АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Сигурно водата в млякото й стига.Моята племенница пропи вода на 10м,до преди това само мляко.Сега като се стопли времето няма как ще започнат и вода да пият   Peace

# 571
  • Пловдив
И ние сме с водата по абсолютно същия начин. Яде пюре на обяд и каша след обяд, но не иска да пие вода малката. Затова гледам винаги след ядене да ѝ предлагам да си цока, поне да знам че поема течности.

# 572
  • гр.Пловдив
И сина ми не иска да пие вода,явно АМ го задоволява относно жаждата,но и аз си мисля,че като се стопли,жегите няма как да не пропият Peace

# 573
  • велико търново
ние си пием вода от как се е родила Simple Smile някои път като си играем пове4еко или подска4а на Бънджито и като и дам вода така сму4е се едно е умряла за вода  Grinning
Днес бяхме на ваксина-хепатит Б тегли я,за една седмица е натдала100гр и 1см е по висока Simple Smileа тези обеци ще ги слагаме 4ак след 3-ия прием на тази дето е за коклюш,тетанус,тефтер и др:) днес много ми дожаля нещо май се е запекла защото се напъваше и пла4еше направо ми се скъса сърцето  Cry мисля утре да и сваря тиква ама не знам дали ще и подейства като разхлабително тъй като я захраних с нея не е акала рядко или по на 4есто  Rolling Eyes

# 574
Мойто слънце и то си пие вода откак се  е родило, пробвайте докато накрая се предадат. Водата е все пак мн полезна, трябва да изпиват 120мл на ден. Не се притеснявайте, явно са в такъв период, но може да се консултирате с педиатър все пак. Ние имахме и период през който не ядеше никакво мляко Shocked Crazy

За разхлабване по-скоро круши (купено пюре, че не им е сезона), ако тиквата не действа. Ние сме с обратния проблем, затягаме се с оризова каша..явно от зъбките така се получава newsm78

# 575
  • СОФИЯ
момичета ,вие каква вода им давате на бебоците?преварена или таази , която е за бебета с розов етикет ? Confused

# 576
Преварена, аз за друга не знам. Използвам подгряваща кана и всеки ден си изварявам така вода, и си имам цял ден преварена вода  Peace

# 577
Аз до скоро само преварена,но покрай дъждовете преди месец при нас водата стана много мътна и купих девин розова,не я преварявам нея направо си я давам.Сега редувам 1,2 седмици девин,1,2 седмици преварена.

# 578
  • София
На нас вече ни расте трето зъбче - горния резец и въпреки че е пробил са такива мъки. Не дава лъжица да му се сложи в устата, нервен е, хрема си докара и само чакам да се успокоят нещата, но е така вече седмица. Правиха му кръвните изследвания - хемоглобинът е 107, как ви се струва?  newsm78 Нищо не са му предписали, но аз се чудя да се притеснявам ли... Как е при вас?

Още се кърмим и сега със зъбки горе и долу е  #Crazy.Как да го науча тоя бебок да не ме хапе!

# 579
здравейте
nikolova_03-моя младеж също от 2 дни плаче от две от най-любимите си играчки,преди това си играеше с тях по много време а сега само като ги погледне и започва да плаче много,аз си мисля че е изнервен от зъбките.Видях че сте от Благоевград и да попитам за ваксините -от 2 м при нашата педиатърка няма ваксини(при Нинова сме) при вас как е ?
Ние сме при Бойчева в Еленово и нямаме проблем.На нас вече ваксината за 6.месец ще ни бият(с малко закъснение защото бяхме болни).Извинявай че ти пиша със закъснение Simple SmileИначе ти от къде си в благоевград?Моя позната е при нинова и на тях също са им бити всички ваксини

# 580
здравейте
nikolova_03-моя младеж също от 2 дни плаче от две от най-любимите си играчки,преди това си играеше с тях по много време а сега само като ги погледне и започва да плаче много,аз си мисля че е изнервен от зъбките.Видях че сте от Благоевград и да попитам за ваксините -от 2 м при нашата педиатърка няма ваксини(при Нинова сме) при вас как е ?
Ние сме при Бойчева в Еленово и нямаме проблем.На нас вече ваксината за 6.месец ще ни бият(с малко закъснение защото бяхме болни).Извинявай че ти пиша със закъснение Simple SmileИначе ти от къде си в благоевград?Моя позната е при нинова и на тях също са им бити всички ваксини
Ами ние по начало сме много назад с ваксините (малкия е осмаче) и имаме само 1-ви ,2-ри прием на хепатитната и първата двойна(не се сещам за какво беше).Та сега предстой втора двойна , а без да е направена ,докторката забрани захранване.Аз вече се притеснявам че ако и този месец пак няма ще закъснеем доста със захранването... ooooh!
По принцип живеем на чуката ,но сега сме в ремонт и сме на центъра срещу американския.Авие къде живеете?

# 581
  • В една слънчева къща...
Защо не може да захраниш преди втората двойна?
При нас все още няма и не сме я правили, но захраних преди 10 дни. Не ѝ харесват много пюренцата, ама да видим Simple Smile

# 582
  • София
Добро утро Simple Smile
Нашия бебок е 8,4кг и 70см.
Щъка с проходилката, "говори" на кучето ,а бе веселба Wink
 ЛЛ каза да почвам с попара сутрин. Някоя мама дава ли вече, с какво сирене и масло я прави?

# 583
Добро утро мамчета Simple SmileВчера бяхме на консултация и Йоан е вече 7,900 и 74см,и на мен ми казаха да въведа попарата ,като слагам сухар,обезсолено козе сирене колкото кибритенаа кутйка и малко масалце и заливам с водичка  Simple Smile

# 584
здравейте
Ами ние по начало сме много назад с ваксините (малкия е осмаче) и имаме само 1-ви ,2-ри прием на хепатитната и първата двойна(не се сещам за какво беше).Та сега предстой втора двойна , а без да е направена ,докторката забрани захранване.Аз вече се притеснявам че ако и този месец пак няма ще закъснеем доста със захранването... ooooh!
По принцип живеем на чуката ,но сега сме в ремонт и сме на центъра срещу американския.Авие къде живеете?
Ние сме точно срещу ЗМК,военните блокове(двата високи)Трябва като се нанесете да се видим на по кафенце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт