Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 431
  • 728
  •   1
Отговори
# 360

извинявай,но Мерцедесът на Енгин е спортен марка C63 AMG -КУПЕ,чийто базов модел струва около 100000 евро и е един от най-сполучливите модели на Мерцедес.Аз поне не съм видяла нито един чалгаджия да кара такъв!Пиша го само за протокола,защото колите са ми една от любимите теми

Аха, значи не е толкова скромен. Кара си S класаа човека. Такъв автомобил привлича внимание на кръстовища, светофари. Някой снимал ли го е да шофира?

Joy Joy Joy

Енгин върви много пеша  Wink
и го снимат как си купува сладолед smile3535 много обичат да го снимат в профил и в гръб newsm30 че после феновете трябва да го разконспирират по дрехите или по раничката  smile3530

smile3534

# 361
clio1978,
Скрит текст:
Разкрита си-знам си аз,че любов и кашлица скрити не остават.Ето казвам им на всички-от сега нататък НИКАКВО заяждане с Clio-ние фенките трябва да се поддържаме. smile3525
Но, защо в спойлер. Хайде да видим, но дружбата ни е до първия изтрит пост.

# 362
clio1978,
Скрит текст:
е,скромен си е човекът-това не означава,че трябва да кара Москвич.Все пак умните хора карат коли,които при нужда трябва да могат да им запазят живота-стига да могат да си ги позволят.А той може.
За изтрити постове аз с ръка на сърцето мога да ти кажа,че мой сигнал до модератора няма да откриеш.

# 363
biküçükEylülmeselesi @eylulmeselesi 3 sa
'bi küçük Eylül meselesi' fragmanı çok yakında sizlerle!

"Bi септемврийското издание на малък" фрагмент с вас много скоро!

от ENGINcilerr (Engin Akyürek)
Харесано · преди около час

Много скоро нов трейлър, това разбрах. Simple Smile

# 364

Трябва ли да кара Запорожец,за да мине за скромен,а и така ще привлече по-бързо вниманието върху себе си.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 23:24 от milkaradeva

# 365

Това да се чува т.е чете . 

Бива да има още един трейлър, който съвсем да ни обърка "сценариите"

# 366
Боже, не сте ме разбрали, от турските актьори харесвам само един - Енгин Акюрек и понеже съм в неговата тема, пиша само за него, а иначе си имам мнооого любимци. Някои от тях познавам лично. Като Ален Делон, например.
Като каза Делон, и се сетих за тези му думи:
"Има три типа актьори - лоши, добри и велики.
С лошите всичко е ясно, те играят бездарно, добрите - играят добре.
А великите нищо не играят. Те просто живеят пред камерата"

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 07:33 от AureliaFelix

# 367
Клио, има снимки и Енгин.
Знаеш ли, скоро имаше пост в тая тема, не му обърнаха внимание, потребителка била в Одрин и разпитвала за ЕА. Беше й неудобно да каже, че никой не знае за него. Одрин е само на 200 клм от центъра  Истанбул, в Европа, предполага  по/високо ниво на информираност. Какво да кажем за Анадола. ЕА е известен само по форумите, според мен. И то, в чужбина.

# 368
  • Пловдив
clio1978,
Скрит текст:
Не,не кара колата си-тя си върви сама без шофьор. hahaha hahahaКазах ти аз,че ти си сериозно загрижена за твоята тайна любов-Eнгин.
Не бе, никак не отива такава кола на скромната му персона. Направо си е гъзария и привлича вниманието на хората. А, той нали уж се крие.  И исках снимка, че шофира за да повярвам.

От 27.07.2013 г.

# 369
Приемам, приемам. Кара Мерцедес. Стига сте ровили в архивите.

# 370
Знаеш ли, скоро имаше пост в тая тема, не му обърнаха внимание, потребителка била в Одрин и разпитвала за ЕА. Беше й неудобно да каже, че никой не знае за него. Одрин е само на 200 клм от центъра  Истанбул, в Европа, предполага  по/високо ниво на информираност. Какво да кажем за Анадола. ЕА е известен само по форумите, според мен. И то, в чужбина.

smile3532

и две години всеки четвъртък са гледали неговия брат близнак, в сериал неизменно на първо място по рейтинг, продаден в десетки страни  moresmile

smile3533

# 371

Това да се чува т.е чете . 

Бива да има още един трейлър, който съвсем да ни обърка "сценариите"

Те само да го пуснат, пък ние ще съчиняваме, ще пишем, ще сглобяваме пъзели.... Grinning
каква работа имаме друга, докато видим филма......поне с нещо да се занимаваме. newsm47 newsm53

# 372
Клио, изгледай Ако бях облак и Каква е вината на Фатмагюл.
Другите не са нищо особено.
Наистина е много красив като Керим, като Мустафа повече прилича на кюрд, но там акцентът не е върху физическата красота.

# 373

smile3532

и две години всеки четвъртък са гледали неговия брат близнак, в сериал неизменно на първо място по рейтинг, продаден в десетки страни  moresmile

smile3533

Joy Joy Joy Joy

Албамар Hug той Енгин, никой не го е виждал, а може зрителите да са го забравили. Grinning Grinning

Шегата настрана, но аз скоро като разговарях с мои познати, които със сигурност
следяха ''Пепел от рози'', те не можеха да си спомнят кой беше Керим. Simple Smile Rolling Eyes

# 374
  • Пловдив

smile3532

smile3533

Joy Joy Joy Joy

Албамар Hug той Енгин, никой не го е виждал, а може зрителите да са го забравили. Grinning Grinning

Шегата настрана, но аз скоро като разговарях с мои познати, които със сигурност
следяха ''Пепел от рози'', те не можеха да си спомнят кой беше Керим. Simple Smile Rolling Eyes

А за кой си спомниха от филма, щом са го следили? Мустафа, Мюнир, Мука, Мерием....

Общи условия

Активация на акаунт