АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Пловдив
 Hug Давай си направо,пуйката е по-голяма птица просто,няма разлика за мен Mr. Green
Ние не харесваме месото в комбинация с моркови и картофи-някакви идеи за други комбинации на месо в различните марки,понеже аз взимам само на Хип,но там в месото все присъства и моркова... newsm78

Мамита,мажете ли мъниците с кремче с УВ фактор като излизате?

# 646
teddynm, благодаря за отговора. Дадох пуйка с тиква и картоф на Хип на обяд. Хапна си я без проблем.. Wink Иначе и аз съм на Хип пюренца. Напоследък купувам и на bebivita доволна съм.  Захраних месото с такова пюре - тиква и пилешко. Много и хареса. Купила съм Броколи с пуешко месо купила съм и ориз и зеленчуци с пилешко пак са на Bebivitа. Иначе други месни съм купила Зеленчуци с телешко и зеленчуци със заек на Гербер. Не съм давала до сега обаче... Захранихме птичето месо.. Наколко дни ще давам пуешко и пилешко през ден със зеленчуците и тогава ще включа телешко и заешко... също и риба. Купила съм едно пюре и агнешко със зеленчуци, но ще изчакам с него за сега. Иначе освен от Хип и от пюретата на Бебивита и Гербер сме доволни. Много ги харесва. На мен също. И като цвят,консистенция,вкус - нямам забележки. Ганчев съм взимала два пъти, така и не го дадох..
  иначе всеки път като излезем и мажа личицето с крем за слънце задължително. Купила съм на бочко с 50 фактор. Мажа и себе си, че вече изгорях на очила  Crazy Хубав е и той...

# 647
Честита Пролет на всички.
  bouquet

Теди, мерси Simple Smile имената на всички Августинчета са хубави.
Оооо, преди да излезем на разходка обличането ни е голям цирк, всъщност по всяко време обличането ни започва да става цирк Simple Smile върти се, сучи се, вика, рита, не дава да опаковаме дупето  Laughing
Пуешко още не съм дала, миналата седмица яде домашно пилешко, след ден-два ще дам телешко, после пуешко, идея си нямам дали трябва да се процедира като нова храна, но интуицията ми казва - да, нова храна си е, има различен състав и съотношение протеини/мазнини/въглехидрати.... от пилето. Пюретата на Ганчев имат нишесте, фруктоза и други бъркочи...., яде ги, но давам рядко от тях, нали все пак скоро ще мине на обща храна да се запознава и с подобрителите лека полека. Иначе се стремя да приготвям вкъщи храната й.
Слънцезащитен крем имаме, но още не съм я мацала, опъваме чадърчето и смело срещу слънцето, даже сама си го наглася Simple Smile
Бебс ака различно, в зависимост от това какво е яла, определено сгъсти консистенцията, но плодоведе и течностите зачестяват изхождането.

# 648
Вече се е свършило, но аз като дадох пуешко, го боля коремчето, но явно при всяко е различно Naughty Заешкото е най-лекото месо, така че ако някое бебче не е папкало месце препоръчвам заешкото за първо месо! Ние не се мажем с кремове, нито за вятър , нито за слънце, но го вардя с чадър Peace
И при нас са едни ревове, блъска ме даже и ми се кара, опасен е станал и силен, както съм клекнала като се оттласна, щях да падна.. Много е шавърничав и за 5 сек не стои на едно място. Мрази да се облича откакто се е родил и все по-зле стават нещата, но аз си го обръщам и го обличам насила, какво да правя, няма гол да стои Mr. Green
А какво правите ако идете на друго място с бебчо? Ние сме си на село и нащия с триста зора заспа, гладен, заради промяната явно Sad Даже мислехме и да си ходим направо Sad На ново място е сърдит и с никой не иска да играе Sad И друго щях да ви питам, но изключих  Crazy
Ух,,,Честита Пролет на всички, това ми е любимия сезон и ви пращам много цветя с огромно желание  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 22:07 от maribelka

# 649
Аз вчера мазах с кремче против изгаряне за първи път и сега съм си го сложила в чантата на количката да ми е под ръка. Но моят бебок хич не обича да му пече слънце, трябва сенника винаги да е свален до долу щом сме срещу слънцето. Нямаме проблеми с нови места и хора, необходими са му 5 мин. да опознае хората и е готов да бъде разнасян и забавляван от всеки. Преди 2 седмици бяхме на село и там като заспа - 3 часа си спинка.
Обличането явно е всеобщ проблем, аз давам някаква кутийка или шишето с лосиона да се занимава.

