и по гръб, та не го оставям сам на леглото. Веднъж тупна от люлката, но тя е ниска, на една педя от пода, а килимът е много мек, та добре че нямаше проблеми.  Confused
Имаме две зъбчета, будим се през час и половина два през нощта, което мен си ме изтощава и понякога ми гърмят бушоните и така. От последната консултация преди 2 седмици - 7400г, 66см

# 187
  • велико търново
радея аз мисля 4е по 1 седмица е достатъ4на за да свикне с храната и от следващата може да въведеш нова Simple Smile
 ние в4ера по4нахме с картофено пюре,мръщи му се такава ама изяде една лъжи4ка,днес и дадох 2 ама с 300 зора,исках преди АМ-то да и дам ама беше много гладна,по4на да се дере от рев и я нахраних с млякото и след 4ас и дадох 2 лъжи4ки ама пла4е малко успокоявам я и пак тикам лъжи4ката Simple Smile странно и е явно още Simple Smile др седмица мисля да я подкарвам на тиква Simple Smile не знам как е при вас ама на Анабел много се мръщи и много го плуе тоя сок от ябълки  Rolling Eyes

# 188
  • гр.Пловдив
Мами,извеждате ли бебоците в този студ?Мен ме е страх много,педи допълнително ме наплаши да съм внимавала да не се разболява бебето поне до годинка....вие слагате ли на количките някакви покривала или само да е добре облечен и завит,мен най-много ме притеснява вдишването на студения въздух.....

# 189
и аз много се чудя дали да излизаме. Нашто педи каза на минусови т да не излизаме Sad ама навън пече..... вече два дни не сме мърдали и май ще чакаме да станат поне положители градусите

# 190
  • гр.Пловдив
Ако пече слънце можело,но облачно ли е с подухване на вятър не се препоръчва

# 191
  • велико търново
и аз не смея даже на терасата да я изведа страх ме е от тоя студен въздух Sad ама направо отка4аме вкъщи  Twisted Evil да идва лятото 4е много я мразя тая зима Simple Smile
мойта принцеса не иска и не иска картофено пюре,реве и не го гълта  Rolling Eyes мама днес ще вземе купешко да видим дали ще яде....не знам ве4е какво да прая  Sad

# 192
  • гр.Пловдив
shirina и ние откачаме вкъщи,още повече,че Коцето обожава да се вози и се научи да спи в количката,затова след малко го слагам и ще я карам из апартамента да си мисли,че се вози навън Mr. Green
Относно пюренцата,моя съвет е да й купиш от различни марки,защото явно има голямо разминаване във вкусовете им,аз купих на Хип-картофи с тиква и картофено с морков-с моркова го плюе,а с тиквата му се услади,днес ще отида да купя пак 7,8,но не на Хип,а на Ганчев и Гербер,много взе да ми идва изнанагорно тоя Хип.До 6м включително ще пие ХА формула,кутията е 27лв,изпива по 2 на седмица,понеже са и малки като количество......това майчинство закъснява,изобщо чудна зимна картинка....

# 193
  • велико търново
добре де като не е опитвала нищо др освен картоф,как да и дам смес примерно картоф и тиква  Rolling Eyes не е ли проблем newsm78 ще пробвам и с купешко ама не ми се искаше да я у4а на купешко 4е с това "голямото" май4инство,ще се озорим Confused  а относно май4инството,моите документи са подадени в петък,а с4етоводителката ми каза 4е до 15 4исло трябвало да ги подадем,но каза 4е може и да не ми закъснеят превода  Rolling Eyes вие какво мислите newsm78

# 194
Ние излизаме всеки ден. Преди малко се прибрахме от разходка- 2 часа навън. Моят юнак си спа, даже сега продължава да спи в количката в коридора на отворен прозорец Simple Smile Малко е проблемно придвижването с количката на неизчистените места, но се справихме. Не го покривам с нищо (в смисъл дъждобран). Облечен си е в космонавт, ръкавички, шапка и е мушнат в чувалче.
Доколкото знам , може да се въвежда нова храна след 3 дена.

Общи условия

Активация на акаунт