АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • велико търново
дадох и 1 лъжи4ка от комбинираното и 5 от картофеното,хареса и даже се облизва от комбинираното Simple Smile а по колко лъжи4ки давате,броите ли ги или колкото иска Simple Smile и сок4е по колко давате на ден?

# 227
mimi992 нашето дупе беше така в болницата още и за това ни задържаха пове4ко,вливаха и антибиотик през 8 4аса и я къпехме с Триклобактер и и мина за 2,3 дена,а когато имахме гъби4ки и по дупето си имаше пъп4ици и педи-то ни изписа Клотримазол и съм много доволна от него,където и да и излязат пъп4ици и ги намажа и до 2 дена ги няма ве4е Simple Smile
а майка ми е взела пюренце,комбинирано(ябълка,тиква и морков) може ли да и го давам като не е пробвала плодовете по отделно,до сега само на картоф бяхме Rolling Eyes
Благодаря за отг. но на нас и клотримазола не ни помага

# 228
  • Пловдив
Аз да питам тук, че във фейсбук никой не ми обърна внимание. Аз не ям ориз и не знам как да го приготвя на малката, вие правите ли домашни пюрета с ориз и каква е разликата между оризова каша и оризово пюре? Как ги правите, ако някой ги прави домашни?

Аз почнах с домашно приготвено пюре от картоф и отделно го дадох, винаги първите три дни, когато въвеждам един зеленчук го давам отделно, след това го слагам при картофчето. Та сега мисля да слагам от всичко към картофчето, утре примерно ще смеся картоф, морков, тиква в едно и отделно ми е трети ден броколи и утре отделно ще го дам. В други ден ще смеся картоф, морков, тиква, броколи в едно и ще дам малко пащърнах отделно.

# 229
mim992 отивайте на дерматолог!

# 230
UNynaeve, аз също не ям ориз bowuu
Оризова каша беше първата твърда храна, с която захраних каката. Мисля, че смлян оризът, това е разликата. Ориз съм ѝ слагала в супичките, които ѝ правих вкъщи. Сега с малката започнах с тиква, дала съм вече и картоф и морков. Следващото, което ще въведа най-вероятно ще е тиквичка или пащърнак.

# 231
mim992 отивайте на дерматолог!
Вече ходихме изписа ни Пиоктанин и балсама на DR ТАИС и то му стана още по червено и с пъпчици,от днес го мажа с Здраве Бебе и очаквам някви резултати ако не пак отиваме

# 232
  • гр.Пловдив
Маминки, моля ви кажете как го правите това прословуто картофено домашно пюре,за да пробвам дали ще му се услади,понеже няма да мога да издържа да купувам все купешки #Crazy

Към сварения и намачкан картоф какво добавяте? #Crazy

# 233
Маминки, моля ви кажете как го правите това прословуто картофено домашно пюре,за да пробвам дали ще му се услади,понеже няма да мога да издържа да купувам все купешки #Crazy

Към сварения и намачкан картоф какво добавяте? #Crazy
Добавям му малко от АМ и 1,2 капки зехтин и пасирам става чудесно ....

# 234
  • велико търново
аз сварявам картофите,слагам ги в робота с малко то водата с които са врели и това е,само първия ден сложих АМ но като се замисля ще свикне на този вкус и няма да иска без мляко,за това само вода слагам Simple Smile даже и мазнина не слагам по заръка на свекърва ми ама според мен е рано за зехтин,олио,масло или нещо подобно

# 235
Аз слагам картофа да се вари и като омекне добавям 1-2 чаени лъжици ориз.Оризът се сварява по-бързо от картофите и затова не се слага в началото. След като се сварят ги пасирам с водата в която са врели.Преди хранене добавям кърма.

# 236
  • гр.Пловдив
Благодаря ви много милички,взе да ми идва изнанагорно вече,яде по 2 кутии Хипп ХА на седмица=53лв
едно пюре на ден взе да не му стига-и те са на Хип към 20лв седмично
по 2 каши ориз+банан и ориз и рожкови=10лв
памперси 2 пъти в месеца голям кашон джъмбо бокс-48лв

#Crazy Sick Shocked newsm78 Money Mr. Green

# 237
  • Пловдив
UNynaeve, аз също не ям ориз bowuu
Оризова каша беше първата твърда храна, с която захраних каката. Мисля, че смлян оризът, това е разликата. Ориз съм ѝ слагала в супичките, които ѝ правих вкъщи. Сега с малката започнах с тиква, дала съм вече и картоф и морков. Следващото, което ще въведа най-вероятно ще е тиквичка или пащърнак.

Благодаря, надявам се малката да не гледа от майка си и да хапва всичко Simple Smile

# 238
mim992,пробва ли да смениш марката памперси? Понякога и от дадена марка /дори и най-качествената/ може да се зачерви дупето.

# 239
  • София
здравейте,

Mim992, смени памперсите и много въздушни бани,т.е. оставяй я поне по половин час по голо дупе няколко пъти в деня. Елица, два пъти се подсича жестоко като казвам жестоко имам предвид като по картинките в статиите как изглежда силно подсечено, направо до кръв. И това в рамките на една нощ. Първият път беше от памперсите и като ги смених, мажех с клотримазол сутрин и вечер, судокрем през останалото време и стоене по голо дупе, се оправи след седмица по мъките. Направо сърцето ми се късаше като я гледах. Вторият път на-ероятно от храна , която аз съм яла, защото нямаше други дразнители , а само че ядох червени чушки на обяд и веднага и цъфна дупето, но този път реагирах много по-бързо и нещата се успокоиха в рамките на два дни.

Общи условия

Активация на акаунт