Sexiest Man Alive

• 19 521
  • 248
  •   1
Отговори

Списани People даде награда за най-секси мъж на Адам Лавин, как ви се струва той и мислите ли, че е най-секси от всички мъже?
 Видео от награждаването (съжалявам, че не е със субтитри, но е доста духовит...)
Скрит текст:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=aNS751eHl2A[/video]

Ето малко фото:
Скрит текст:

ПП: Аз личо го намирам доста привлекателен, няма да го върна, както се казва Wink Мхм...

# 1
Мислех, че за Чайнинг Тейтъм става въпрос. Къде се бута и този Адам ... Tired

# 2
Явно е имало гласуване... Вероятно всяка година има нов  Laughing На мен ми попадна видеото, и много ме "забавли", харесва ми чуството му за хумор Simple Smile

# 3
Не ми се струва никак привлекателен на пръв поглед. Догодина ще е някой друг Mr. Green .

# 4
  • София
Направо ми е смешен тоя, камо ли да ми е секси и привлекателен.

# 5
Най-секси, едва ли, но определено има излъчване на живо и е много забавен. Сладур е, за мен е секси.

# 6
Дали е най-секси от всички мъже не знам, не съм виждала всички мъже на планетата. Simple Smile
Но не бих го сложила в категория дори привлекателен.
Момчето  по-долу виж, е друго, той ми  е секси и привлекателен.

# 7
На мен ми е секси, докато не почне да пее. Мн. ме нервира скърцащото му гласче. Но на картинка може да го гледам. Добре, че не избраха недоразумението Джъстин Т.

# 8
  • Русе
По-добре Джъстин Т., отколкото Джъстин Б.  Laughing

# 9
По-добре Джъстин Т., отколкото Джъстин Б.  Laughing
Mr. Green  Точно така!!!

# 10
Вписващите се в моите критерии са въобще в друга възрастова категория..))

# 11
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От няколко години тази класация е, да речем, странна. Но тази и миналата наистина избиха рибата с безумен избор. Ливайн след Пит, Деп, Лоу и Макконъхи- палци долу Mr. Green

Sexiest Man Alive (за мен):
Скрит текст:
За най-красив друг бих избрала Whistling.

# 12
Вписващите се в моите критерии са въобще в друга възрастова категория..))
Аааа ти тука отиваш на фетишизъм  Joy Което си е хубаво - си е хубаво без значение на колко е години. Ако ти харесва - харесва, ако не - не...  Crazy

Джой, кой е тоз момък? (не ме кефи... не че ще го върна де  Crazy )

# 13
  • Пловдив
Що не направите такава класация за бг-мамма? Най-секси мъжът - име, ако е неизвестен и го няма в гугъл и снимка. Известно време али-балим и събираме номинации, после си спретваме анкета с гласуване, за първите 10 събрали най-много гласове.

# 14
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Организирайте, аз с удоволствие ще гласувам.

Общи условия

Активация на акаунт