Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 264
  • 728
  •   1
Отговори
# 660

Тъй като Фатма така и не каза и показа категорично какво чувства  се появи Кристен отново в края на филма.Искаха чрез тази комична ситуация косвено да ни подскажат,че Фатмагюл може и да ревнува и брани територията си.Това са просто щрихи от моя страна.

# 661
  • Пловдив

"Скъпи приятели,
На 17 януари /петък: 2014 г. в 22:00 турско време всички фен страници на Енгин Акюрек ще се обединят, за да направят филма му водеща тема в Twitter. Моля ви, настройте вашето време на GMT+22.00 ISTANBUL и променете страната си на Турция. Благодаря за подкрепата.
Хаштагът/маркерът/ ще бъде #bikucukeylulmeselesi.
Скрит текст:
Dear Friends,
January 17 (friday)2014 at 22:00 Turkish Time. All Engin Akyurek Fan Pages will come together to make his movie trending topic on Twitter. Please adjust your time zone to GMT+22.00 ISTANBUL and change your country to TURKEY. Thank you for your support.
The hashtag will be #bikucukeylulmeselesi
Да се включим и ние....

# 662

Ошашавен от целувката...Погледнете колко е жадно окото му за любов,
за близост с друго човешко същество...

# 663

Любов, мисля си, че това е първата им "официална" среща на острова / кадъра който си сложила /.

За първи път може би е удостоен с  целувка на публично място и то от тази красива жена.

Много е "интересно" чувството когато някой считащ  себе си за / хайде не грозен /, ама не достатъчно привлекателен да получи някакво внимание точно от един красив човек.

Той вижда мечтите си реални и сбъднати.

# 664

Любов, мисля си, че това е първата им "официална" среща на острова / кадъра който си сложила /.

За първи път може би е удостоен с  целувка на публично място и то от тази красива жена.

Много е "интересно" чувството когато някой считащ  себе си за / хайде не грозен /, ама не достатъчно привлекателен да получи някакво внимание точно от един красив човек.

Той вижда мечтите си реални и сбъднати.

Да, това око отразява бурята в душата му, съмненията, копнежа, желанието това да не е илюзия...Браво на Енгин/очите много трудно се поддават на промяна/, но браво и на оператора...

# 665
  • Пловдив

Аурелия ще ни разкаже.... Ние само си гадаем. Ето поредна красота за споделяне.

# 666
.........................
В галерията от снимки се акцентира върху новите дизита.[/b]

[
Акцентира се само върху едно от дизитата, другите се споменават само за протокола.

# 667
Колкото до прошката - разбирам какво казваш, но хората сме много различни. Аз вярвам, че даването на прошка те освобождава от тежкото бреме, но не е задължително да е така за всички и това не значи, че не си добър човек или достатъчно зрял и мъдър.
  bouquet Прошката е възможно най-лицемерния акт. Хем си жертва, хем  излизаш лош, защото не си способен на прошка.

# 668

[
Акцентира се само върху едно от дизитата, другите се споменават само за протокола.

хайде стига постоянно да се слага спам свързан с Къванч
досадно и отегчително е постоянното споменаване на "неотразимия" манекен в тази тема  spam2
с ЕА дори не са имали общ проект
За Къванч има цели четири теми  #Crazy
И други споменаха, че не се изказват ласкаво за КТ, само защото им се натрапва именно в тази тема  newsm57

ignore2

# 669
# 670

[

хайде стига постоянно да се слага спам свързан с Къванч
досадно и отегчително е постоянното споменаване на "неотразимия" манекен в тази тема  spam2
с ЕА дори не са имали общ проект
За Къванч има цели четири теми  #Crazy
И други споменаха, че не се изказват ласкаво за КТ, само защото им се натрапва именно в тази тема  newsm57

ignore2
Подкрепям предложението за  ignore2
Не мога да разбера упоритото желание да се натрапва това лице в темата. Тук си споделяме за Енгин Акюрек и неговите проекти...

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 19:37 от loveofmine

# 671

Нещо красиво от лятото.

Като се сетя как се радвахме на тази серия снимки ...

# 672
Не разбирам защо настръхвате. Не съм споменавала никой.  Направи ми впечатление, че има повече снимки от КС§Ш и реших, че акцентират върху този филм. Като факт, просто.

# 673
Не разбирам защо настръхвате. Не съм споменавала никой.  Направи ми впечатление, че има повече снимки от КС§Ш и реших, че акцентират върху този филм. Като факт, просто.
Защо реши, че този факт може да интересува точно нас? Публикувай го там, където му е мастото - за повдигане на... духа.

# 674
Не разбирам защо настръхвате. Не съм споменавала никой.  Направи ми впечатление, че има повече снимки от КС§Ш и реших, че акцентират върху този филм. Като факт, просто.

Може да споменеш нещо за партньорствато на Фара с ЕА в bi küçük Eylül meselesi в темата КС§Ш.....
newsm43  
Ако е ежедневно ще е най-добре  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт