Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 630

Страхотна дискусия се за форми вчера и ето , че Димони продължава и днес. Заглавието на темата не попречи да се коментира отново " Каква е вината на Фатмагюл". Голямо четене падна, но удоволствието е голямо.

Благодаря на Марианка за новините, на Барисея, Димини, Марта и останалите за чудесните коментари и споделените разсъждения.
       Барисея, относно пълнежа във втори сезон на КВФ, напълно споделям,че ако беше с 20 серии по малко, без Ляле, Йозге, и други, сериала щеше да е по стегнат и по хубав.  Независемо от недостатъците за мен КВФ си остава най- доброто, което съм гледала.

До петък в очакване на трейлър. Желая приятен ден и продължаване на дискусията. Hug

# 631

Hug  Добър ден, МОМИЧЕТА!  Hug

Grinning  Седя си на "тераската" и ви се радвам!  Grinning
 Heart Eyes  Сега видях, че приятелка любима ме подканя да "скокна" при вас.  Heart Eyes
Благодаря ви, че отделяте от ВРЕМЕТО си за да пишете и творите! 

Скрит текст:

"ВРЕМЕТО Е НАЙ - ЦЕННОТО СЪКРОВИЩЕ,
КОЕТО ПРИТЕЖАВАМЕ, ЗАЩОТО Е ОГРАНИЧЕНО.
Можем да правим пари, но не можем да правим ВРЕМЕ.
Когато посвещаваме време на един човек, ние му даваме една част от живота си,
която никога не можем да възстановим. ВРЕМЕТО Е НАШИЯ ЖИВОТ.
НАЙ - ДОБРИЯТ ПОДАРЪК, който можеш да дадеш на някой,
това е времето -  ТВОЕТО ВРЕМЕ!!!"

[/b][/color]

# 632
# 633
Небахат Чехре каза: "Започнахме снимки тази седмица, Енгин Акюрек е в главната роля, не се знае още коя ще е партньорката му."
    bouquet  Мариянче!
Аз си чакам филма и разбира се новото дизи, надявам се на талантлива партньорка,
такава като Фара, която не е омръзнала на публиката.

http://www.youtube.com/watch?v=kfLL32h_2eM&feature=share& … i9754eXH-0OacUVI-

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 14:27 от AureliaFelix

# 634
  • Пловдив

От мен - с любов....

# 635

Докато си чакаме,не бива да се лишаваме от удоволствието да се любуваме на стари красоти.

# 636

Привет момичета !

Страхотна дискусия сте направили и днес !

barisea, Марица, Димони -

Хаяско - песента е страхотна ! А най-много я харесвам в това изпълнение ...

Любовче, Милка, Паула, Комет

Тануша въобще не стой по "тераски и балкончета", ами слизай долу толкова е хубав и днешния ти  спойлер, благодаря  за което !

Аурелия и аз чакам с огромно нетърпение филма, а с още по-голямо - разказите на гледалите го.

Мариянка - благодаря за всичките новини с днешна дата.

Моят информатор - днес "уморен" от снощното дебнене на новини.
Дано довечера да е в по-добра кондиция.

Скрит текст:

# 637

Ето едно творение на едно от творящите МОМИЧЕТА.
ХАЯСКО  Hug, отново си вложила сърце и душа!

Скрит текст:
[/b][/color]

# 638
  • Пловдив

"Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот."

# 639
Тануша, добре, че споделяш колажите на Хаяско

Разбира се, че всичко което се прави с любов към нашия любимец, влага се сърце и душа / както казваш и ти самата / е повече от прекрасно !

Engin Akyurek - with love

# 640
dimony, komet,
радвам се, че намерих и други, които са видели в КВФ нещо повече от любовна история.  Hug Всъщност, с нашата дискусия ние отговорихме на въпроса, който се зададе преди 1-2 дни - има ли кауза този филм или не. Фактът, че толкова го чоплим, означава, че е нещо повече от история.
Всъщност, образите в него са толкова плътни, толкова истински, че приличат на литературни герои. По тях могат да се пишат есета.

Скрит текст:
Например, тримата изнасилвачи - всеки от тях е обобщен тип престъпник. Селим е лигавото мамино синче, което няма престъпни наклонности, но е свикнал да получава всичко, което поиска без усилия, и не може да понася да му вземат играчките, да му отказват. Ако се случи, става лош. Вурал е "слабият" престъпник - интелигентен, с чувствителна съвест; неговият проблем е слабият характер. Няма гръбнак да понесе последствията, лъже от страх. Ердоан е престъпник по душа. Той мисли като престъпник. И е най-силната личност от тримата - лидер, инициатор, силен. "Ердоан, направи нещо! Ердоан, спаси ни!" - така инстинктивно се обръщат към него останалите. И всеки от тримата действа в живота (извън контекста на престъплението) точно в съответствие с типажа си. Много внимателно направени образи. Жалко, че не ги разгърнаха докрай. Искаше ми се да ги покажат малко в затвора след присъдите. Например как Селим хленчи и Мюнир прави фокуси да спаси само него; как Ердоан се сдушава с мафиотите и започва нова кариера... ей такива работи. А не да ми пържат картофи!
   Рахми е другият интересен образ - слаб и силен едновременно, глупав и умен. Изпитва ужас от жена си, изпитва ужас да остане без нея; не може да взема елементарни решения, но без колебание се втурва след разярения Керим, когато е хванал дървото да напляска Фатмето. А Керим е два пъти колкото него на ръст и сила. И най-интересното е, че го спира! Буквално го заковава на място. Не може да чете, срича като първолак, но пръв (преди Мукадес, преди Фатмагюл, преди всички) разбира, че Керим е добър човек и сестра му ще е щастлива с него. Да не говорим за актьора, който го изигра! Аз го виждам за пръв път, не знам какви са другите му роли, но реакцията на мъжа ми, когато изгледахме първите две серии, беше: "Леле, как са го накарали този слабоумния да запомни толкова реплики!" Сякаш наистина е такъв!
   Мукадес е въплъщението на примитивизма и егоцентризма. Тя живее, мисли, говори и действа на първо ниво. Изобщо няма други. Единствен мотив - "аз", единствена цел - "аз", единствен интерес - "аз", единствена любов - "аз". Дори нещастната й любовна история не може да смекчи сърцето ми, защото не я научава на нищо. Освен това, тя се "развива" - става все по-зла и егоистична. Кулминацията е в криенето на писмата от Мустафа - вече откровено търси, желае и работи за нещастието на другите. Без дори тя да спечели нещо. Не е способна да понася по-щастливи от самата себе си хора. За съжаление, образът й е твърде реален. Аз лично познавам една точно такава кучка, която буквално тероризира всички свои близки.
   Мерием е "добрият ангел", но в същото време много майсторски беше замислена (и изиграна!) като досадната стара мома. Без това да я прави по-малко добра. Всъщност, тя не разсъждава и не реагира винаги по най-правилния начин - примери: във всеотдайността си към Ф, пренебрегва собственото си дете - не й идва сякаш на ум, че той има нужда от подкрепа; търчи в полицията без да мисли; при историята с писмата дава възможно най-тъпия съвет на Керим - "Да не си посмял да кажеш нещо на Ф!" И точно това му изяде главата. (Тогава, впрочем, единствения умен съвет му даде Емре - "Говори с нея, не може така"); във възможно най-неподходящия момент нападна Асу и за малко да провали свидетелстването й в полза на Керим - "Вземи си признай и за предишното дело". Пък и настоява! Но непоклатимата й жертвоготовност компенсира всички недостатъци - винаги готова да се раздаде, винаги готова да се жертва за децата си. Истинска МАЙКА.
   Кристен беше малко мимолетен образ, но не мисля, че е напълно излишен. Тя се появи в точния момент, за да отвори очите на Ф, че мъжът й не е мразен от всички, а харесван мъж; издърпа чергата изпод краката й, накара я да се почувства несигурна, да не приема К за даденост. И продължавам да смятам, че К скъса с нея малко гадничко. Побърза да й съобщи новия си статут на женен мъж, но това не помогна кой знае колко - тя си флиртуваше с него пред очите на жена му и хич не й пукаше. Може би, го направи като отмъщение... Освен това, леко ме дразни тенденциозността, с която турците представят жените-чужденки във филмите си - винаги са прекалено отворени, леко развратни, непукисти и прочие. Ама... политика, к'во да ги прайш.
   Абе, много достойнства си има филмът и мен като вас страшно ме е яд, че го о****а.  smile3550 Просто си личеше как се действа поръчково. То, вярно е, че интереса клати феса, ама тука го разклати, та го катурна.
   А за партньорството на Енгин с Берен, мисля че между тях имаше силна химия, поне в началото. Не случайно се пускаха слухове, че наистина изживели роман; феновете ги наричаха "Беренгин" по модела на "Бранджелина". Изглеждаха като истинска двойка на екрана. За съжаление, тази химия се позагуби във 2 сезон - може би след като Берен почна връзка с певеца. Сякаш вече не й стигаше хъс и енергия за игра. Не й достигаше нещо, за да ни убеди, че е влюбена. Сякаш образът й стана вече прекалено лесен за игра и тя не се влагаше на макс. Сякаш не знаеше какво да прави, за да покаже положително чувство. Но голяма вина за това носят и сценаристите - такива реплики й влагаха в устата, в такива сцени я поставяха.

Айде пак се отплеснах.
Може би е време да минем на Булута, а? Ако не ми подскажете някой друг интересен детайл за разнищване в КВФ...

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 15:57 от barisea

# 641

харесвам тази снимка.

# 642

МАРТИЧКА  Hug, ето още един колаж на наше българско МОМИЧЕ!  Grinning

Скрит текст:

И понеже аз не мога да правя колажи и не мога да се изразявам толкова добре, като много от пишещите тук,
за мен остава удоволствието да споделям вашите творения.
 А, спойлерите ги подбирам винаги много внимателно и с любов.  Heart Eyes
 Наясно съм и с това, че най-редовно съм в нарушение и спамя темата, но щом те ви радват ще продължавам...  Grinning

[/b][/color]

# 643

Освен "издърпването на килимчето" под краката на Ф., Кристен трябваше да покаже, че и другата жертва - Керим - също е обърнал живота си на 180 градуса заради "случката". Всеки от тях имаше някакъв свой живот и своя представа за бъдещето - Ф. - "мой дом", К. - "мое семейство". И двамата трябваше да се простят с мечтите си и да ги поставят на съвсем нова основа... въпреки.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 16:19 от marytza

# 644
  • Пловдив

Малко радост за очите....

Общи условия

Активация на акаунт