# 650
  • гр.Пловдив
Здравейте мамчета Hug

Днес бяхме на консултация и сме станали 72см и 8260кг,станал е хубав белег от ваксината и не се налага повторна..,чак на годинката щяло да има пак..Педи каза да започвам попара,ако я хареса-хареса,ако не здраве да е,повече месо и жълтък по 1 на седмица,както и стартиране с млечни каши.
За супи и кисело мляко имало време Mr. Green

Незнам вие как сте,но мен все едно ме е мачкал международния влак #CrazyИзморявам се цял ден с малкия,деня ми минава като на кино,за един миг и все не ми стига времето за нищо...Не съм ходила на фризъор от преди Нова година,ходя все с едни и същи дрехи,у дома е кочина,занемарила съм ужасно много....Не че нямам желание,но не ми стига времето и силите #Crazy
Гледам все да  изведа малкия маймун за 2,3 часа,да минем и през някой магазин,изобщо не готвя,ядем кой каквото намери  Mr. Green

# 651
С баткото бях като парцал! Постоянно ми се спеше, не можех да чистя и готвя..абе лудница. Добре че бебка е добричка и горе-долу успявам да върша нещата вкъщи и да обърна внимание на себе си. Трудно е с деца Flutter

# 652
  • София
На мен пък времето ми е прееедостатъчно, даже поработих малко миналия месец, но свърши Sad Само се чудя на къде да забегна, откакто се оправи времето само някакви разходки са ми в главата  travel ама няма парички достатъчно.
Днес правих нишесте на бебчо, ама  много гадно ми изглежда  Sick  Вашите бебета правят ли с уста едно такова "бръъъ" и после потичат лиги навсякъде ?  newsm78

# 653
Дa,издaвa,кaкто и всякaкви други ням-ням,дaдa,тaтaтa...и се лигосвa и езичето все нa зъбчето Simple Smile
Инaче зa фризьор и aз не съм се оргaнизирaлa,aмa порaботвaм и успявaм дa си гледaм къщaтaтa,a и себе си. Все пaк щaстливa мaмa,щaстливо бебе, трябвa дa обръщaме внимaние нa себе си Simple Smile

# 654
  • София
 teddynm, и ние сме горе-долу така. Simple Smile Наскоро се отказах от опитите да извършвам подвизи в домакинството.  Simple Smile Гледам да не е непоносимо ужасно, но съм се заредила с картонени чинии и чаши, там където пълзи Михаил слагам чист чаршаф върху килима, вместо да прахосмукачам всеки ден, г. ММ засега малко трудно все още понася тези иновации  Mr. Green но свиква, като се има предвид и разбитото му очакване за "сладко бебе, което яде, спи, гука и се забавлява самичко в кошарка по цял ден"). Външния ми вид е .... (добре, че не се виждам с колегите сега) , не само заради килцата, които качих след раждането  Mr. Green Наскоро една приятелка ми звъни: "В НДК има панаир на красотата, идвам да те взема с колата, правели различни пробни гримирания". Аз тъкмо се бях уредила с прилична доза пюре на ръкава и по лицето, недоспала, още бях по пижама и несресана и такъв истеричен смях ме напуши....  Crazy

# 655
Мамита кажете модел на някаква удобна и по широка количка на малчо тази не му е удобна и не иска да седи грам в нея,сега ще копувам друга иначе сме с ABC 3 TEC ,моля за мнения Simple Smile

# 656
  • София
И ние не се мажем с нищо за слънце, понякога му пречи, понякога не. Повивалникът го махнахме - много мърда, обръща се по корем и всеки път аха да се катурне долу, а той е върху един шкаф, височко е. Сега го сменявам на леглото, усещам вече как постоянно ходя изгърбена.
Отдавна съм отписала всякакви мисли за идеален дом и винаги топло домашно ядене и съм щастлива, ако успея повече от веднъж седмично да се усамотя в банята. Нооо съм щастлива, че мога да гледам детето си 24/7 сама без да ми се бъркат свекърви, майки, баби - с никоя от тях не съм особено близка.
mim992, нашата количка е бертони лагуна, виж я в гугъл как изглежда - според мен е широкичка и не е от най-скъпите, но си има и недостатъците.  newsm78 Сега като гледам по сайтовете май са й дигнали цената или ние я бяхме взели на промоция, не помня.

# 657
  • София
И аз съм в чуденка за слънцезащитните кремове , какъв да взема?Аз се мажа обилно като се пека на плаж, а бебета до колкото знам имат три пъти по "тънка" кожа от нашата-ще трябва да взема.
Количка си купих Макларън Триумф много е лекичка и изглежда добре исках да е максимално лека, защото съм винаги сама, така нося бебе в кошница, голяма чанта с "буклуци" и количка нарамо. Simple Smile

# 658
Благодаря и двете изглеждат добре,Бертонито наподобява мойта в момента,нз може би трябва на место да си ги гледам...

# 659
teddynm Аз съм в същото положение, добре че има кой да готви,че иначе гладни щяхме да стоим, иначе доакти спи правих едни път чушки с яйца и сирене на фурна : редя чушки и заливамс яйца и сирене и пека 15-20мин Grinning Това ми беше готвенето Laughing Иначе и аз съм недоспала, но пък утре ще ходя  на фризъор, понеже имам р.д. и реших че поне заради това трябва да се подстрижа. Аз се радвам ако имам време да се обезкосмя Mr. Green Прах се чисти един път в седмицата Mr. Green Дрешките му събирам и заедно с хавлийка и пижамка хайде в пералнята, хем лесно,хем по-бързо съхнат след центрофугата Whistling Иначе ако не спи много през деня понякога излизам като гайтан веждю Grinning Още се буди а ще стане другата седмица на 8мсеца..
Вие спряхте ли с нощните буденки? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт